Мусцид 83 СГ препарат за мухи

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
74,95 лв.

Препарат против мухи Мусцид 83 СГ 10 броя комплект

SKU: 500310
Тегло: 0,100 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Мусцид 83 СГ Препарат за мухи 10бр.

Какво представлява препарата за мухи Мусцид 83 СГ:

Препаратът против мухи Мусцид е сух гранулат. От него се приготвят водни работни разтвори против мухи. Обработва се около прозорците или вратите на помещенията, стените, където мухите кацат или преминават. Във ферми, обработката може да се направи в присъствието на животните, но те не трябва да имат достъп до третираните повърхности (над тяхната височина).

 Начин на употреба на препарата за мухи:

- Чрез намазване: Флаконът се долива до горе с вода и с получената смес се правят точкови намазвания през 20 см. Може да се използва подходяща малка четка.

- Чрез опръскване: Съдържанието на флакона се смесва с 0.250 л вода и с получената смес се правят точкови опръсквания през 20 см. Може да се използва празен пулверизатор от препарат за почистване на прозорци или за пръскане на цветя.

Разходна норма: Един флакон от 30 гр е достатъчен за 10 м² обработена площ.

Колко често трябва да употребявам препарата за мухи?:

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При идеални условия препаратът има остатъчен ефект най-малко 30 дни. В зависимост от температурата, влажността и вида на повърхностите, обработките се повтарят през интервали от 1 месец или по-рядко. Да не се докосват обработените повърхности докато изсъхнат. Помещенията да се проветрят преди да се разреши достъпа на хора.

Количество: 10 x 30гр.

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: KWIZDA France

Технически характеристики

Документи:

Етикет

MSDS

Разрешаване на МЗ

МАРКА: Kwizda Безплатна доставка: Да Мерни единици: мл.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Мусцид 83 СГ препарат за мухи
Вашата оценка:
img
Мусцид 83 СГ препарат за мухи
Може да имате нужда и от това: