Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати за септични ями

3 артикула

на страница

Често задавани въпроси?

Защо е необходимо да се използват специални препарати за септична яма?

Използването на специални препарати за септична яма е необходимо, за да поддържате бактериалния баланс в нея. Тези бактерии разграждат отпадъците и могат да предотвратят неприятни миризми и запушвания на системата. Препаратите подпомагат ефективната работа на септичната яма и я поддържат здрава.

 

Колко често трябва да използвам препарати за септичната яма?

Честотата на използване на препарати за септичната яма зависи от конкретната марка и инструкциите на продукта. Обикновено се препоръчва да се използват ежемесечно или според указанията на производителя. Важно е да третирате редовно с препарати, за да осигурите оптималната работа на септичната система.

Има ли специфични инструкции за използване на препаратите за септични ями?

Да, инструкциите за използване на препаратите за септични ями се различават според марката и продукта. Винаги следвайте указанията написани на етикета и препоръките на производителя относно дозировката и начина на приложение.

Какви са последствията, ако не се поддържа септичната яма правилно?

Неправилната поддръжка на септичната яма може да доведе до замърсяване и неефективно функциониране. Това може да предизвика миризми, запушвания и дори сериозни повреди в системата. Поддържането на правилната работа на септичната яма е от съществено значение за предотвратяване на бъдещи проблеми.