Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Дератизациони кутии

16 артикула

на страница

Гризачите са част от хранителната верига, като представителите на този животински вид много често намират дом и препитание на места, където живеят хора. Това ги прави нежелани гости, а ние от своя страна всячески се опитваме да ги премахнем от полезрението си, защото сме наясно с многобройните щети, които вредителите могат да ни нанесат.

Дератизациони кутии

Какво е Дератизация

Дератизацията е комплексен подход, който цели унищожаване на мишки, плъхове и някои други видове гризачи. Той обхваща физични, биологични и химични методи, с чиято помощ можем да премахнем или умъртвим нежеланите вредители. Залагането на капани и поставянето на отрови в тях е стандартната процедура, която с годините става все по-ефективна, поради новите разработки при съвременната дератизация.

Как да използваме ефективно дератизационните кутии

Дератизационните кутии са хитър и работещ начин да се отървем веднъж завинаги от мишките и плъховете. Те служат за примамка на гризачите и могат да се използват по разнообразни начини:

  • С поставена отрова в тях;

  • В комбинация с лепливи капани, които няма да доведат до леталния край на животното;

  • Като сложим в дератизационната кутии апетитна примамка, която не е отровна.

Разновидност на дератизационните кутии тип тунели са мулти рап-тап капаните, отличаващи се с изключителна здравина и силен захват. Подходящи са за влажни помещения и селскостопански постройки, където често се заселват гризачи. 

Плъхолепите са също удачно дератизационно решение, защото са напълно готови за употреба, а и са отличен избор за помещения с много хора и дори деца. В случая поставянето на отрова е излишно, защото лепилото в кутията ще се погрижи за улавянето на вредителя. Предложенията и обявените цени в Otrovi.com ще Ви помогнат да се справите успешно с малките неприятели.

Какво е ДДД

ДДД е абревиатура, която има отношение към мерките, които взимаме при борбата с гризачите в дома и градината, но и не само:

  • Дезинфекция;

  • Дезинсекция;

  • Дератизация.

Трите понятия са неразривно свързани и взаимодопълващите се. Те имат за цел да постигнат една надеждна защита срещу нежелани нашественици и последствията/следите, които те оставят след себе си. С помощта на тези задължителни процедури, ние ще ограничим заразните заболявания, загубите в селското стопанство и вероятността от поява на болести по растенията, животните и хората. 

ДДД и дератизационните кутии са нещо, което винаги трябва да прилагате в ежедневието си, за да бъде хигиената на ниво, а гризачите навсякъде другаде, но не и в имота Ви. Погрижете се.