Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Пръскачки

22 артикула

на страница

Пръскачки за професионална употреба:

При нас ще намерите различни видове висококачествени пръскачки за професионална и любителска употреба. Всички пръскачки са предназначени за работа с препарати и агресивни разтвори за употреба в градината или професионалният пестконтрол. 

Пръскачки

Каква е разликата между Качествените и не качествените пръскачки:

Основната разлика е материала от който са произведени при качествените пръскачки той издържа на многогодишна експлоатация без да дефектира. Всички уплътнения които са чат от една пръскачка са произведени от витон, материал издръжлив на високо PH без да се раздуе или свие. При бюджетните масови пръскачки няма да може да се насладите на толкова дълга употреба поради не толкова качествените гумени уплътнения и пластмаса от които са направени. Разбира се и бюджетните пръскачки имат плюсове а именно по-ниската цена.

Често задавани въпроси?

Какви са различните видове пръскачки и как да избера подходящата за моите нужди?

На пазара има разнообразие от пръскачки. Съществуват различни видове - ръчни, преносими и електрически модели. За да изберете подходящата за Вас, то първо трябва да определите размера на областта, която е нужно да бъде обработена. Също така е важно да знаете типа на течността, която ще използвате и вашите предпочитания за размер

Как да поддържам пръскачката си в оптимално състояние?

За оптимална поддръжка на пръскачката, следвайте съветите на производителя за почистване и съхранение. Може да откриете инструкциите на етикета на пръскачката. Редовно почиствайте и измивайте резервоара след употреба, особено след използване на химикали.

Къде да съхранявам пръскачките за по-дълга употреба?

Пръскачките трябва да се съхраняват на сухо и хладно място, далеч от прекалена слънчева светлина и влага. Проверете резервоара за остатъчни течности и го изпразнете преди съхранение. Затегнете капачките и запечатайте добре, за да предотвратите изпаряването на течностите и увреждането на уплътненията.

Кои са марките и модели пръскачки, които ще откриете на Otrovi.com?

Моделите на пръскачките се различават в зависимост от изискванията на потребителите. Някои от известните марки включват Matabi и Aquaspray. Препоръчително е да сравнявате функционалността на уредите, преди да изберете конкретна марка и модел.