Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Предпазни ръкавици

Някои професии изискват употребата на средства за защита на кожата. Най-добрият вариант, на който можете да се доверите за вашите ръце, са еднократни нитрилни ръкавици. Те са много удобни, осигуряват плътно прилепване и са без талк. 

Ръкавици

Ползите от нитрилни предпазни ръкавици

Нитрилните ръкавици са изработени от изкуствено синтезиран каучук, който заменя естествения латекс. Нитрилът не причинява алергии и е по-издръжлив и химически устойчив. Ползите от този материал са много:

  • Напълно хипоалергенен – няма да имате проблеми с носенето на такъв тип предпазни ръкавици, дори и да имате много чувствителна кожа. Това ще позволи свободна работа с тях без неприятни сърбежи и друг вид дискомфорт;
  • Устойчивост – освен че е силно химически устойчив, нитрилът е и издръжлив на пробиви и ожулвания, което означава, че можете по-спокойно да боравите с инструменти, докато използвате този артикул;
  • Защита – носенето на този продукт ще защити кожата ви от всички вредни влияния на разтворители, концентрирани масла и други вредни емисии;
  • Добро захващане – не се пързалят, което ще ви осигури добър и удобен захват по време на работата с тях;
  • Температурни влияния – нитрилът е устойчив и на температурни влияния, което ще разшири обхвата на работа, която можете да извършвате с тях.
  • Меки и удобни – с тях ще можете без проблеми да боравите с различни инструменти, като няма да загубите чувствителността на ръцете си, а просто ще ги предпазите от вредните влияния, с които се сблъскват.
  • Подходящи за лични нужди – освен в промишлеността, този артикул е подходящ и за домашни средства за защита

Ползите на продуктите, изработени от нитрил, определено не са малко. Важно е винаги да се вземат мерки за безопасност, когато боравим с определени продукти или предмети. 

Ръкавици - Изображение 2 — Otrovi.com

Употреба

Освен за защита от химични течности в различните заводи, такива модели могат да се използват и при работа с ножове. Препоръчително е също така дермата да бъде защитена и при работа с агресивни почистващи препарати, тъй като те силно я изсушават, вследствие на което и я увреждат при продължителна употреба. Друг отрасъл, в който се налага тяхната употреба, е градинарството. Те надеждно ще предпазят кожата от надрасквания от бодли и други неприятни усещания.

В Otrovi.com ще намерите безопасни за работа предпазни ръкавици на добри цени. С тях ще можете лесно и надеждно да защитите ръцете си!