Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Работни шлемове

3 артикула

на страница

Предпазните шлемове са компактни и удобни. Добро решение са за защита от множество вредни влияния. Те играят ролята на щитове за предпазване както за лице, така и за нос и за уста. Тези маски биват прозрачни и напълно безцветни. В медицински аспект предпазните шлемове са добър защитен вариант от вируси. Леки са и не създават дискомфорт при носене.

Употреба

Такъв тип защита е задължителен в много случаи. Предпазните шлемове ще осигурят безопасна работа във вредна и опасна среда. Моделите са изработени от качествени материали, което ще осигури безопасност във вашата работа или ежедневие. Най-често подобни продукти се използват във:

  • Електро изработки – ще получите защита от вредното лъчение на някои електроуреди, с които можете да се сблъскате не само на работа, но и в ежедневието;
  • Лека и тежка промишленост – осигуряват защита при работа с опасни течности, пръски разтопен метал и други опасни с влиянието си материали, които може да ви се наложи да използвате по време на работния процес;
  • Химическа промишленост – когато работите с химикали, подобен вид защита е абсолютно наложителна и не трябва да се пропуска.

Тези артикули играят ролята на екран пред лицето ви, през който ще можете да виждате перфектно. Носенето им ще ви защити от опасни влияния по време на работа.

Предпазен шлем за лице >> Face Siled

Ползи от носенето на предпазни шлемове 

Във времената на различни вируси, все повече хора използват предпазните шлемове в ежедневието си. Освен че ги предпазват от пръски слюнка при евентуално кашляне или кихане на отсрещния човек, те ще ви спират от замърсяване на вашето лице. Това е един от допълнителните плюсове на този продукт, тъй като за някои хора докосването на лицето е навик, от който трябва да се отучат. Предпазният шлем ще ви помогне да спрете с машиналните опити да се докосвате с мръсни ръце. Това само по себе си е защита, която обикновени очила не могат да ви дадат, тъй като те покриват единствено и само очите.

Съобразете добре нуждата си от защита с избрания артикул. Разгледайте добре характеристиките на продуктите, които предлагаме, за да изберете най-потребния за вас, според нуждите, които имате. Не забравяйте, че в Otrovi.com ще откриете най-добрите опции на достъпни цени. Осигурете си защита, за да бъдете спокойни, когато сте подложени на вредни влияния в работния си процес или просто във вашето ежедневие.

Как да се уверя, че работни шлемове за лице предоставят надеждна защита?

За да бъдете уверени в надеждната защита, проверете дали работните шлемове са сертифицирани и отговарят на стандартите за безопасност. Придържайте се към модели със здрави материали и добре прилягане към главата.

Как да избера правилния размер на работния шлем, за да бъде удобен при носене?

За оптимален комфорт и защита, изберете работния шлем, който пасва на вашата глава. Проверете указанията за размери на продукта и се уверете, че шлемът не стяга твърде много, но и не се движи прекалено свободно.

От какво предпазва работния шлем за лице?

Работният шлем предпазва лицето от хвърчащи частици и вируси, които могат да предизвикат наранявания или заразяване. Той е важен защитен елемент при дейности, свързани главно с медицината.

Как се почистват работните шлемове?

Почиствайте работните шлемове с мека кърпа и нежни почистващи препарати. Избягвайте абразивни вещества, които могат да надраскат повърхността или да намалят защитните им свойства. Редовната поддръжка ще осигури по-дълъг живот и ефективност на шлемовете.