Телефон 0879 400 500

Борба с къртици и сляпо куче

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
1 2
  Промо

Нормална цена: 59,80 лв.

Special Price 45,95 лв.

Уред за борба с къртици, сляпо куче и мравки 1250кв.м
 
58,80 лв.
Метален капан за къртици и сляпо куче
 
116,80 лв.
Пълен комплект за борба с къртици, включващ 4 бр капан за къртици сонда и шило
 
39,90 лв.
Соларен уред против къртици и подземни гризачи
 
53,20 лв.
Комплект от два броя уред за борба с къртици Gardigo
 
28,50 лв.
Ултразвуков уред за борба с къртици площ на покритие 700 кв.м
  Промо

Нормална цена: 87,51 лв.

Special Price 74,25 лв.

Капан за къртици 3 комплект от броя.За борба с къртици в градината.
 
32,90 лв.
Препарати за борба с къртици комбинация от гел и гранула Mondo Verde
 
50,67 лв.
Комплект от Мощен уред против къртици и Карбид против къртиц
 
88,50 лв.
Комплект от 3бр соларни уреди за борба с къртици
 
21,29 лв.
Уред против къртици и сляпо куче 700кв.м
  Промо

Нормална цена: 42,58 лв.

Special Price 38,39 лв.

Комплект от два уреда против къртици и сляпо куче с обща площ на защита 1400кв.м
 
67,00 лв.
Уред с ултразвук за защита от къртици, кучета и котки 1250кв.м
 
57,00 лв.
Борба с къртици, сляпо куче и мравки с ултразвуков уред GARDIGO за 700кв.м
  Промо

Нормална цена: 29,17 лв.

Special Price 27,50 лв.

Автоматичен капан за всички видове подземни гризачи къртици, сляпо куче и полевки.
 
42,90 лв.
Автоматичен капан за къртици комплект със сонда и шило.
 
67,90 лв.
Мощен уред против къртици, сляпо куче и мравки със соларен панел 1250 кв.м
  Промо

Нормална цена: 41,00 лв.

Special Price 34,90 лв.

Електронно устройство против къртици и сляпо куче 836кв.м
  Промо

Нормална цена: 69,90 лв.

Special Price 65,99 лв.

Комплект уреди против къртици и сляпо куче PEST STOP за защита на 1486кв.м
 
10,50 лв.
Капан за унищожаване на къртици и сляпо куче.Механичен тип проходен или тунелен
 
9,50 лв.
Капан за къртици и сляпо куче Челюстен.За унищожаване на къртици и сляпо куче.
 
25,00 лв.
Механичен капан за къртици.
 
33,00 лв.
Механичен капан за унищожаване на сляпо куче и къртици.
 
58,40 лв.

Комплект капани за къртици и сляпо куче

 
49,79 лв.
Комплект капан за къртици и сляпо куче със сонда за намиране на тунели на къртици и сляпо куче.
 
17,90 лв.
Комплект професионални инструменти за разкопаване на дупки на сляпо куче и къртица.
 
38,50 лв.
Капан за къртици и сляпо куче Swissinno Solutions
 
64,90 лв.
Капан за къртици TALPIRID Bell Laboratories
 
10,50 лв.
Капан за унищожаване на къртици и сляпо куче. Ефективен капан за подземи гризачи.
 
29,50 лв.
Борба с къртици и сляпо куче комплект от 3бр капани
  Промо

Нормална цена: 31,50 лв.

Special Price 28,50 лв.

Тунелен капан за къртици и сляпо куче комплект от три броя.
  Промо

Нормална цена: 10,00 лв.

Special Price 9,50 лв.

Капан за улавяне на къртици - механичен хуманен
  Промо

Нормална цена: 34,90 лв.

Special Price 33,90 лв.

Електронен ултразвуков уред срещу подземни гризачи къртици и сляпо куче площ на действие :800 кв.м
 
48,00 лв.
Електронен уред за подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии- MOTOR MOLECHASER® площ на покритие 1500кв.м
 
45,68 лв.
Ултразвуков електронен уред за защита от къртици,сляпо куче и змии за 1500кв.м
 
39,00 лв.
Соларно ултразвуково устройство против къртици и подземни гризачи.
  Промо

Нормална цена: 19,90 лв.

Special Price 17,91 лв.

Препарат за отблъскване и прогонване на къртици Roditor Gel
 
17,20 лв.
TALPA RAUS препарат против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки.
 
19,50 лв.
TALPA RAUS-Препарат против попово прасе/конощип/, къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки.
 
6,80 лв.
Карбид за прогонване на полевки и сляпо куче 500гр
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
1 2

Борба с къртици 

Проблемите с къртиците са често срещани, особено през пролетно-летния сезон обикновено активността на къртиците и сляпо куче се завишава. Тук ще намерите редица продукти за контрол и борба с подземни гризачи, като всички те имат различни начини на действие и ефективност. Всички продукти, които предлагаме са с доказано добър ефект във времето, като се стараем непрекъснато да следим най-новите тенденции и продукти на европейския пазар и своевременно да ви ги предложим.

Какво представляват къртиците и как да се справим с тях!:

Къртиците са подземни гризачи хранещи се предимно с насекоми и червеи, което не ги прави особено вредни. Това, което къртиците правят  от стандартният си начин на живот са досадните къртичини, които могат да съсипят дори и най-добре поддържаните тревни площи. Как може да предпазим двора си от набези на къртици без да ги нараняваме, тъй като къртиците са защитен вид и не могат да бъдат унищожавани с отрова за къртици. В такъв случай как може да проведем ефективна борба с къртиците? 

Борбата с къртици може да се окаже истински кошмар ако не изберете подходящ продукт или не проявите достатъчно търпение и разбиране към проблема. Как да започнете ефективната защита? Важно е да сте сигурни че си имате работа с къртици това става ясно от изкопаните къртичини при друг вид подземен гризач, като сляпо куче няма да видите къртичина а само входна дупка в земята. Двата вида се различават значително и по начина си на живот например къртиците се хранят с насекоми и червеи докато слепите кучета се хранят с корените на растения, като могат да унищожат много растения бързо. Тази информация ви е нужна когато трябва да изберете правилният продукт за борба с къртиците или слепите кучета. Избора на правилен продукт е от изключително значение за ефективната борба с къртици ние можем да предложим повече от 20 вида тествани и доказано ефективни продукти за защита от подземни гризачи. Но все пак да кажем колко вида защита от подземни гризачи има:

  1. Капани за къртици: С тях може да уловите подземните гризачи почти веднага. Разполагаме с различни видове модели спрямо това как бихте искали да работите с тях. Повечето капани за къртици са на база пружинен механизъм и зареждането изисква внимание но разбира се има и такива, които се зареждат бързо и лесно, ефективността им е еднаква.

  2. Електронни уреди против къртици и сляпо куче - Този метод е най-лесен и неангажиращ, просто забивате уреда в засегнатата площ и той работи. Тук може да избирате между няколко варианта: Соларен уред против къртици ( излъчва ултразвукова вибрация и се захранва чрез соларен панел), Ултразвуков уред за борба с къртици с батерии(различни видове по мощност и площ на покритие), Уреди с механична вибрация( не излъчват ултразвук а механична вибрация от ел. мотор най-мощният от всички захранва се от батерии)

  3. Препарати за борба с къртици: Всички препарати против къртици имат за цел да отблъснат натрапниците далеч от обработената зона. Всички препарати, които предлагаме са на база на натурални етерични масла и при нормална употреба са безвредни за насаждения, хора и домашни любимци те са ефикасен метод за борба с къртиците, когато ги прилагате системно и правилно.

Борба с къртици в градината:

Когато става дума за борба с къртици в градината се отнасяме особено сериозно към проблема защото знаем, че градината е важна за вас! Къртиците са в състояние да съсипят всяка градина и зелена площ, която сме създали с много труд и любов, заради това избора на подходящи продукти е много важен. Ще се опитам да предложа няколко съвета и начини на различни видове борба с къртици в градината.

Много важно е да реагирате още още при първите признаци на поява къртичини. Кртичните са ясен знак, че имате къртици. При ниска плътност на къртици в градина капаните за къртици са бърз и ефективен метод, който ще улови къртиците веднага.

За да защитите вашата градина от нашествие на къртици може да поставите уред против къртици, който излъчва вибрации в почвата по този начи къртиците не се заселват във вашиият двор или градина.Уредите против къртици също прогонват вече заселили се къртици от вашата градина може да се каже, че това е ефикасен метод за борба с къртиците.

Друг много ефективен метод за борба  е използването на карбид против къртици. Карбида против къртици се използва, като препарата се постави директно в предварително разкопани дупки или тунели на къртиците. Поставя се малка част от карбида, след което тунела се затрупва с пръст. За да активирате действието на карбида против къртици е необходимо да залеете с вода. Контакта на водата с карбида създава химична реакция и карбида започва да пуши.Пушека от карбида против къртици се разпространява в тунелите на подземните гризачи и ги прогонва тайно.

ВАЖНО! При употреба на карбит против къртици в зона с голяма плътност на подземни гризачи(много кътичини).Винаги започвайте обработката от най карйната къртичина (от външната страна на двора към въътрешната). 

Отрова за къртици забравете я! както стана ясно къртиците са защитен вид и няма производители на отрови за къртици поне законни. Няма и продукти, които да се продават с такова предназначение.

Може да избере от огромно разнообразие от продукти, както и да се консултирате с нас кой продукт е най- подходящ за вашият двор или градина. За да сте сигурни че ще изберете най-подходящият начин и подход за борба с къртици моля свържете с нас за допълнителна консултация. Всяка една ситуация при борбата с къртици е индивидуална спрямо вида и структурата на заселеният обект.

 Най-добрите продукти за борба с къртици:

Разбира се тези, които работят и са ефективни ние винаги държим обратна връзка с нашите клиенти за да сме информирани за действието и ефективността на всички наши продукти против подземни гризачи.Всички продукти, които са неефективни или нямат ефект се спират от продажба! Най добрите решения за борба с къртици са различни за всички тъй като всяка ситуация е различна ние може да ви помогне да изберем най подходящият продукт конкретно за вас! Свържете с нас на тел:0899 308 921 за ви консултираме съобразно вашият конкретен проблем с къртици.