Капан за сляпо куче и къртици Swissinno Solutions Super Cat

В наличност
5 5
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
39,99 лв.
Механичен капан за унищожаване на сляпо куче и къртици.
SKU: 500743
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Swissinno Solutions Швейцария
EAN: 7640104975564

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Swissinno Solutions

Описание и начин на употреба

Капан за сляпо куче и къртици с бързо и безопасно зареждане Swissinno 

Капана за сляпо куче и къртици Swissinno Solutions Super Cat е изключително ефективен и лесен за употреба.Капана се зарежда с едно движение просто издърпайте спусъка на горе до краен предел и капана за къртици е готов за употреба.Не изисква сила както при други капани безопасен и лесен за зареждане.

Поставянето на капана също е улеснено, отделно от капана се предлага лопатка и шило за разпробиване на дупки с диаметър 6см. точно колкото е диаметъра на капана .Лесна индикация за улавяне на сляпо куче или къртица когато спусъка е в най-долна позиция значи че капана се е задействал.

Капан за къртици Swissinno Solutions Super Cat е произведен от здрава и издръжлива пластмаса, което го прави лек. Капана има много чувствителен спусък който се активира от преминаващите през него къртици, слепи кучете, плъхове или полевки.

Уреда за борба с подземни гризачи има лесна и ясна система за индикация за улов. Когато заредите капана той стои с издърпан спусък, когато на капана има улов спусъка е паднал и тогава разбирате че трябва да го почистите и презаредите отново.Продукат се предлага в комплет със сонда и шило Виж Тук!

Капан за подземни гризачи Swissinno Solutions Super Cat>>топ цена>>отрови.ком

Какво представлява:

Капанът за сляпо куче и къртици Swissinno SUPERCAT е иновативно средство, предназначено за улавяне и контрол на популациите на тези подземни гризачи в градини, паркове и други земеделски площи. Този уред е разработен от швейцарската компания Swissinno, която е известна със своите качествени и ефективни решения за контрол на вредители.

Характеристики на Капана за Сляпо Куче и Къртици Swissinno SUPERCAT

Дизайн и Функционалност:

 • Капанът има специален механизъм, който се задейства от движението на подземните гризачи, като така ги хваща безопасно и хуманно.
 • Уредът е конструиран така, че да унищожава подземните гризачи бързо и ефективно, което го прави предпочитан избор за екологично осъзнати потребители.
 • Изработен е от издръжливи материали, които гарантират дългосрочно използване дори в тежки условия.

Употреба и Ефективност:

 • Капанът е лесен за настройка и използване, което го прави подходящ дори за хора без опит в контрола на къртици, полевки и други видове подземни гризачи.
 • Може да бъде поставен в активни къртичини или входове на тунели, където къртиците и сляпите кучета често преминават.
 • Предлага ефективен метод за премахване на подземни вредители от вашата собственост без използването на химикали или отрови против къртици.

Безопасност и Устойчивост:

 • Системата за хващане е проектирана така, че да предотвратява случайно задействане, което може да застраши домашни любимци или деца.
 • Капанът е устойчив на различни атмосферни условия, като може да издържи на влага, дъжд и температурни колебания.

Препоръки за Употреба:

 • Редовно проверявайте капана, за да видите дали е уловил подземен гризач.
 • След всяко улавяне, капанът трябва да бъде почистен и наново настроен преди повторна употреба.

Капанът за сляпо куче и къртици Swissinno е екологично чист и съвестен начин да се справите с проблемите, причинени от подземните гризачи, и е подходящ за тези, които търсят алтернатива на традиционните методи за контрол на вредители.

Инструкции за употреба на капана за сляпо куче и къртици:

1. Намерете тунела на сляпото куче или къртицата чрез сондата когато тя пропадне или има липса на съпротивление в почвата значи сте на правилното място.

Защита от сляпо куче и полевки на топ цена


2. Използвайте шилото тип нож за да направите дупка за поставянето на капана за сляпо куче и къртица шилото прави чист и точен разрез на почвата с диаметър 6см. точно колкото е диаметъра на капана

Унищожител на къртици>>топ цена>>otrovi.com

3. Поставете зареденият капан за подземни гризачи в дуката така че вътрешният спусък да е по дължина на тунела на подземният гризач.Уплътнете с пръст около капана ако е необходимо сляпото куче и къртиците не обичат светлина.

Против къртица>>капан>>ниска цена

4. Просто и ефективно улавяне на сляпо куче и къртица.

 

Инструкции за Безопасна Употреба на Капана за Къртици Swissinno

Безопасност и Спецификации: Капанът за къртици Swissinno е специално разработен за улавяне на подземни гризачи и не бива да се използва за други цели, различни от посочените. Вниманието към детайла и стриктното спазване на инструкциите са от съществено значение за безопасната и ефективна работа на устройството.

Предпазни Мерки:

 • Винаги използвайте предпазни ръкавици при работа с капана, за да избегнете директен контакт с пусковият механизъм и други части на уреда.
 • При обезвреждане на капана след зареждането му винаги използвайте твърд предмет за активиране на пусковия механизъм. Никога не използвайте пръсти или други части от тялото си.

Зареждане и Обезвреждане:

 • За да заредите капана, следвайте инструкциите, като се уверите, че всички части са правилно поставени и капанът е стабилен и сигурен.
 • Ако се наложи да обезвредите капана след зареждането, направете го внимателно, като натиснете пусковия механизъм с подходящ предмет до щракване, сигнализиращо, че капанът е безопасен.

Допълнителни Аксесоари:

 • Имайте предвид, че сондата и шилото нож са допълнителни аксесоари, които не са включени в стандартния комплект на капана за къртици Swissinno. Те могат да бъдат закупени отделно и са необходими за подготовката на мястото, където ще се постави капанът.

!Важно!: Следвайте стриктно инструкциите за употреба и не пренебрегвайте препоръчителните мерки за безопасност, за да избегнете възможни наранявания или неправилна работа на капана. Уверете се, че сте напълно запознати със начина на действие на капана преди да го използвате.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Swissinno Solutions Площ на покритие: Зарежда се в един на тунел на подземен гризач Начин на прилагане: Директно в тунела на подземният гризач Предупреждение за опасности: Никога не бърка с гола ръка в челюстите на капана Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, плоски мишки Размери: 22,5 x 6 см Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса Технология: Капан Цвят: Черен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Капан за къртици
  лови гадини здраво

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Капн
  Екстра е!

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Капан за сляпо куче и къртици Swissinno Solutions Super Cat
  Оценка:
  100%
  Върши добра работа, лесно зареждане.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за сляпо куче и къртици Swissinno Solutions Super Cat
Вашата оценка:
img
Капан за сляпо куче и къртици Swissinno Solutions Super Cat Добави