Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати и отрови за хлебарки

Артикули 1-40 от 42

на страница
Страница

Когато в дома, офиса или производството се появят хлебарки, всеки от нас се интересува, кои са най-добрите препарати. Това е относително, тъй като това са доста адаптивни насекоми и привикват към дадена химична група вещества. При появата им, употребата на различни средства за унищожаването и прогонването им е неизбежна и абсолютно необходима. Закупуването на подходяща отрова за хлебарки е важно и отговорно решение. В следващите редове ще Ви споделим нашия опит в борбата с тези инсекти и какви са различните видове методи.

Колко вида има

Повечето препарати, които предлагаме, са концентрати, от които се приготвят работни разтвори. С работните разтвори се напръскват местата, на които сте забелязали хлебарките. Те унищожават насекомите моментално и известно време след обработката. При висока плътност на инсекти обработките се повтарят в интервал между 7 и 14 дни. Това се налага, тъй като яйцата им остават незасегнати от отровата след първото третиране.

Важно е да спазвате интервалите между обработките - те за важни за качествените обработки против хлебарки.

Препарати и отрови за хлебарки

Професионални препарати за масова употреба 

Може би най-успешният вариант са изцяло професионалните решения в малки разфасовки за домашна употреба. Включват редица марки с различни АВ (активни вещества), а това е едно най-важните неща при борбата с хлебарки. От дългия опит, който имаме, знаем, че клиентът иска препаратът да бъде ефективен и категоричен. Затова сме подбрали най-силните и ефективни видове отрова за хлебарки, които сме тествали лично в своята практика.

Готови за употреба течни препарати

В последните години на пазара се появиха изключително качествени и силни вещества, които са готови за употреба. Това са заводски приготвени разтвори, опаковани в спрей помпи, чрез които нанасяте инсектицида в засегнатите от насекоми зони. Този тип продукти се предлагат в готови за употреба флакони. 

Гел 

Така нареченият инсектициден гел е силно и безпощадно оръжие срещу хлебарки, особено на места, където употребата на аерозолни препарати е невъзможна или нежелателна. Например, край електроуреди, кухненски шкафове, компютри и др. Веществото представлява гелообразна паста, направена от хранителен атрактант и активно вещество. След като насекомите консумират от него, те умират. Гелът действа безотказно навсякъде, където има нужда от него и можем да кажем, че това е доста подходящо средство с добър ефект против хлебарки.

Пудра 

Този тип препарати се използваше масово в близкото минало и имаха славата на силна отрова за хлебарки, който обаче има своите особености. Пудрата е контактен инсектицид, който унищожава инсектите при допир. Пудрата се поръсва на места, на които има наличие на хлебарки. Поради начина си на приложение, продуктът не се препоръчва за употреба в жилищни и спални помещения.

Комбинирани обработки

Не са редки случайте, когато за да се справим с досадниците е необходимо да проложим два вида препарат за борба с хлебарки. Това важи особено когато насекомите са се заселили в електрически уреди или в кухненски шкафове. При такава ситуация всеки си задава въпроса как да се отървем от хлебарките максимално бързо! Комбинацията между гел и течен препарат е най-добра.Гела се поставя зад електрическите уреди и шкафове, като вредителите се хранят с него а в останалите части на нашият дом трябва да направим пръскане за хлебарки с течен препарат. Това винаги дава професинален резултат при борба с хлебарките.

При нас ще откриете широка гама професионални и масови решения против хлебарки от най-големите производители. Всички предложения са с доказано качество и ефективност и са на достъпни цени.

За да постигнете добър ефект при борбата си срещу хлебарките, е нужно да приложите продуктите спрямо инструкциите за употреба на производителя. Всички те са подходящо средство, само когато ги използвате правилно.

Как да изберете подходящия за вас препарат

Много е трудно да се каже кой препарат или отрова ще подейства със сигурност при вас и кой е най-подходящият, на който да се доверите в унищожаването на тези натрапници. Има няколко условия, които е важно да спазите при избора си:

Препарати и отрови за хлебарки - Изображение 2 — Otrovi.com

  • Доверете се на доказани търговци – производителят е важен при направата на избора, защото има марки, чиито предложения са с доказана ефективност;
  • Начин на употреба – използвайте ги спрямо предписанията, които са дадени от производителите, защото неспазването им може да понижи шансовете ви за успех и те да продължат размножаването си с нова сила;
  • Ако забележите или вече сте забелязали резистентност, използвайте комбинация от два или повече продукта.

Съвети за безопасност

Спрямо препоръките на МЗ, РЗИ (ХЕИ) и БАБХ, е добре да бъдете прецизни при прилагането на продуктите и да действате по безопасен начин. 

Особено, ако ще третирате домашни помещения, където живеете вие, вашето семейство и домашни любимци, е важно да спазвате всички предписания на производителя и при необходимост да се консултирате със специалист. Използвайте предпазни дрехи, ръкавици и маски, а при посочен срок, в който помещението трябва да остане необитаемо, е задължително да се съобразите, за да осигурите безопасност за вас и вашето здраве. Лекарствата за хлебарки могат да бъдат токсични, затова бъдете внимателни.

 

Ако срещате затруднения при избора си, свържете с нас, за да бъдете консултирани: 0879 400 500. Доверете се на Otrovi.com.