Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати и отрови за хлебарки

Артикули 1-20 от 41

на страница
Страница

Когато в дома, офиса или производството се появят хлебарки, всеки от нас се интересува, кои са най-добрите препарати. Това е относително, тъй като това са доста адаптивни насекоми и привикват към дадена химична група вещества. При появата им, употребата на различни средства за унищожаването и прогонването им е неизбежна и абсолютно необходима. Закупуването на подходящо средство е важно и отговорно решение. В следващите редове ще Ви споделим нашия опит в борбата с тези инсекти и какви са различните видове методи.

Колко вида има

Повечето препарати, които предлагаме, са концентрати, от които се приготвят работни разтвори. С работните разтвори се напръскват местата, на които сте забелязали хлебарките. Те унищожават насекомите моментално и известно време след обработката. При висока плътност на инсекти обработките се повтарят в интервал между 7 и 14 дни. Това се налага, тъй като яйцата им остават незасегнати от отровата след първото третиране.

Важно е да спазвате интервалите между обработките - те за важни за качествените обработки.

Професионални препарати за масова употреба 

Може би най-успешният вариант са изцяло професионалните решения в малки разфасовки за домашна употреба. Включват редица марки с различни АВ (активни вещества), а това е едно най-важните неща при борбата с хлебарки. От дългия опит, който имаме, знаем, че клиентът иска препаратът да бъде ефективен и категоричен. Затова сме подбрали най-силните и ефективни варианти, които сме тествали лично в своята практика.

Готови за употреба течни препарати

В последните години на пазара се появиха изключително качествени и силни вещества, които са готови за употреба. Това са заводски приготвени разтвори, опаковани в спрей помпи, чрез които нанасяте инсектицида в засегнатите от насекоми зони. Този тип продукти се предлагат в готови за употреба флакони. 

Гел 

Така нареченият инсектициден гел е силно и безпощадно оръжие срещу хлебарки, особено на места, където употребата на аерозолни препарати е невъзможна или нежелателна. Например, край електроуреди, кухненски шкафове, компютри и др. Веществото представлява гелообразна паста, направена от хранителен атрактант и активно вещество. След като насекомите консумират от него, те умират. Гелът действа безотказно навсякъде, където има нужда от него и можем да кажем, че това е доста подходящо средство с добър ефект.

Пудра 

Този тип препарати се използваше масово в близкото минало. Пудрата е контактен инсектицид, който унищожава инсектите при допир. Пудрата се поръсва на места, на които има наличие на хлебарки. Поради начина си на приложение, продуктът не се препоръчва за употреба в жилищни и спални помещения.

При нас ще откриете широка гама професионални и масови решения от най-големите производители. Всички предложения са с доказано качество и ефективност и са на достъпни цени.

За да постигнете добър ефект при борбата си срещу хлебарките, е нужно да приложите продуктите спрямо инструкциите за употреба на производителя. Всички те са подходящо средство, само когато ги използвате правилно.

Ако срещате затруднения при избора си, свържете с нас, за да бъдете консултирани: 0899 308 921. Доверете се на Otrovi.com.