Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA FORTE 250 BEST

В наличност
5 5
7 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
18,00 лв.
Универсален препарат за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми PENTA FORTE 50мл.
SKU: 25968
Тегло: 0,050 кг.
Производител: ZPUH "BEST-PEST" Словения
EAN: 5907486600845

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zpuh best-pest

Описание и начин на употреба

Описание на PENTA 250 FORTE BEST 50мл.

Penta 250 Forte Best 50 мл е инсектициден препарат за унищожаване на насекоми под формата на микрокапсулована суспензия. Той действа срещу редица насекоми, като мравки, кърлежи, мухи, комари, хлебарки, бълхи. Инсектицида се предлага в опаковка от 50 милилитра и служи както за употреба в закрити помещения, така и в открити. Може да използвате този биоцид за унищожаване на насекомите в офиси, битови сгради, търговски обекти, както и в градини или дворове.

Пента 250 Форте е препарат, който се характеризира с висока ефективност и се произвежда чрез използването на нова технология – под влиянието на положителните температури, микрокапсулата се отваря и при контакт с активните вещества, вредителите биват унищожени.

Penta 250 Forte Best 50 мл е биоцид, който е под формата на концентрат. За прилагането му се използва метод на пръскане чрез разреждане с необходимо количество вода. Работният разтвор се разпръсква чрез използването на пръскачка. Третират се местата, където вредителите обитават. Продължителността на действието на едно пръскане е 42 дни. 

PENTA FORTE 250 на ТОП ЦЕНА

Разходна норма

В зависимост от вида на насекомото, се определят необходимите милилитри от концентрирания продукт Penta 250 Forte Best. Ако пръскате срещу кърлежи и бълхи следва да използвате 0.5 % или в 5 литра вода да сложите 25 мл. 

Ако ще провеждате пръскане срещу мухи, мравки, комари, хлебарки, то следва да използвате 1% или на 5 литра вода да сложите 50 мл от препарата биоцид.

Разходната норма определя, че за обработването на 20 кв.м. се използва 1 литър работен разтвор.

Употреба и мерки за безопасност

Важно преди употребата на препарат Penta Forte 50 мл, е да спазвате всички инструкции за безопасност, посочени от производителя. На територията на обработваемите помещения против насекоми, не е препоръчително да има хора, домашни животни.

Ако отглеждате животни в клетка или имате аквариум, те трябва да бъдат прибрани или освободени. След приготвянето на работния разтвор, получен от вода и Penta 250 Forte 25 или 50 мл, е важно да го употребявате в най-скоро време, за максимална ефективност.

Преди завръщане на местообитателите в помещението, то трябва да бъде проветрено минимум 1 час.

ВАЖНО!: Винаги използвай лични предпазни средства за защита на ръцете, очите и дихателните пътища.

Пръскане против мухи и комари

Когато пръскате срещу мухи, трябва да се избират местата, където те обикновено кацат или преминават, а именно первази, лампи, входни врати, стени. Изберете осветени места

Пръскане против хлебарки, бълхи, мравки

Този тип вредители намират за убежища топли места и такива с повишена влажност, особено хлебарките. За тяхното неутрализиране, трябва да обработите канали, в близост до окабеляване, пукнатини.

Пръскане против кърлежи:

Препаратът се използва и за неутрализиране на кърлежи, като чрез ръчна или моторна пръскачка, се обработват тревите и растителните площи. За безопасност трябва да се избягват обработените площи за едно денонощие.

Достъп на хора и животни в третираните зони: Не по малко от 1 час след добро проветрение на помещението.

Предупреждение за опасност при работа с ПЕНТА ФОРТЕ 250

Инструкция за работа с ПЕНТА ФОРТЕ 250

Технически характеристики

Документи:

Разрешително на МЗ

MSDS

МАРКА: Zpuh best-pest АДВ:: Имидаклоприд: 200 g/L Циперметрин: 50 g/L Начин на прилагане: Аерозолно, с ръчна или моторна пръскачка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Против мухи, мравки, хлебарки, бълхи: 50мл от препарата в 5л вода работният разтвор стига за обработка на 100кв.м Против кърлежи и бълхи: 25мл от препарата в 5л вода работният разтвор стига за обработка на 100кв.м Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Прочети етикета преди употреба! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, мрави. бълхи, кърлежи, бръмбари, пеперуди, щипалки Количество: 50 мл Достъп до третираните зони:: 1 час Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. ПЕНТА
  Оценка:
  100%
  БЛААГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ПРЕПАРАТ СЕ ОТЪРВАХ ОТ ГАДНИТЕ ХЛЕБАРКИ .

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Penta forge250 BEST
  Elena bozkova. Tel. 0617836063 gr. Перущица ок. Пловдиско. Доставка на. Еконт

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Panda
  Mn donor lekarstvo e

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Дйдййд
  Кдкдй

  Оценка от

  Публикувано на

 5. 1 брой
  Отлично

  Оценка от

  Публикувано на

 6. Penta
  Penta

  Оценка от

  Публикувано на

 7. Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA FORTE 250 BEST
  Оценка:
  100%
  Бърза доставка! Качествен препарат.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA FORTE 250 BEST
Вашата оценка:
img
Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA FORTE 250 BEST Добави
Може да имате нужда и от това: