img

Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA FORTE 250 BEST

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
-8%
Промо цена 14,60 лв. Редовна цена 15,99 лв.
Добави
Универсален препарат за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми PENTA FORTE 50мл.
SKU: 25968
Тегло: 0,050 кг.
Производител: ZPUH "BEST-PEST" Словения

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: ZPUH "BEST-PEST"

Описание и начин на употреба

Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA 250 FORTE BEST 50мл.

Универсален препарат за унищожаване на насекоми: хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, мухи, комари. Препарата се използва на открито  в битови сгради, помещения за поддръжка, офиси, производствени помещения, търговски помещения и на открито. Препарата е концентрат, от който се приготвят работни разтвори и се нанася с ръчна пръскачка на местата заселени с насекоми. Преди употреба на препарата разклатете добре бутилката.

Разходна норма на PENTA 250 FORTE:

Против мухи, мравки, хлебарки, бълхи: 50мл от препарата в 5л вода работният разтвор стига за обработка на 100кв.м

Против кърлежи и бълхи: 25мл от препарата в 5л вода работният разтвор стига за обработка на 100кв.м

Активни вещества: 

Имидаклоприд: 200 g/L

Циперметрин: 50 g/L

Употреба и мерки за безопасност:

Преди употреба на препарата PENTA 250 FORTE помещенията трябва да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се покрият и освободят аквариуми, терариуми и животни отглеждани в клетка. Готовият препарат да не се съхранява, трябва да се използва възможно най-скоро след приготвянето му.

Пръскане против мухи и комари: 

Пръскане против мухи, пръскат се слънчеви стени около прозорци, лампи, колони, кофи за боклук места, на които мухите обичайно кацат. 

Пръскане против комари, Пръскат се сенчести спокойни места извън сградите или на места където сте забелязали концентрация на комари.

Пръскане против хлебарки, бълхи, мрави. бълхи: Пръска се по пътя на насекомите, гнезда на насекоми, около врати, около прозорци, канали, сифони, пукнатини, фуги, цепки или места с повишена влажност и топлина.

Пръскане против кърлежи: С препарата се извършва външно площно третиране на тревни площи против кърлежи. Тревните площи се косят предварително. Обработката се извършва чрез ръчни или моторни пръскачки. Пълният ефект на обработката се постига 24ч след пръскането против кърлежи. Пръскането против кърлежи се извършва като се пръска плътно цялата тревна площ. Достъп на хора и животни върху обработените площи 24ч след обработка.

Достъп на хора и животни в третираните зони: Не по малко от 1 час след добро проветрение на помещението.

 

 

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешително на МЗ

MSDS

МАРКА: ZPUH "BEST-PEST" АДВ:: Имидаклоприд: 200 g/L Циперметрин: 50 g/L Начин на прилагане: Аерозолно, с ръчна или моторна пръскачка Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Против мухи, мравки, хлебарки, бълхи: 50мл от препарата в 5л вода работният разтвор стига за обработка на 100кв.м Против кърлежи и бълхи: 25мл от препарата в 5л вода работният разтвор стига за обработка на 100кв.м Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Прочети етикета преди употреба! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, мрави. бълхи, кърлежи, бръмбари, пеперуди, щипалки Количество: 50 мл Достъп до третираните зони:: 1 час Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA FORTE 250 BEST
  Оценка:
  100%
  Бърза доставка! Качествен препарат.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари PENTA FORTE 250 BEST
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: