Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Стелки за дезинфекция

Във времена на вируси и световни пандемии, за да опазим здравето си, е необходимо да спазваме добро ниво на хигиена. За улеснение на човека са изобретени дезинфекциращи средства, на достъпни за всеки цени, които да унищожават микробите и да защитават от предаване на зарази. Един от тях е стелката за дезинфекция.

Кога е нужна употреба на стелки за дезинфекция?

Стелката за дезинфекция е необходима на места, на които се изисква максимална хигиена. Продукти от това естество имат широко приложение в предприятия, свързани с хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост. Те се използват често и в болнични заведения, аптеки, ветеринарни клиники, лаборатории. 

Санитарно-филтърната стелка за дезинфекция е с вместимост 5 литра течност и е подходяща за използване в болнични заведения и лаборатории, с цел изолиране на помещението от вируси и зарази.

Важно е да бъдат поставени на места, които искате да защитите от внасяне на вирусни бактерии и паразити, които могат да застрашат вашето здраве. Именно поради този факт те са подходящи за домашна употреба, поставени на входно-изходната точка – външната врата. 

Притежаването на това средство за максимално унищожаване на микробите, е голяма важност, защото именно чрез пребиваване извън дома по подметките на обувките полепват всякакви нехигиенични елементи и бактерии, които после внасяте в дома си. Ако използвате обикновени изтривалки, няма да получите същата ефективност и защита.

Стелки за дезинфекция

Предимства на дезинфекциращите стелки

Научете повече за стелките за дезинфекция, за да се уверите, че покупката му си заслужава, а именно:

  • Стелката е създадена от здрав материал, който има за цел да осигури стабилност, да се застопори за мястото, на което е поставена и да не позволява да се хлъзга;
  • В нея се поставя дезинфектант, който попива в специален удебелен дунапрен;
  • Дезинфекцията се извършва при натиск на подметката на обувката. При този процес предварително поставеният дезинфектант влиза в контакт с повърхността и елиминира микроорганизмите;
  • Продуктът не причинява дискомфорт от прекомерно намокряне;
  • Устойчивостта на продукта на ниски температури го прави подходящ избор за всякакви климатични условия и сезони;
  • Дунапренът е обвит с калъф, който се почиства лесно;
  • Дизайнът пречи на дезинфекциращия препарат да се разлее, а горният слой не позволява на течността да се изпари;
  • Моделите са подходящи да бъдат използвани с всякакви дезинфектанти, които се продават на пазара.