Телефон 0879 400 500

За нас

 ЗА OTROVI.COM

Сайта otrovi.com е една от първите онлайн платформи за продукти за борба с вредители в България. Ние предлагаме над 300 артикула продукти собствен внос като и предлагаме продукти на всички фирми за търговия на такъв тип стоки в България. Нашата основна цел е да предложим бърз и лесен достъп до всички висококачествени продукти за борба с вредители.

Кои сме ние:

Ние сме професионален екип изграден от действащи дезинфектори, лекари и биолози чиято единствена цел е да, разрешат всички видове проблеми свързани с борбата с вредители. Всички продукти публикувани в нашия сайт са тествани от нас в нашата практика и имат отлични резултати. Водени от любовта си към това, което правим, ние влагаме цялото си сърце и опит, за да можем да ви предложим най-добрите и качествени продукти против вредители предлагани не само на Българския но и световният пазар. Доверявайки се на повече от 10 годишния ни опит, ти ще се докоснеш до качество, което наистина заслужаваш, при това на възможно най-разумната цена. И най - важното, ще получиш консултация и продукт, който е конкретно за твоите нужни и проблеми.

 

Нашият екип:

Мирослав Чакъров
МИРОСЛАВ ЧАКЪРОВ

Основател или човекът, заради който се случва и достига до Вас виртуално и реално Otrovi.com

д-р Елена Николчева
д-р ЕЛЕНА НИКОЛЧЕВА

Специалист епидемиолог. Човекът с помощта на който получавате компетентни професионални консултации по отношение за употребата на препарати за борбата с вредителите.

Илична Загорова
ИЛИЯНА ЗАГОРОВА

Консултант поръчки и продажби. Човекът който подготвя и изпраща Вашите поръчки.

 

 

Как сме се развивали през годините

Извървели сме дълъг път през годините, безценният опит, който добихме ни води към постоянно търсене на нови, по-качествени решения в борбата с вредители.

Разгледайте продуктите, които предлагаме в онлайн магазина. Ако имате някакви въпроси или нужда от съвет се свържете с нас. С удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси, свързани с нашата дейност и всичко, което е свързано с нея!

>>>ВЪРНИ СЕ КЪМ НАЧАЛОТО НА САЙТА ВИЖ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ!!!