Често задавани въпроси

Как да поръчам онлайн?
Харесвате си продукт, кликвате върху него, избирате желаното количество, и го добавяте в количката си. За да завършите поръчката си, кликнете върху кошницата (в горния, десен ъгъл на страницата).Имате опция да пазарувате като Гост/Без регистрация/ или да се регистрирате избирате една от двете опции. Ако имате промо-код, го въведете в полето за ‘промо-код’, което се намира долу, и кликнете върху бутона “ завършване на поръчката”. На следващата страница, попълнете формата за “Данни За Доставка”, като посочите пълния адрес, където искате да ви бъде доставена поръчката ако желаете фактура отбележете го чрез бутона /желая фактура/ попълнете данните на вашата компания. На следващата страница, попълнете информация за доставка имате опция за доставка до адрес или офис на куриер или взимане от наш магазин изберете една от двете опции и натиснете бутона /Продължете/.На следващата страница изберете как искате да платите за поръчката си. Следва Преглед преди поръчка там ясно се вижда цялата оформена от вас поръчка В полето “Коментар”, напишете ако имате специални инструкции за доставката Кликнете върху бутона “Завършете Поръчката”. Готово! Скоро след това ще получите потвърждение за вашата поръчка по имейл. Важно: Молим да въвеждате актуален телефонен номер, който вдигате през деня, за да можем да се свържем с вас. За предпочитане е това да е мобилен номер.
Как да поръчам по телефона?

Незнаете какво да поръчате или имате нужда от професионална насока и консултация конкретно за вашият проблем с вредители тогава позвънете на тел: 0879 400 500 или 0899308921. Ще се свържете с професионален консултант, който ще ви консултира и ще приеме вашата поръчка по телефона.

Как действат електронните уреди за борба с вредители?
Избора на качествен електронен уред за борба и отблъскване на вредители-мишки, плъхове, хлебарки, кучета котки, змии, къртици е от изключително значение за ефективността и действието на уреда заради това е хубаво да знаете с какви технологии разполагат предлаганите от нас електронни уреди за отблъскване на вредители в дома, офиса и градината. Какво е ултразвук и как действа той на вредителите Поради високите слухови и сензорни способности някои гризачи/мишки и плъхове/и насекоми са много чувствителни на ултразвуковите вълни. Ултразвуковите вълни са висока честота, която може да се възприеме от вредителите, но не и от хората. Ултразвуковите честоти са досадни само за вредителите и ги принуждават да напуснат района, където действа ултразвуковото устройство. Всеки модел ултразвуково устройство е калибрирано на определена честота и сила, за да изплаши точно определен вид вредител мишки, плъхове, мравки, дървояди, мухи, комари и др. Ултразвука се разпространява във всички посоки, като светлината. Твърдите материали (стени, тавани, мебели, стъкло и др.) по-добре позволяват да се разпространяват ултразвуковите вълни, чрез своето отражение в тях, докато меките материали (картон, пердета, килими и др.) ги попиват или спират. Какво е ултразвук: Ултразвука представлява акустичен сигнал, който не може да се чуе от човешкото ухо, той варира от 20Hz и 25Khz. в зависимост от вредителя. Ето някои примери как се разпространява ултразвуковият сигнал в помещение: Какво е електромагнит и как действа на гризачите: Електромагнитната вълна се разпространява в помещения по кабелната инсталация и атакува гризачите в техните укрития. Електромагнита е безвреден за хора и домашни любимци, той отблъсква само гризачи и защитава трудно достъпни места и кухини, в които по принцип се укриват гризачите. Ултразвукови устройства за нетипични вредители кучета, котки, белки, прилепи, невестуки, съсели, птици, змии. Това са електронни уреди за външен монтаж, които имат за цел да отблъснат чрез ултразвук или звук преминаването на конкретни целеви животни. Този вид електронни уреди прогонват конкретният вид вредители, чрез точно калилибриран звук. Определено неговата цел е да плаши приминаващи или трайно заселени животни. При всеки отделен биологичен вид животно има различни ултразвкови или звукови честоти, на които той реагира. Правилното позициониране на устройството също е от значение за добрите резултати на уреда за вредители.
Може ли да взема поръчката си от ваш офис?

Да, разбира се може да вземете всички публикувани продукти в онлайна магазина OTROVI.COM от нашият офлайн магазин който се намира гр.София жк. Люлин 3 бл 380 маг 1,2,3 с работно време от понеделник до петък от 9-18 часа

Може ли да върна или заменя поръчан продукт?
Продуктът може да бъде върнат или заменен с друг в рамките на 30 дни след получаването му. Важно е да е в запазен търговски вид. Условията не важат за препарати и лични предпазни средства (маски и филтри), които са отворени или използвани.
Не съм удовлетворен от продукта. Как да го върна?
Уважаеми кленти, по закон Вие имате право да върнете закупен онлай продукт в 14 дневен срок. При на този срок е 30 дни, тъй като нашето желание е да сте 100% удовлетворени от покупката на продукти от сайта otrovi.com. Ако не сте доволни от дадeн уред против вредители може да го върнете а ние ще Ви върнем парите. Тези условия не важат за препарати против гризачи или насекоми, които са разопаковани или частично използвани. Как да върна продукт: Провери дали продукта е годен за връщане и след това се свържи с нас по телефона 0879 400 500 или чрез email: [email protected], но не и по-късно от 30 календарни дни след получаването/вземането му. Моля имайте в предвид, че е важно да върнете продуктите в пълна окомплектовка, като сте я получили. Не трябва да лисват опаковки. части и елементи от продуктите. Условията не важат за препарати и лични предпазни средства ( маски и филтри ), които са отворени или използвани . На какво трябва да обърнете внимание: Продукта трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен. Адрес за връщане: Всички, продукти се изпращат на адрес гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 офис 1,2,3 до фирма ЕВРО ПЕСТ ЕООД Как възтановяваме суми: Всички суми за възтановяване се превеждат по банков път в предварително посочена от клиента банкова сметка. Срока за възтановяване на сумите е 14 дни от датата на получаване на продуктите в нашият офис. Ако продуктите, които желаете да върнете не отговарят на условията за връщане, а именно да нямат следи от употреба(драскотини, счупвания, липсващи елементи и части), липсващи компоненти, като кабели, батерии и други, скъсани и нарушени търговски опаковки. Ще си запазим правото да преценим дали вашата рекламация ще бъде удовлетворена и в зависимост от това до каква степен е увреден уреда или артикула ще Ви бъде предложено разумно предложение за отбив от цената, която покрива счупени, надраскани или липсващи елементи от артикула подлежат на рекламация. Ако това се случи Вие ще бъдате уведомени по телфон или имейл.
Продуктът се развали. Как да процедирам, за да бъде поправен?
Проверете дали имате валидна гаранционна карта. След което се свържете с нас на телефон 0879 400 500 или на email:[email protected] за да предявите рекламация. Дефектиралият продукт може да бъде донесен директно в наш офис гр.София жк.Люлин 3 бл 380 маг: 1,2,3 или да бъде изпратен до същият адрес с куриерска фирма. -Ако дефектиралият продукт е в гаранция той ще бъде от ремонтиран или заменен с нов. -Ако дефектиралият продукт e с изтекла гаранция може да ви предложим след гаранционен сервиз /само за продукти които подлежат на ремонт/
Каква гаранция имат уредите за борба с животни и вредители
Всички уреди против диви животни и вредители имат търговска гаранция 24 м или 12 месеца в зависимост от вида на уреда и предлаганата от производителя гаранция.Търговската гаранция покрива правилното техническо функциониране на закупеният уред, както е описано в инструкцията за употреба на конкретният продукт. Тъй като, тези продукти са предназначени за борба с вредители или прогонване на диви животни най често чрез звук, ултразвук или друг вид стрес сигнал, се очаква да имат и ефективност по отношение на прогонване на вредителите, което е различно от търговската техническа гаранция, която покрива само техническата част.Всеки уред, който е закупен от онлайн магазин otrovi.com има право на връщане в рамките на 30 дни, което е достатъчно дълъг период за да може клиента да прецени дали конкретният продукт отговаря на неговите лични очаквания по отношение на ефективността и очакваният резултат от работата на закупеният от него продукт. Това спокойно можем да наречем, че е гаранция за ефективност.Разбира, че при борбата с диви животни, кучета, котки, вредители има и не предвидени и различни ситуации при, които закупените продукти не могат да бъдат ефективни веднага и трябва време за да може те да развият пълният си ефект обикновено това се случва в рамките от няколко дни до няколко месеца в зависимост от типа проблем, топографията на района и индивидуалната слухова чувствителност на всеки един индивид.Поради тези обстоятелства нашите уреди в повечето случай са ефективни но не винаги.
Кога ще пристигне моята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват максимално бързо. При поръчка в делничен ден до 15.00 часа поръчката се изпраща в същият ден и се доставя на следващият ден. При направена поръчка в петък след 15.00 поръчката се обработва и изпраща в понеделник. При направени поръчки през почивни дни или национални празници всички поръчки се обработват и изпращат в първият работен ден след официалните почивни дни или национални празници.