Доставка и плащане

- Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България.

Видове плащане:

- Пощенски паричен превод (ППП) - в брой при получаване на пратката от куриер Econt или Speedy. Касовият бон за получената стока се предоставя от куриера при получаване на вашата поръчка.

- С кредитна или дебитна карта- Удобен и сигурен начин за плащане. Преди да завършите поръчката си, в раздел начин на плащане отбележете (онлайн плащане с дебитна или кредитна карта). Сайта ще Ви прехвърли директно в разплащателната платформа на Fibank. Попълнете необходимата информация директно в полетата. Ако транзакцията е оторизирана, плащането се осъществява моментално и стоката ще Ви бъди изпратена най-късно на следващия работен ден. Поради това, че използваме модул който е директно на Fibank, нашите служители нямат достъп до данните за Вашата карта, нито тези данни биват споделяни някъде.

- Банков превод - ПРОКРЕДИТ БАНК, IBAN: BG79PRCB92301045974610, Банков код: PRCBBGSF. Веднага след изпращане на поръчката ще получите имейл за потвърждаване на направената поръчка. На имейла ще получите проформа фактура за вашата поръчка. Ако сте юридическо лице моля не забравяйте да попълните данните на вашата компания като, това става в начин на плащане избирате (искам фактура). Плащането се осъществява в срок от 1 до 3 дни. Веднага след получаване на плащането ще Ви изпратим стоката.

-При необходимост от връщане на сума по направена поръчка платена с кредитна или дебитна карта, то сумата ще бъде възстановена само по картата, с която е платено.

-Всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Еконт или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

Доставка и цени:

Предлагаме доставка с куриерска служба Спиди и Еконт. Независимо от начина на плащане, всички наши доставки включват опция „Преглед“.

Всички поръчки на стоки над 49.99 лв се доставят безплатно до офис на куриер за цяла България и са отбелязани с знак БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА. Всички поръчки, който са с доставка до адрес се заплащат от плоучателя.

Цената на доставката при поръчки под 49.99 и до адрес на получателя са като следва:

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Срок на доставка:

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди. 

Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден. Всички поръчки, направени през уикенда ( събота и неделя) се обработват и изпращат в понеделник или вторник и биват получени във вторник или сряда.

Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда (събота и неделя) или по празници, се обработват в първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката. Всеки клиент на OTROVI.COM си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.

Проследяване на пратка:

След като обработим и изпратим вашата поръчка автоматично ще получите имейл с линк за проследяване на вашта поръчка, независимо от това дали пазарувате като регистриран потребител или като гост. По този начин ще сте информирани за локацията на вашата пратка и времето необходимо за доставка до офис на куриер Спиди или Еконт или избран от вас адрес.

Вземи от наш магазин:

Всички продукти от магазина OTROVI.COM – могат да бъдат закупени и на място от нашия фирмен магазин с адрес гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 вх Б магазин 1, всеки работен ден между 9.00 -18.00 часа. Почивни дни на физическият магазин Събота и Неделя.
За да сте сигурни, че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност, моля свържете се с нас на телефон: 0879 400 500 ( на цена според тарифният Ви план).

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката е от 1 до 7 работни дни и зависи от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.Вие имате право да се откажете от поръчката, ако срокът за изпълнението й е не приемлив.

Електронен магазин OTROVI.COM си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или собствени служители или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.

Отговорност:

Електронен магазин OTROVI.COM не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случаи на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

Връщане и замяна на стока:

В срок от 30 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса, вместо 2 такси за транспорт в двете посоки).

Адрес за връщане стоката: гр. София ж.к Люлин 3 бл 380 вх Б магазин 2,3 до фирма ЕВРО ПЕСТ ЕООД Тел: 0879 400 500