Доставка и плащане

Доставкитеи и заплащането за направените поръчки в онлайн магазин OTROVI.COM се извършва:

Пощенски паричен превод (ППП) - в брой при получаване на пратката от куриер Econt или Speedy

Банков превод: ПРОКРЕДИТ БАНК, IBAN: BG79PRCB92301045974610, Банков код: PRCBBGSF

При необходимост от връщане на сума платена с карта. Сумата ще бъде възстановена само по картата, с която е платено.
Всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА

Цената на доставката в онлайн магазин OTROVI.COM е фиксирана и е както следва:

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Всички поръчки на стоки над 49.99 лв се доставят безплатно до офис на куриера или точен адрес на получателя за цяла България и са отбелязани с знак БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.

Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник или вторник и биват получени във вторник или сряда.

Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.

Всеки клиент на OTROVI.COM си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.

Всички продукти от магазина OTROVI.COM – могат да бъдат закупени и на място от нашия фирмен магазин с адрес гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 вх Б магазин 1, всеки работен ден между 9.00 -18.00 часа. Почивни дни на физическият магазин Събота и Неделя.
За да сте сигурни, че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност, моля свържете се с нас на телефон: 0879 400 500 ( на цена според тарифният Ви план).
Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката е от 1 до 7 работни дни и зависи от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.
Вие имате право да се откажете от поръчката, ако срокът за изпълнението й е не приемлив.

Електронен магазин OTROVI.COM си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или собствени служители или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.

Отговорност:

Електронен магазин OTROVI.COM не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случаи на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

Връщане и замяна на стока:

В срок от 30 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса, вместо 2 такси за транспорт в двете посоки).

Адрес за връщане стоката: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 вх Б магазин 2,3 до фирма ЕВРО ПЕСТ ЕООД Тел: 0879 400 500