Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Уреди против мравки

13 артикула

на страница

Уредите против мравки са мощно средство за прогонване или унищожаване на опасните насекоми. Съществуват различни видове, но всички са начин за защита от заразата, които малките вредители пренасят.

Електронните уреди са напълно безопасни за хората и околната среда, няма употреба на инсектициди или биоциди, създават трайна и дългосрочна защита на вашият дом, офис или градина.

Уреди против мравки

Видове уреди против мравки

Спрямо техните разновидности и особености можем да разграничим следните видове уреди против мравки:

    1. Соларни

Това е модерен уред за борба срещу мравки и представлява комбинация между висококачествена електроника и соларен панел. Действа дори и при липса на слънчева светлина и предизвиква кварцови трептения за 60 секунди. Има голям обхват на работа, като едно такова устройство покрива около 1000 кв.м.. Трябва да знаете, че обхватът варира в зависимост от структурата на почвата. Областите на употреба на този продукт могат да бъдат градини, ниви или други места, които се намират на открито.

    2. Ултразвукови

Те са ефикасни репеленти, които имат за цел да създадат защитна бариера, която да предпазва дома ви от малките твари. Ултразвуковият механизъм издава емисия от електрически вълни, които ефективно гонят вредителите. Тези продукти са безопасни за вас, за вашите домашни любимци и околната среда, но действат с убийствен ефект върху всякакви неприятни насекоми. Обхватът на действие е около 180 кв.м., което означава, че е напълно подходящ да се използва у дома без никакви проблеми.

    3. Електронни

Този вид предпазване представлява устройство, което изгражда магнитно поле и има силно въздействие върху мравките. Ефектът на този уред над вредителите е да стимулира усещане за дискомфорт и нарушаване на жизнените им функции, а понякога могат да предизвикат и дезориентираност у тях. Чрез тези устройства тварите спират да ядат и да се размножават, което ги кара да напуснат площта на действие на електронния защитник.

Защо да използвате уреди за защита от мравки?

Има много причини, поради които да се доверите на подобни средства за гонене на опасни за вас и здравето ви мравки. Въпросните устройства са надеждна и широкообхватна помощ срещу неприятните вредители, като действат бързо и безкомпромисно. Повечето такива продукти са безопасни за вас и околните, а освен това са на същите цени като спрейовете.

Как да използвате уредите за мравки?

Всяко устройство разполага с копче за действие и това прави използването му лесно и ефективно. Трябва да включите уреда в контакт и да използвате бутоните за работа. Ефектът се забелязва след като изминат няколко дни, но тези устройства осигуряват постоянна защита.

Често задавани въпроси?

Ефективни ли са уредите против мравки?

Тези устройства са известни със своята ефективност, защото са подходящи за всякакви условия на открито и закрито. По този начин, се разграничават на соларни, ултразвукови и електронни. Има и комбинирани средства против вредители, които излъчват едновременно електромагнитни и ултразвукови вълни, действащи на нервната система на неприятелите. По този начин те ги прогонват от територията ви

 

След колко време мравките изчезват?

Времето за действието е относително и зависи от поведението на конкретните индивиди. Може да забележите повишаване на присъствието им след включване на апарата, което се дължи на страха, който предизвикват сигналите в тях. Смята се, че до две седмици след първоначалната употреба на машината, всички пълзящи насекоми следва да са напуснали дома ви

 

Къде трябва да се поставят уредите срещу мравки?

Зависи от конкретния вид. Електронните уреди изискват непрестанно електрозахранване, което изисква поставянето им в близост до контакт. Соларните уреди не изискват ток, а генерират енергия от слънчевите лъчи. Поставете ги на осветено място в двора, градината или на терасата

 

На какъв обхват действат устройствата против мравки?

Обхватът зависи от конкретния вид и артикул. В otrovi.com ще откриете устройства с площ на покритие от над 200 кв.м и висок честотен обхват