img

Ултразвуков уред против мравки GARDIGO

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,20 лв.
Електронен уред с ултразвук срещу мравки 25кв.м
SKU: 66983
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277260798

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против мравки GARDIGO

Ултразвуков уред против мравки за защита на помещения до 25кв.м. Електронният уред излъчва мощна емисия ултразвуков сигнал 30 000Hz, който дезориентира и прогонва мравките от охраняваните помещения. Ултразвковият сигнал е абсолютно безопасен за хора и домашни любимци.

Уред срещу мравки GARDIGO на ТОП ЦЕНА

Мравките са изключително полезни насекоми, но никой няма нужда от тях в дома си, техните гнезда може да бъдат трудно откриваеми и разположени навсякъде в дома ви и около него. Ултразвковият уред модифицира околната среда, чрез ултразвук, като я прави неблагоприятна за мравките. Без употреба на препарати против мравки и всякакви химикали напълно екологично и хуманно.

Начин на работа и разполагане на уреда против мравки:

Уреда се поставя директно в контакт, при първоначалната му активация ще чуете тестови сигнал и ще светне червен LED диод, който сигнализира, че уреда работи нормално. Не поставяйте уреда против мравки зад мебели, пердета или други препятствия,това ще ограничи ефекта на уреда. Поставете уреда в контакт, който гледа към най-широката част на помещението. Основните принципи на ултразвуковият сигнал са, че той попива в меки повърхности и се отразява в твърди.

Първоначалният ефект на устройството зависи от структурата на самият обект, в който го поставяте и плътността на мравки. Особено важно при борбата с мравките е да ограничите наличието на открити храни в помещението, това ще помогне по бързо да се справите с мравките. Уреда ще развие максималният си ефект до 14-20 дни след поставянето му. Уреда против мравки излъчва ултразвуков сигнал с честота 30 000 Hz, която може да е чуваема за някой хора.

 

Производител: Gardigo - Германия

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 25 кв.м Честотен обхват: 30 000 Hz Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мравки Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Мощност: 0.4W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков уред против мравки GARDIGO
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: