Ултразвуков уред против мравки GARDIGO

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,20 лв.
Електронен уред с ултразвук срещу мравки 25кв.м
SKU: 66988
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277260798

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против мравки GARDIGO

Ултразвуков уред против мравки за защита на помещения до 25кв.м. Електронният уред излъчва мощна емисия ултразвуков сигнал 30 000Hz, който дезориентира и прогонва мравките от охраняваните помещения. Ултразвковият сигнал е абсолютно безопасен за хора и домашни любимци.

Мравките са изключително полезни насекоми, но никой няма нужда от тях в дома си, техните гнезда може да бъдат трудно откриваеми и разположени навсякъде в дома ви и около него.

Ултразвковият уред модифицира околната среда, чрез ултразвук, като я прави неблагоприятна за мравките. Без употреба на препарати против мравки и всякакви химикали напълно екологично и хуманно.

Уред срещу мравки GARDIGO на ТОП ЦЕНА

Начин на работа и разполагане на уреда против мравки:

Уреда се поставя директно в контакт, при първоначалната му активация ще чуете тестови сигнал и ще светне червен LED диод, който сигнализира, че апарата против мравки работи нормално.

Не поставяйте уреда против мравки зад мебели, пердета или други препятствия,това ще ограничи ефекта на ултразвуковият апарат. Поставете уреда в контакт, който гледа към най-широката част на помещението. Основните принципи на ултразвуковият сигнал са, че той попива в меки повърхности и се отразява в твърди.

Първоначалният ефект на устройството зависи от структурата на самият обект, в който го поставяте и плътността на мравки. Особено важно при борба с мравки е да ограничите наличието на открити храни в помещението, това ще помогне по бързо да се справите с мравките. Уреда ще развие максималният си ефект до 14-20 дни след поставянето му. Уред против мравки gardigo излъчва ултразвуков сигнал с честота 30 000 Hz, която може да е чуваема за някой хора.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 25 кв.м Честотен обхват: 30 000 Hz Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мравки Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Мощност: 0.4W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков уред против мравки GARDIGO
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против мравки GARDIGO