img

Шипове за защита и борба с гълъби, гларуси, врани и др. птици KO_4S/1 л.м./

В наличност
Цена (с ДДС):
11,30 лв.
Добави
Шипове за борба и защита от птици KO_4S
SKU: 500711
Тегло: 0,100 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Шипове за защита и борба с гълъби, гларуси, врани и др. птици KO_4S

Шиповете за защита от птици КО_4S, не позволяват на вредните птици, като гълъби, гларуси, врани, врабчета и др. да кацат, гнездят и цапат външни фасади на сгради. Шиповете за защита и борба с птици КО_4S представляват елементи изработени от UV-стабилизиран поликарбонат като основа и стоманен шип изработен от висококачествена галванизирана стомана. Шиповете за борба и защита от птици КО_4S са елементи с дължина 50см. четири реда шипове или 80 броя шипове за защита и борба с птици на един линеен метър. Шиповете за защита и борба с птици КО_4S  предпазват от птици площ окло 24см, подходящи са за монтаж и защита от птици на големи повръхности, като огради, климатици, рекламни билборди, подпрозоръчни первази и др.

Монтаж на шиповете против птици КО_4S:

Шиповете за борба и защита от птици КО_4S се фиксират бързо лесно и удобно. Шиповете за борба и защита от птици се монтират по цялата дължина на засегнатата зона от птици, като шиповете против птици пречат на птиците да кацат върху местата, където са монтирани шиповете за птици. Преди да монтирате шиповете за птици КО_4S почистете добре повръхността, върху която ще залепите защитните шипове, в зависимост от замърсяването може да използвате четка и почистващ препарат. След почистване на повръхностите използвайте специален UV стабилизиран силикон за външен монтаж, за да залепите здраво шиповете против птици към повръхността.

Плюсове и минуси на шиповете за птици:

Основните предимства са, че не  използвате препарати и репеленти, с което пестите време и средства. Проблема с птиците се разрешава дълготрайно и ефективно, шиповете не се нуждаят от поддръжка и консумативи.

Минусите са, че при труднодостъпни места, ще трябва да използвате услугите на алпинисти. Възможно чисто естетически, да ви дразнят при монтаж на первази и външни фасади въпреки, че не са силно забележими.

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 Размери: Брой на редовете шипове за птици: 4 Защитена ширина на шиповете за птици: 24 см Базова ширина на основата на шиповете за птици: 2cm Дължина на шиповете за птици: 11.5 см Диаметър на шиповете за птици: 1,3 mm Дължина на един елемент шипове за птици: 50 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Поли карбонат и метал Цвят: Основа: Прозрачен Гаранция: 12 години на материала Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Шипове за защита и борба с гълъби, гларуси, врани и др. птици KO_4S/1 л.м./
Може да имате нужда и от това: