Комплект кучегон с ултразвук и лютив спрей против кучета

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
89,99 лв.

Защита от агресивни кучета

SKU: 200200
Тегло: 1,000 кг.
Производител: HPE Полша

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Високоефективен комплект за защита от агресивни кучета лютив спрей и ултразвуков кучегон Dazer 2

Представяме ви два от най-ефективните продукта за самозащита от агресивни кучета, налични на пазара. Този комплект включва ултразвуково устройство "Кучегон" и най-силния лютив спрей "Predator" с обем от 75 мл.

Ултразвуковото устройство "Кучегон" служи за защита и отблъскване на агресивни кучета. То излъчва мощен ултразвук с честота от 25KHz, който не е чуваем от хората, но създава неприятно усещане и стрес при кучетата. Важно е да се отбележи, че "Кучегон" не нанася вреди и не причинява болка на животните. Той просто ги отблъсква и ги кара да се дистанцират от вас, да се отдръпнат или да избягат. Този ултразвуков уред за защита от кучета е изключително компактен и може да се носи лесно в чанта или джоб.

Спреят "Predator" с обем от 75 мл е силно лютиво средство както срещу кучета, така и срещу хора. Той е предназначен за предпазване и защита от агресивни кучета и може да се използва като допълнителна мярка за самозащита. Спреят е компактен и лесен за носене, като може да се използва в случай на нападение или агресия от страна на кучета.

Този комплект от два продукта предоставя надеждна защита и сигурност в ситуации, когато се изисква отблъскване или предотвратяване на нападение от агресивни кучета.

комплект за защита от нападение на кучета и котки

 

Как действа кучегон Dazer 2:

Работната честота на уреда за предпазване от кучета е (25 kHz) това е далеч над границата на човешкия слух. Човек възприема звук до 20 kHz. С едно, две натискания на бутона ще държите кучетата на разстояние.

Максималната ефективност на DAZER е до 7 метра, но той действа и на по-голямо разстояние. Уредът може да се използва успешно при обучение и възпитание на кучета, в съчетание с команди. Кучегон DAZER е доказал своята ефективност и е признат е по целия свят. Уреда действа до 7 метра.Виж повече за Кучегон DAZER 2 Тук!

Защитен лютив спрей Predator 75 ml peper spray:

Това е един от най-силните защитни спрейове на пазара, който е способен да ви защтити от агресивни действия на кучета и хора. Силата на активното вещество е 3 000 000 SHU единици, което е два пъти повече от стандартните лютиви спрейове. Съдържанието на капсициноиди в разтвора е 2%. При напръскване, нападателят е обезвреден за минимум 30 минути.

Ефикасен е действа бързо дори срещу хора под въздействието на алкохол и други упойващи вещества, традиционно притъпяващи усещанията. Ефективен е и срещу животни. Предизвиква зачервяване, подуване, нетърпимо парене на кожата, пълно затваряне на очите, както и изключително остра реакция на лигавицата и силно отделяне на секрет.

Не оставя трайни последствия, не е токсичен и е напълно легален за използване от граждански лица. Флаконът има капаче предпазващо от случайно натискане на бутона и изтичане на съдържанието. Пръскайте от разстояние поне 1 метър. Виж повече видове Спрей за защита от кучета ТУК!

Как да ги използвам заедно:

При нормална обстановка всеки един от тези продукти е ефективен и самостоятелно, но когато ситуацията ескалира и имате нужда от допълнителна защита тогава този комплект е за вас.

При попадане на ситуация с враждебни и агресивни животни трудно някой би могъл да предвиди какво ще се случи заради това първото нееще, което препоръчваме е да държите спрея и кучегона на удобни за бързо изваждане места.

Винаги използвайте кучегона първи ако ефекта от него е не желателен и има риск за вашата сигурност използвайте лютивият спрей за защита, като след като го използвате се отдалечете максимално бързо от агресивното куче.

ВАЖНО: Този комплект служи за самозащита и не бива да се използва за други цели.

 

 

Технически характеристики

Площ на покритие: Уред : до 7 метра, Спрей: 1 метър Честотен обхват: Уред: 25 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Еднократно при натискане на спусъка/бутона Комплекта съдържа: : Ултразвуков кучегон, Лютив спрей за самозащита Батерии: 6LR61 9V АДВ:: Спрей: капсициноиди 2%, лютивост 3 000 000 SHU Начин на прилагане: Директно срещу нападателя Вид на препарата: Струя Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета Количество: Спрей против кучета:75 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Отблъскващ спрей, Ултразвук Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект кучегон с ултразвук и лютив спрей против кучета
Вашата оценка:
img
Комплект кучегон с ултразвук и лютив спрей против кучета Добави