Капан за молци по храните Bros

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
7,10 лв.
Капан за молци с лепило феромн против хранителен молец
SKU: 600274
Тегло: 0,100 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517046290

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Капан против молци в храните Bros

Лепяща лента без мирис за контролиране присъствието на молци в храните. Капана се използва на места където се събират молци по храните, кухни, килери. шкафове, складови пространства и други места, на които се съхранява храна. Капан за молци по храните Bros представлява леплива хартия и специален феромон, който привлича мъжките молци, така, че те да се уловят на лепливата лента.

Това силно затруднява размножаването на молците и техният брой намалява. Този капан за молци може да се използва, като средство за ранно откриване на молци в храните и да Ви улесни при последващо нападение от молци, което може да бъде трудно за овладяване без използване на подходящ биоцид или препарат против молци.

Лепяща лента капан за молци по храните на ТОП ЦЕНА

Как се използва капан за молци Bros:

Капна не съдържа химически вещества, което позволява да бъде използван в близост до храна. За да поставите правилно капан за молци следвайте следна инструкция:

1. Извадете капаните от опаковката.

2. Премахнете защитната лента и прикрепете кана за избраното място хоризонтално или вертикално.

3. Хванете горният ръб, който не е покрит с лепило и издърпайте защитната хартия, предпазваща лепилото и феромона за да активирате капана.

4. Капна може да бъде окачен през осигурената дупка за това. Винаги поставяй в близост до местата на които сте забелязали молци по храните.

Винаги използвай една лента в шкаф или две ленти в по големи помещения като кухни, килери и др.

 

Технически характеристики

МАРКА: Bross Площ на покритие: Един капан за молци в един шкаф за по големи площи използвайте повече капани Комплекта съдържа: : Два капана за молци по храните АДВ:: Неотровно лепило Друго: Един капан работи в продължение на 3 месеца след поставяне. Начин на прилагане: Поставя се в близост до места с наличие на молци или следи от тях. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: молци по храните Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Леплива повърхност, Капан Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за молци по храните Bros
Вашата оценка:
img
Капан за молци по храните Bros Добави
Може да имате нужда и от това: