Отрова за мишки и плъхове Ratibrom 3

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-9%
Промо цена 5,50 лв. Редовна цена 6,10 лв.
Препарат против мишки и плъхове 150 гр.
SKU: 21031
Тегло: 0,150 кг.
Производител: Ferbi Италия
EAN: RAT150PCP

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bugaway

Описание и начин на употреба

Ратибром 3 ефективна отрова за мишки и плъхове 150 гр

Готова за употреба отрова за мишки и плъхове под формата на свежа примамка, с антикоагулантното активно вещество Бродифакум, ефективно срещу домашна мишка (Mus musculus) и сив плъх (Rattus norvegicus), дори и при едно ядене.

Представлява прясна мека паста, опакована във филтърна хартия подходяща  за унищожаване гризачи от всякакъв тип. Формулата и включва харнителни атрактанти, силно активно вещество бродифакум, както и защитна горчива съставка, която служи против случайно поглъщане от домашни любимци и хора.

Удобна опаковка от 150 гр, подходяща за третиране срещу мишки и плъхове на площ от 50 кв.м.За максимална безопасност препоръчваме да поставяте родентицидната примамка в дератизационни тунели или кутии.

Ратибром 3 силна отрова за мишки и плъхове

Област на приложение:

Ратибром 3 се използва против мишки вътре в сгради и срещу плъхове вътре в сгради и около тях, като например домове, мазета, гаражи, килери и собствени градини.

Целеви организми :

Домашна мишка (Mus musculus), от ювенилни до възрастни, сив плъх (Rattus norvegicus), от ювенилни до възрастни.

Дози и начин на употреба :

Употреба на закрито против мишки :
Против мишки (Mus musculus): 20-40 g (2-4 пликчета) в дератизационна кутия. Ако са необходими повече кутии, ги поставяйте на разстояние 10-15 метра една от друга, но не по-малко от 5 метра. Проверявайте примамките на всеки 2-3 дни в началото и поне седмично след това, за да проверите дали примамката е приета, дали кутиите са невредими и за да отстраните труповете на гризачите. Кутиите се зареждат отново при необходимост.
Употреба на закрито против плъхове:
Против плъхове (Rattus norvegicus): 100-200 g (10-20 пликчета) в дератизационна кутия. Ако са необходими повече кутии, ги поставяйте на разстояние 5-10 метра една от друга, но не по-малко от 5 метра. Проверявайте примамките след 5-7 дни в началото и поне седмично след това, за да проверите дали примамката е приета, дали кутиите са невредими и за да отстраните труповете на гризачите. Кутиите се зареждат отново при необходимост.
Употреба на открито  против плъхове:
Зарежда се в дератизационни тунели около сгради, за контрол на сив плъх (Rattus norvegicus): 100-200 g (10-20 пликчета) . Ако са необходими повече кутии, ги поставяйте на разстояние 5-10 метра една от друга, но не по-малко от 5 метра. Поставяйте на места, защитени от наводняване. Подменете примамката, ако е повредена от вода или замърсяване. Проверявайте примамките след 5-7 дни в началото и поне седмично след това, за да проверите дали примамката е приета, дали кутиите са невредими и за да отстраните труповете на гризачите. Кутиите се зарежда отново при необходимост.

 

Друга информация:

Антикоагулантните отрови имат забавено действие и дават резултат до 4-10 дни след приема. Гризачите могат да пренасят болести. Не докосвайте мъртви гризачи с голи ръце, използвайте ръкавици или щипци, за да ги изхвърлите. Съдържа вгорчаващ агент и оцветител.

GHS Пиктограма:

Как да заредим отрова за мишки и плъхове

 

Технически характеристики

МАРКА: Bugaway Площ на покритие: До 50 кв.м АДВ:: Бродифакум (CAS N°: 56073-10-0) 0,0025 г/ 100 г. Съдържа още: Денатониев бензоат (CAS № 3734-33-6) 0,001 г/ 100 г Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на мишки и плъхове Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Против мишки: 20-40 g на точка през 5 метра. Против плъхове: 100-200 g на точка 5-10 метра Предупреждение за опасности: H373 Може да причини увреждане кръвта при продължителна или повтаряща се експозиция. Препоръки за безопасност P102 Да се съхранява извън обсега на деца.P301+P310 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ/на лекар. P308+P313 ПРИ явна или Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 150 г прясна паста, опакована в пликчета от филтърна хартия по 10 г всяко. Цвят: Синя отрова за гризачи Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. ратибром
  Оценка:
  100%
  Локумчетата са много ефикасни

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Ratibrom 3
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Ratibrom 3 Добави
Може да имате нужда и от това: