Телефон 0879 400 500

Отрова за мишки и плъхове Ratibrom 3

Цена (с ДДС):
5,00 лв.
В наличност
Брой:
Препарат против мишки и плъхове 150 гр.
Характеристики

Артикулен номер: 21031

Тегло: 0.1500

Производител: Италия

30 дни право на връщане

Преглед на пратката

Безопасно онлайн пазаруване

Сподели

Ратибром 3 ефективна отрова за мишки и плъхове

Готова за употреба отрова за мишки и плъхове под формата на свежа примамка, с антикоагулантното активно вещество Бродифакум, ефективно срещу домашна мишка (Mus musculus) и сив плъх (Rattus norvegicus), дори и при едно ядене. Представлява прясна паста, подходяща гризачи. Не алармира и не предизвиква подозрение в популацията. Съдържа вгорчаващ агент за предотвратяване на случайно поглъщане от деца.

Област на приложение Ратибром 3

Против мишки вътре в сгради и срещу плъхове вътре в сгради и около тях, като например домове, мазета, гаражи, килери и собствени градини.

Целеви организми :Домашна мишка (Mus musculus), от ювенилни до възрастни, сив плъх (Rattus norvegicus), от ювенилни до възрастни

Дози и начин на употреба :

Употреба на закрито против мишки (Mus musculus): 20-40 g (2-4 пликчета) в дератизационна кутия. Ако са необходими повече кутии, ги поставяйте на разстояние 10-15 метра една от друга, но не по-малко от 5 метра. Проверявайте примамките на всеки 2-3 дни в началото и поне седмично след това, за да проверите дали примамката е приета, дали кутиите са невредими и за да отстраните труповете на гризачите. Кутиите се зареждат отново при необходимост.

Употреба на закрито против плъхове (Rattus norvegicus): 100-200 g (10-20 пликчета) в дератизационна кутия. Ако са необходими повече кутии, ги поставяйте на разстояние 5-10 метра една от друга, но не по-малко от 5 метра. Проверявайте примамките след 5-7 дни в началото и поне седмично след това, за да проверите дали примамката е приета, дали кутиите са невредими и за да отстраните труповете на гризачите. Кутиите се зареждат отново при необходимост. Употреба на открито, около сгради, за контрол на сив плъх (Rattus norvegicus): 100-200 g (10-20 пликчета) в дератизационна кутия. Ако са необходими повече кутии, ги поставяйте на разстояние 5-10 метра една от друга, но не по-малко от 5 метра. Поставяйте на места, защитени от наводняване. Подменете примамката, ако е повредена от вода или замърсяване. Проверявайте примамките след 5-7 дни в началото и поне седмично след това, за да проверите дали примамката е приета, дали кутиите са невредими и за да отстраните труповете на гризачите. Кутиите се зарежда отново при необходимост.

Друга информация: Антикоагулантните отрови имат забавено действие и дават резултат до 4-10 дни след приема. Гризачите могат да пренасят болести. Не докосвайте мъртви гризачи с голи ръце, използвайте ръкавици или щипци, за да ги изхвърлите. Съдържа вгорчаващ агент и оцветител.

Активно вещество: Бродифакум (CAS N°: 56073-10-0) 0,0025 г/ 100 г. Съдържа още: Денатониев бензоат (CAS № 3734-33-6) 0,001 г/ 100 г

Категория на потребителите: масова.

Предупреждение за опасност:H373 Може да причини увреждане кръвта при продължителна или повтаряща се експозиция. Препоръки за безопасност P102 Да се съхранява извън обсега на деца.P301+P310 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ/на лекар. P308+P313 ПРИ явна или предполагаема експозиция: Потърсете медицински съвет/помощ. P501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с нормативната уредба.

Опаковка: 150 г прясна паста, опакована в пликчета от филтърна хартия по 10 г всяко.

Производител и лице, което пуска продукта: Ferbi S.r.l., Viale I Maggio, 64023 Mosciano Sant’Angelo (TE), Italia

Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Вашето мнение е важно за нас

За да оставите коментар и оценка трябва да си създадете профил или да влезнете във вашият профил ако вече имате такъв.

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.


Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба). 
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, батерии и лични предпазни средства ( маски и филтри ), които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

☎ 0879 400 500

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: