Дератизациона кутия

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
2,20 лв.
Дератизационен тунел за поставяне на родентициди или безотровни капани за мишки и плъхове
SKU: 500735
Тегло: 0,100 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Дератизационен тунел от полипропилен за поставяне на отрова за гризачи

Тунелът от полипропилен за контрол на гризачи представлява удобно и ефективно средство за борба с мишки и плъхове. Изработен от издръжлив черен полипропилен, този тунел е предназначен за безопасно разполагане на различни видове примамки – било то отровни или неотровни, като например лепливи капани.

Тунелът осигурява защита на примамките от външни фактори като прах, мръсотия и влага, като по този начин поддържа тяхната ефективност за по-дълго време. Освен това, конструкцията му гарантира, че поставените в него средства за контрол на гризачите остават недостъпни за животни, като домашни любимци или диви животни, както и за деца, минимизирайки риска от случайно отравяне.

Тунелът от полипропилен е прост за употреба и лесен за почистване, което го прави удобен избор за дългосрочна употреба в различни среди – от жилищни и търговски обекти до индустриални и селскостопански сгради. Възможността за използване както на отровни, така и на неотровни примамки го прави гъвкаво решение, което може да бъде адаптирано според конкретните нужди и предпочитания на всеки потребител.

Дератизационен тунел за поставяне на примамка срешу мишки и плъхове >> ТОП ЦЕНА >> защита от мишки и плъхове

Какво Представлява Дератизационната кутия:

Тунелът от полипропилен за контрол на гризачи е практично и устойчиво решение за борба с мишки и плъхове. Той представлява сигурна кутия, изработена от мек полипропилен, която защитава поставените в нея примамки от неблагоприятни външни фактори или замърсяване на околната среда с родентицид.

Доставя се в разгънато състояние, като неговото сглабяне е бързо и лесно. Проектиран с цел ефективно и безопасно улавяне на гризачи, тунелът е удобен предимно за вътрешна употреба. Неговата устойчива на атмосферни влияния конструкция осигурява дълготрайност и издръжливост, дори при използване в тежки условия. Тунелът няма заключващ механизъм, което улеснва поставянето на отрова за мишки или плъхове в него.

Пази примамките от случайно разпръскване и разпиляване и осигурява, достъп до тях  само на целевите организми (мишки, плъхове), което минимизира риска от отравяне на домашни любимци, деца или други .

Този вид тунели са идеални за използване в среди където устойчивостта към външни условия и безопасността са от основно значение, като например складови и производствени помещения, селскостопански постройки и домашни дворове.

Начин на Употреба:

Избор на Място: Изберете стратегически места за поставяне на тунела, където е наблюдавана активност на гризачи като мишки и плъхове. Подходящи места включват ъгли на стени, близо до кофи за смет и места, където гризачите биха могли да търсят убежище.

Подготовка на Тунела: Сгънете тунела по предварителните очертания и поставете избраната от вас примамка – отровна или неотровна, като леплив капан.

Позициониране: Поставете тунела в избраното място, като се уверите, че входовете на тунела са свободни и достъпни за гризачите.

Редовна Проверка: Регулярно проверявайте тунела за активност на мишки и плъхове – дали примамката е консумирана или има уловени гризачи.

Замяна на Примамката или Лепливият Капан: При нужда заменете старата примамка или капан  с нова, за да поддържате ефективността на тунела.

 

Технически характеристики

Площ на покритие: 55 кв.м Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки,Плъхове Размери: 29.1 x 13.4 x: 9 см. Монтаж и приложение: Вътрешен, Под Материал: Полипропилен Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Николов
    10 броя кутии

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Дератизациона кутия
Вашата оценка:
img
Дератизациона кутия Добави