Ратимор гранула отрова за мишки и плъхове 12 x 250гр UNIHEM

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
45,60 лв.
Ратимор гранула червена отрова за мишки и плъхове 250гр
SKU: 987563
Тегло: 0,250 кг.
Производител: UNICHEM Словения
EAN: 3800251840007

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem
Купи заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Червена гранула отрова за плъхове и мишки Ратимор 12 x 250 гр.

Силна червена отрова за мишки и плъхове RATIMOR гранули - изключително атрактивна и апетитна за гризачите!. RATIMOR гранули представлява компресирани трохи от зърнени храни под формата на пелети.

Готовите за употреба гранулирани примамки са обогатени с ароматизатори и аромати , поради което те са изключително привлекателни  за гризачи. Пелетите са ефективни срещу всички гризачи и могат да бъдат използвани на закрито и на открито в дератизационни тунели и кутии. 

Продукта се предлага в опаковка стек с 12 броя отделни опаковки по 250 гр всяка. Това предлага гъвкавост при съхранение и поставяне на родентицида. Като по този начин винаги ще поставяте прясна и добре съхранена отрова за мишки и плъхове.

Родентицида се предлага и в опаковка от 10 килограма за дератизация на по-големи площи за професионална употреба.

червена отрова за мишки

Какво представлява:

RATIMOR силна отрова за мишки и плъхове е марка, оценена в цяла Европа, използвана от специалисти, занимаващи се с дератизация . RATIMOR е ново качество, комбинация от висока издръжливост и смъртоносна ефективност. Всичко, което трябва да направите, е да приложите препарата, отрова за гризачи веднъж и вече няма да искате да използвате други отрови за мишки и плъхове!

Начин на употреба и разходна норма:

Ратимор пелети се залага само в дератизационни тунели и кутии. Гранулираните отрови за гризачи се препоръчват предимно за  сухи зони и помещения. 

Против мишки: 

При висока заселеност на мишки 40гр в дератизационен тунели или кутия на всеки 2м.
При ниска заселеност на мишки  40гр в дератизационен тунели или кутия на всеки 5м.

 

Против плъхове:

При висока заселеност до 200гр в дератизационен тунели или кутия на всеки 5м.
При ниска заселеност  до 200гр в дератизационен тунели или кутия на всеки 10м.

 

След залагане на отровата за за мишки и плъхове отровните точки се поверяват през 7-10дни. Ако има липсваща отрова се допълва с нова .Примамките се използват, като не постоянна отровна точка не повече от 35 дни.

Най-високо качество и смъртоносна ефективност - отрова под формата на гранули RATIMOR 250гр. :

АВ: бромадиолон от 0,05 g / kg
Супер ефективно след единичен прием
Съдържа Bitrex - горчиво вещество, което предотвратява случайното поглъщане от хора и домашни любимци
Родентицид за професионална употреба 
Силната отрова за мишки и плъхове позволява висока ефективност и ниски разходи за борба с гризачи.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

 

Пиктограми за опасност :

Силна отрова за плъхове

Технически характеристики

МАРКА: Unichem АДВ:: Бромадиолон от 0,05 g / kg Начин на прилагане: В дератизационни прибори Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Мишки: 40гр на 5 - 10 м. Плъхове: 200гр на 5 - 10 м Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, гризачи Количество: 250 гр Влагозащита : Няма Цвят: Червена отрова за мишки и плъхове гранула Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мишемор
  Оценка:
  100%
  Мишемора действа

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ратимор гранула отрова за мишки и плъхове 12 x 250гр UNIHEM
Вашата оценка:
img
Ратимор гранула отрова за мишки и плъхове 12 x 250гр UNIHEM Добави