Газово оръдие против птици и диви животни ZON MARK 4 с въртяща се стойка

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
717,30 лв.
Газово оръдие против птици с въртящата се стойка ZON MARK 4
SKU: 23877
Тегло: 5,000 кг.
Производител: ZON Нидерландия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zon

Описание и начин на употреба

Комплект газово оръдие против птици и диви животни с въртяща се стойка 

Газовото оръдие против птици и диви животни  ZON MARK 4 с въртяща се стойка е едно от най-използваните оръдия за защита от птици и диви животни. Производство на Холандската фирма ZON, която произвежда газови оръдия за защита от птици и диви животни на земеделска продукция от 1942г.

Газовият птицегон се отличава от всички останали на пазара с високото си качество си на изработка и ефективност при борбата с птици и животни нанасящи вреди по земеделските насаждения и култури.

Този птицегон е тестван и се използва от хиляди земеделски производители, които разчитат на него за да опазят своята продукция от набези на различни видове птици и диви животни.

Газово оръдие против птици със стойка ZON MARK 4

Какво представлява и как работи газовото оръдие 

Газовото оръдие със въртящата се стойка създава мощни гърмежи с интензитет на звука от 100- 120 dB целта е прогонване и подплашване на птици и диви животни. След всеки изстрел газовото оръдие се завърта в различна посока, това е възможно благодарение на триногата стойка с ротация на 360 градуса.

Стойката позволява максимално добро разпространение на звука от гърмежа и прогонване на диви животни птици в всички посоки. Газовото оръдие създава  контролирани експлозии захранва се от бутилки съдържащи газ пропан бутан.Времето за детонация може да се програмира от включения регулатор на газ: минимум 40 секунди - максимум 40 минути (прибл.)

Работи изключително механично, като налягането на газа в бутилката е напълно независимо от всеки източник на енергия.Уреда може да работи през всички сезони. Птицегона може да се мести и позиционира изключително лесно неговата проста механика го правят много здраво и икономично от гледна точка на експлоатационни разходи. 

Устройството против птици и животни помага за защитата на целевите райони и предотвратява унищожаването на земеделските култури от вреди нанесени от птици и диви животни спомага за намаляване на риска от разнасяне на различни болести пренасяни от диви животни и вредни птици. 

Приложение: 

Плашилото за птици и животни се използва успешно в селското стопанство, лозарство, овощарство, градинарство, различни плантации, ферми, гражданските летища и военни летища, сметища, депа за отпадъци. 

Какво се включва в комплекта на газовото оръдие:

Газово оръдие с регулатор за газ, с метални крака(разглобяеми) за позициониране и стабилизиране на уреда на около 30 см от почвата.

Въртящ се статив(стойка) осигурява пълно 360 ° покритие на площта. Стойката дава височина заради, която звука се разпространява по добре и силно на по голяма площ. Стойката се завърта при всеки изстрел на оръдието 50-70 градуса.

Стойката е с регулируеми височината крака като максималната височина е 1,40 см. Стойката дава сигурна и стабилна основа на оръдието против птици и диви животни.

По заявка можем да доставим и стойки с удължения, които могат да достигнат съответно до 1.90 м и 2.40 м. Височината на стойката зависи от вида земеделска кутура и нейната височина.

Не включва:

Пропан бутан бутилка (бутан / gpl), която може да бъде закупена от предназначените за това места.

От какво е изработено Газовото оръдие: 

ZON MARK 4 е направено от максимално най-качествените материали. Цевта е направена от здрава поцинкована ламарина, която е допълнително боядисана с боя издържаща на всякакви външни атмосферни условия и алуминиеви крака. Безотказен газов механизъм.

Площ на покритие на едно оръдие : от 1 до 5 дка в зависимост от формата и топографията на  полето.

За уреда се предлагат и различни допълнителни аксесоари като: 

Таймер ден и нощ

Удължители за стойката до 2.40 м.

Технически данни:

Интензивност на звука: 120 dB, измерена на 1 метър мегафон.

Стойка статив: с регулируема височина на краката до 140см и въртящ се статив 360 градуса

Размери на стойката сгъната: 80 x 20 x 15 cm (LxWxH)

Тегло на стойката: 4,5 кг.

Покритие площ: 100-150 m в посока на разпространение на звука.

Разходна норма на газ: Бутилка от 10 кг пропан газ осигурява до 17 000 детонации.

Уреда е проектиран да работи при всяка температура, докато газът остане в първоначалното газообразно състояние. При температури под + 5 ° С е задължително да се използва газова фаза на газ пропан с точка на втечняване от -42 ° С.

Пиезо запалването осигурява между 50 000 (гарантирани) и 200 000 експлозии (консумация от 3 до 12 бутилки газ от 10 kg).

Газовият регулатор с цилиндрична връзка тип Shell, съвместим с стандартите в България

Брой експлозии в серия: 1.

Максимална скорост на вятъра: 7 - 26 m / s.

Интервали на детонация: Настройките варират от около 40 секунди до около 40 минути.

Позициониране: Хоризонтално.

Може да се постави директно на земята, рамката има стабилен дизайн, който предотвратява движението по време на детонация.

Тегло: 7,3 кг.

Размери: 80 x 19 x 23 cm (LxWxH).

Слушалките се препоръчват за работниците в обхвата.

Да не се използва в затворени пространства!

Произход: ZON Холандия

Гаранция:12м

Технически характеристики

МАРКА: Zon Площ на покритие: от 1 до 5 дка Честотен обхват: 120 dB Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: При температури под + 5 ° С е задължително да се използва газова фаза на газ пропан с точка на втечняване от -42 ° С. Интервал на работа: : минимум 40 секунди - максимум 40 минути Комплекта съдържа: : Газово оръдие против птици, стойка с ротация на 360 градуса, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: птици, диви животни Количество: 1 бр Размери: Газово оръдие : 80 x 19 x 23 cm (LxWxH).Размери на стойката сгъната: 80 x 20 x 15 cm (LxWxH) Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Метал Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Газово оръдие против птици и диви животни ZON MARK 4 с въртяща се стойка
Вашата оценка:
img
Газово оръдие против птици и диви животни ZON MARK 4 с въртяща се стойка Добави
Може да имате нужда и от това: