Дезинфектант Биосан Стериде за хранителната индустрия и животновъдството 1кг.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
92,00 лв.
Дезинфектант за животновъдството и хранителната индустрия като птицеферми, свинеферми, кравеферми, кланици, месопреработвателни предприятия, мандри
SKU: 23968
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Биосан Стериде универсален дезинфектант за хранителната индустрия и птицеферми, свинеферми, кравеферми, кланици

Биосан Стериде е универсален  прахообразен препарат, който благодарение на съставките си, може да се използва за почистване и дезинфекция на повърхности, оборудване и въздух, в обекти от ветеринарната и хранителната дейност. Действието на активните му вещества се състои в окисляване на клетъчните мембрани на микроорганизмите, което води до тяхното разпадане и проникване на веществата до ядрата, а в следствие на това и до унищожението им. По тези причини не се наблюдава резистентност.

Биосан Стериде има регистрация за „Продуктов тип 3” – ветеринарна хигиена и „Продуктов тип 4” – област на употреба, свързана с храни и фуражи. Това позволява приложението му в различни области от животновъдството и хранителната индустрия като птицеферми, свинеферми, кравеферми и др. кланици, месопреработвателни предприятия, мандри, хлебозаводи, безалкохолни напитки, винопроизводство, пакетаж на хранителни продукти и др. Той е широкоспектърен дезинфектант с бързо действие, насочено към повърхности, оборудване, инструменти, превозни средства и въздух.  Ефективен е при ниска температура на околната среда и органични остатъци. При нормално разреждане не представлява опасност според класификацията на нормите REACH&CLP.

Препоръчва се употребата на продукта да се извърши, след предварително отстраняване на биологичните отпадъци. Това се отнася основно за животновъдството. Биосан Стериде е подходящо  решение също и за трудно достъпните зони и във въздуха, използвайки подходяща апаратура като например пулверизатор. В определена концентрация, може да се прилага и в присъствието на животни.

Също така обект на дезинфекция са и хидравличните системи, които има опасност да съдържат вирусна или бактериална контаминация. Биосан Стериде ще изчисти  системите, създавайки неблагоприятни условия за развитие на вируси, бактерии и плесени.

Преимущества на дезинфектанта Биосан Стериде:

Биосигурност в едно. Съвършен мултифункционален дезинфенктант в едно единствено решение за повърхности, оборудвания, превозни средства, помещения и системи за водоснабдяване.

Абсолютна ефективност също и при ниска температура и завишени нива на органични остатъци.

Широк избор от начини на приложение: ръчна пръскачка, водоструйка, неубилизатор или само като воден разтвор за потапяне или почистване чрез забърсване.

Лесен за транспорт и съхранение: LDPE кутия от 1 кг. с винтова капачка  и PP кофа от 5 кг. с клип на капака.

Физико-химични данни:

Съдържание: Калиев персулфат 5%; Калиев пероксимоносулфат 50%

Физическо състояние: прахообразно

Цвят:розов

Разтворимост във вода:изцяло разтворим

pH(sol. 1%) : 2,5–3,5

Активен кислород : 2.4 %

Точка на запалисмост: неприложима

Количество:1 бр

Разфасовки:1кг, 5кг.

Категория на потребителите: професионална!

Начин на употреба:

Биосан Стериде е концентрат от който се приготвят водни работни разтвори.

Препоръчителни дози на приложение за повърхности:

1.0% до 1.5%  воден разтвор (10 - 15 g/l) при минимална температура на разтвора 10°C. Време на въздействие: 30 минути за постигане на бактерицидно действие.

3.0% воден разтвор (30 g/l) при минимална температура разтвора 10°С. Време на въздействие: 15 минути за постигане на дрождецидно и 5 минути за бактерицидно действие.

Разходна норма: от 100 до 300 мл./м2.

Разбърквайте разтворите до пълно разтваряне на праха.

Препоръчителни дози на приложение за ообработка на въздуха:

0.5% воден разтвор (5 g/l) с неубилизатор  при разходна норма 1л./100 m3обем, дори в присъствието на животни, тъй като при тази концентрация разтворът е безопасен.

След изтичане на времето на действие изплакнете старателно с питейна вода третираните повърхности и оборудване, които имат контакт с храни или фуражи.

 

Производител: KEMPER Srl  Италия

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дезинфектант Биосан Стериде за хранителната индустрия и животновъдството 1кг.
Вашата оценка:
img
Дезинфектант Биосан Стериде за хранителната индустрия и животновъдството 1кг. Добави