Телефон 0879 400 500

Дезинфектант Биосан Стериде за хранителната индустрия и животновъдството 1кг.

Цена (с ДДС):
92,00 лв.
В наличност
92,00 лв.
Брой:
Дезинфектант за животновъдството и хранителната индустрия като птицеферми, свинеферми, кравеферми, кланици, месопреработвателни предприятия, мандри
Характеристики

Артикулен номер: 23968

Тегло:

Производител:

Сподели

Биосан Стериде универсален дезинфектант за хранителната индустрия и птицеферми, свинеферми, кравеферми, кланици

Биосан Стериде е универсален  прахообразен препарат, който благодарение на съставките си, може да се използва за почистване и дезинфекция на повърхности, оборудване и въздух, в обекти от ветеринарната и хранителната дейност. Действието на активните му вещества се състои в окисляване на клетъчните мембрани на микроорганизмите, което води до тяхното разпадане и проникване на веществата до ядрата, а в следствие на това и до унищожението им. По тези причини не се наблюдава резистентност.

Биосан Стериде има регистрация за „Продуктов тип 3” – ветеринарна хигиена и „Продуктов тип 4” – област на употреба, свързана с храни и фуражи. Това позволява приложението му в различни области от животновъдството и хранителната индустрия като птицеферми, свинеферми, кравеферми и др. кланици, месопреработвателни предприятия, мандри, хлебозаводи, безалкохолни напитки, винопроизводство, пакетаж на хранителни продукти и др. Той е широкоспектърен дезинфектант с бързо действие, насочено към повърхности, оборудване, инструменти, превозни средства и въздух.  Ефективен е при ниска температура на околната среда и органични остатъци. При нормално разреждане не представлява опасност според класификацията на нормите REACH&CLP.

Препоръчва се употребата на продукта да се извърши, след предварително отстраняване на биологичните отпадъци. Това се отнася основно за животновъдството. Биосан Стериде е подходящо  решение също и за трудно достъпните зони и във въздуха, използвайки подходяща апаратура като например пулверизатор. В определена концентрация, може да се прилага и в присъствието на животни.

Също така обект на дезинфекция са и хидравличните системи, които има опасност да съдържат вирусна или бактериална контаминация. Биосан Стериде ще изчисти  системите, създавайки неблагоприятни условия за развитие на вируси, бактерии и плесени.

Преимущества на дезинфектанта Биосан Стериде:

Биосигурност в едно. Съвършен мултифункционален дезинфенктант в едно единствено решение за повърхности, оборудвания, превозни средства, помещения и системи за водоснабдяване.

Абсолютна ефективност също и при ниска температура и завишени нива на органични остатъци.

Широк избор от начини на приложение: ръчна пръскачка, водоструйка, неубилизатор или само като воден разтвор за потапяне или почистване чрез забърсване.

Лесен за транспорт и съхранение: LDPE кутия от 1 кг. с винтова капачка  и PP кофа от 5 кг. с клип на капака.

Физико-химични данни:

Съдържание: Калиев персулфат 5%; Калиев пероксимоносулфат 50%

Физическо състояние: прахообразно

Цвят:розов

Разтворимост във вода:изцяло разтворим

pH(sol. 1%) : 2,5–3,5

Активен кислород : 2.4 %

Точка на запалисмост: неприложима

Количество:1 бр

Разфасовки:1кг, 5кг.

Категория на потребителите: професионална!

Начин на употреба:

Биосан Стериде е концентрат от който се приготвят водни работни разтвори.

Препоръчителни дози на приложение за повърхности:

1.0% до 1.5%  воден разтвор (10 - 15 g/l) при минимална температура на разтвора 10°C. Време на въздействие: 30 минути за постигане на бактерицидно действие.

3.0% воден разтвор (30 g/l) при минимална температура разтвора 10°С. Време на въздействие: 15 минути за постигане на дрождецидно и 5 минути за бактерицидно действие.

Разходна норма: от 100 до 300 мл./м2.

Разбърквайте разтворите до пълно разтваряне на праха.

Препоръчителни дози на приложение за ообработка на въздуха:

0.5% воден разтвор (5 g/l) с неубилизатор  при разходна норма 1л./100 m3обем, дори в присъствието на животни, тъй като при тази концентрация разтворът е безопасен.

След изтичане на времето на действие изплакнете старателно с питейна вода третираните повърхности и оборудване, които имат контакт с храни или фуражи.

 

Производител: KEMPER Srl  Италия

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: