Препарат против мухи Мусцид 100 СГ 10 X 25 гр

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
79,99 лв.

Ефективен препарат против мухи на открито и закрито, комплект

SKU: 251038
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Kwizda-Франция
EAN: 3800126191739

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ комплект 10 x 25 гр.

Препарат против мухи Мусцид 100 СГ в комплект от 10 индивидуални опаковки. Инсектицида е под формата на суха гранула, която се разтваря във вода от него се приготвят водни работни разтвори против мухи. Обработва се около прозорците или вратите на помещенията, стените, където мухите кацат или преминават.

Инесектицида може да бъде приложен, чрез пръскане или намазване с четка в зависимост от това каква повърхност желаете да защитите от наличие на досадни мухи.

Във ферми за отглеждане на животни, обработката може да се направи в присъствието на животните, но те не трябва да имат достъп до третираните повърхности. Препарата се предлага в разфасовки от 25 гр, и професионални разфасовки от 750 гр.

Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ комплект от 10 броя на ТОП ЦЕНА

Област на приложение на Мусцид 100 СГ препарат за мухи

Инсектицид с остатъчно действие за контрол на мухи в промишлени, жилищни и обществени сгради, както и във ферми и развъдници за говеда, свине, птици, овце, зайци, коне и др. Лесен за прилагане и без мирис.

Характеризира се с троен привличащ ефект, благодарение на комбинацията от два различни естествени хранителни атрактанта и полов феромон. Има дълго остатъчно действие.

Съдържа ацетамиприд, ново поколение активна съставка, която действа при поглъщане и при контакт. Мухите спират да се хранят и умират бързо.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да използвате лични защитни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Начин на употреба

От препарат против мухи мусцид 100 СГ се приготвят водни разтвори. Преди третиране да се изведат всички животни от помещението. Третират се само места, където животните не могат да оближат обработената повърхност. Период на употреба: април - октомври. Прилага се по два начина:

Намазване с четка: Флаконът се долива с вода и се намазват 3 петна с размери 10 х 30 см върху осветени зони и чисти повърхности.

Мусцид за защита от мухи

Пръскане с пръскачка: Съдържанието се разтваря в 250 мл вода. Може да се използва празен пулверизатор от препарат за почистване на прозорци или за пръскане на цветя. Обработват се местата, където често се наблюдават мухи (горната част на стените, рамки на врати и прозорци, греди, прегради и др.), като се опръсква 1/3 от повърхността на защитаваната площ. Един флакон е достатъчен за 10 м2 защитавана площ.

Мусцид срещу мухи на топ цена

Остатъчна ефективност: Продуктът осигурява защита до 3 месеца след третиране.

Интервал между отделните третирания против мухи: Обработката може да се повтори през 1 до 3 месеца, в зависимост от нивото на заразяване. Не прилагайте повече от 6 пъти в годината.

Инсектицида се предлага в малки опаковки от 25гр и професионални разфасовки от 750 гр.

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета

МАРКА: Kwizda Площ на покритие: до 10 кв.м всяка опаковка Интервал на работа: : Може да повторите обработката в интервал от 1-3 месеца Комплекта съдържа: : 10 X 25 мл индивидуални опаковки препарат за мухи АДВ:: Ацетамиприд – 10 г/ 100 г; мускалур – 0.05 г/ 100 г. Начин на прилагане: Чрез намазване, чрез опръскване Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Пръскане против мухи 25 гр в 250 мл вода, достатъчно за 10 м2 площ, Мазане против мухи: Допълнете флакона с вода, намажете 3 петна с размер 10 x 30 см Предупреждение за опасности: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P261 Избягвайте вдишване на прах. P270 Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта. P312 При неразположение се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. P501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съотв Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мухи Количество: 10 x 25 гр всяка опаковка Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против мухи Мусцид 100 СГ 10 X 25 гр
Вашата оценка:
img
Препарат против мухи Мусцид 100 СГ 10 X 25 гр Добави
Може да имате нужда и от това: