Препарат против мухи Мусцид 100 СГ 25 гр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
9,00 лв.
Препарат против мухи Мусцид 100 СГ 25 гр
SKU: 90001
Тегло: 0,025 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
EAN: 3800126191241

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Препарат за мухи Мусцид 100 СГ (25 гр) най-силният препарат против мухи

Препарат Мусцид 100 СГ е силен инсектицид срещу мухи. Подходящ е за ползване както в открити, така и закрити помещения. Той съчетава в себе си иновативна и подобрена формула. На пазара за инсектицидни продукти могат да бъдат открити множество предложения, но като най-силен и ефикасен, се откроява

Мусцид 100 СГ, който ефективно премахва проблема с насекомите вредители. Подобренията му се дължат на по-силния характер, който от своя страна се определя от увеличеното активно вещество срещу мухи. Като предимство може да се открои, че използвайки подобрената формула, можете да обработите по-голямо помещение с по-малко от него.

Можете да го откриете в големи и малки разфасовки – 25 г, 750 г или пакет от 10 опаковки по 25 грама.
Сред основните позитиви, които предлага продуктът и го превръща в най-предпочитан инсектицид за България, е съотношението между цена и качество, което е отлично. Разходната норма е ниска.

Мусцид 100СГ силен препарат против мухи

 

Кога помага Мусцид 100 СГ?

Инсектицид Мусцид 100 СГ е подходящ за употреба както в закрити, така и открити площи и помещения. Има значителна ефективност срещу различните видове на тези летящи насекоми, а употребата му е лесна и приложима от всеки.

Този продукт има широко приложение и може да бъде използван в различни помещения, където има наличие на мухи. Такива са: животновъдни ферми, където се отглеждат свине, овце, крави, коне, жилищни, обществени и промишлени сгради.

Друго отличително качество, което откроява Мусцид 100 СГ сред другите предложения на пазара, е липсата на мирис в комбинация с привличащият ефект, който притежават активните съставки и ефективното им унищожаване.

Как действа препарата за Мухи?

В съдържанието на Мусцид 100 СГ срещу летящите вредители са включени привличащи феромони, както и хранителни примамки. Насекомите, привлечени от действието на препарата, умират при контакт с повърхността, където се съдържа той

Как се ползва правилно препарат против мухи Мусцид 100 СГ?

Обработва се около прозорците или вратите на помещенията, стените, където мухите кацат или преминават. Прилага се чрез намазване или чрез опръскване.

1)  Ако предпочитате да извършвате превенцията чрез намазване, трябва да направите разтвор, като долеете вода във флакона. Върху чиста и осветена повърхност, трябва да намажете с четка три петна със средна големина 10х30 см

Мусцид срещу мухи на топ цена

2) Ако ще предприемете пръскане, се създава по-разреден разтвор, за разлика от този за намазване, който е по-концентриран. В 250 мл се разтварят 25 грама от препарата. За целта можете да използвате празна опаковка от препарат, който притежава помпа или специална бутилка за пръскане на цветя. С готовия разтвор обработвате местата, където мухите кацат, а площта, която трябва да третирате, е ⅓ от цялата.

Препарат срещу мухи Мусцид на топ цена

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Област на приложение

Инсектицидът е качествено средство за борба с летящите насекоми, които се намират в открити площи и помещения. Най-често се използва за защита срещу мухи в животновъдни ферми, жилищни и промишлени сгради. 

Тройният привличащ ефект се дължи на хранителните атрактанти от естествен произход и сексуален феромон ацетамиприд, който ги привлича. Остатъчната ефективност е със значителна продължителност. Активната съставка действа чрез поглъщането, след което насекомото спира да се храни и умира

Остатъчна ефективност

Продуктът осигурява защита до 3 месеца след третиране. Инструкции за почистване: Не почиствайте третираните повърхности. Почистете само за да спрете биоцидния ефект с детергент и топла вода. Интервал между отделните третирания:

Обработката може да се повтори през 1 до 3 месеца, в зависимост от нивото на заразяване. Не прилагайте повече от 6 пъти в годината. Достъп на хора и животни до третираните зони: След третиране не е необходимо да се изчаква, преди да въведете животните обратно в сградата.

Предпазни мерки

ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРЕДИ УПОТРЕБА. Не използвайте празните замърсени опаковки за други цели, изхвърлете в съответствие с официалните разпоредби. Не замърсявайте водата с продукта. Не замърсявайте хранителни продукти, посуда за хранене или повърхности, които влизат в контакт с храни.

Не изпразвайте в канализацията. Не замърсявайте водните басейни или водните пътища с химикали или използвани опаковки. Измийте ръцете и изложената кожа преди хранене и след употреба. Съхранявайте в плътно затворени опаковки на хладно, добре проветриво и сухо място.

Не докосвайте обработените повърхности до тяхното изсъхване.

Разходна норма на Мусцид 100 СГ

Един флакон от 25 гр е достатъчен за 10 м² защитавана площ.

Съдържание: 25 гр

Купи 10 бр препарат против мухи на по добра цена ТУК!

Купи по голяма кутия 750 гр ТУК!

Вид на препарата против мухи: Водоразтворими гранули.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета

МАРКА: Kwizda Площ на покритие: 10 кв.м Интервал на работа: : Повтори в интервал от 1 до 3 месеца АДВ:: 10 г/ 100 г; мускалур – 0.05 г/ 100 г. Начин на прилагане: Пръскане, мазане Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: При пръскане срещу мухи: 25 гр в 250 мл вода за 10 кв.м. При мазане срещу мухи: Флаконът се долива с вода и се намазват 3 петна с размер 10 x 30 см. Предупреждение за опасности: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P261 Избягвайте вдишване на прах. P270 Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта. P312 При неразположение се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. P501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съотв Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мухи Количество: 25 гр. Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мусцид
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против мухи Мусцид 100 СГ 25 гр
Вашата оценка:
img
Препарат против мухи Мусцид 100 СГ 25 гр Добави