Препарат против мравки Добол 2МГ Kwizda

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
15,95 лв.

Препарат против мравки Добол 22 МГ 300 гр. Kwizda Франция.

SKU: 30045
Тегло: 0,300 кг.
Производител: Kwizda FRANCE

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Добол 2МГ препарат срещу мравки опаковка 300 гр.

Готов за употреба препарат против мравки Добол 2МГ, под формата на гранулирана хранителна примамка, с която мравките се хранят или взимат и носят в гнездата си. След, което хранят ларвите, царицата и цялата колония пълзящи насекоми.

Препарата има за цел да унищожи царицата или по скоро нейните яйца и ларви. След като Добол 2МГ попадне веднъж в гнездата на мравките той ги унищожава, като след като унищожи царицата на колонията целят мравуняк загива с нея. Инсектицида се използва в жилища срещу фараонова мравка (малка кафява мравка), в къщи и дворове срещу обикновена черна мравка или летящи мравки.

Препарата се предлага в опаковка от 50 гр за борба с мравки на по малки площи или комплект от 10 x 50 гр индивидуални опаковки и 300 гр за третиране на големи площи.

Препарат срещу мравки Добол 2МГ на топ цена

Какво представлява:

Добол 2МГ е суха инсектицидна микро гранула, която може да бъде използвана по три различни начина, пръскане с ръчна пръскачка, поръсване на суха микро гранула, омокряне с градинска лейка или кофа. Препарата е специализиран и се използва само срещу мравки като на закрито така и на открито. Използва биологичните навици на насекомите за да може да се пребори успешно със всяко нападение или инвазия на пълзящи насекоми в дома, къщата, офиса или предприятието.

Начин на употреба: 

Препарат против мравки  Добол е готов за употреба. Представлява микро гранули с дълго действие след прилагане. Без мирис. Използва се на местата, където мравките се движат или стоят, покрай стените, около и в пукнатини, входа на гнездата на насекомите.  

Поръсване срещу мравки: 

Поръсете фин слой от препарата за мравки при разходна норма от 20 грама на 1м2. Прилагайте бариерно третиране около местата, които искате да бъдат защитени от мравки например около къщи, основи на огради, блокове, вили и други. Не махайте препарата след нанасяне, по този начин неговата ефективност ще бъде по-добра.

Пръскане срещу: 

100 грама от препарата за мравки в един литър вода за 5м2 . Пръскайте от разстояние около 30 сантиметра.  Можете да използвате градинска пръскачка или пулверизатор от препарат за почистване на прозорци или за пръскане на цветя. Помещенията, които ще се третират трябва да се освободят от хора и домашни животни, както и да се изнесат / покрият храни, напитки, прибори, терариуми, аквариуми и клетки с животни. 

Омокряне срещу мравки: 

Само за употреба на открито. В лейка се смесват 20 грама от препарата с един литър вода за 1 м2  Третират се входовете на гнездата, около тях и пътечките, по които се движат мравките. 

Важно: Да не се допуска разпръскване на прахообразният биоцид извън третираните места, разпрашаване във въздуха и замърсяване на хранителни продукти, повърхности в контакт с храни и други повърхности и предмети, чрез които биоцидът може да влезе в контакт с кожата. Поръсването покрай стените не е препоръчително за жилищни и други помещения, в които пребивават хора, и за помещения, в които се намират хранителни продукти.

Интервал между обработките: 

Обработката против мравки може да се повтори след  три месеца при нормални условия и на всеки 30 дни при висока заселеност с мравки.  Препарата трябва да се приложи отново в случай на почистване на повърхностите при приложение на закрито и след валеж при приложение на открито.

Важно! Да не се прилага на места достъпни за деца и домашни животни.
Внимание!  Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

MSDS

Разрешение на МЗ

МАРКА: Kwizda Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда АДВ:: Ацетамиприд 0.2%, Сярна киселина, моно-C12-14-алкил естери, натриеви соли Начин на прилагане: Поръсване или напръскване Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Прах Доза на приложение: 1) Поръсване: поръсва се фин слой при разходна норма от 20 гр/м2 2) Опръскване: 100 гр от препарата в 1 л вода за 5 м2 3) Омокряне: 20 гр от препарата в 1 л вода за 1 м2 Само за употреба на открито, прилага се направо върху гнездото. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мравки, фараонови мравки, черни мравки Количество: 300 гр. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мравки
  Оценка:
  100%
  Добро е. Вече нямам съмнение в това.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Препарат против мравки
  Оценка:
  100%
  Да унищожи мравките

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против мравки Добол 2МГ Kwizda
Вашата оценка:
img
Препарат против мравки Добол 2МГ Kwizda Добави
Може да имате нужда и от това: