img

Препарат против мравки Добол 2МГ Kwizda

В наличност
Цена (с ДДС):
14,99 лв.
Добави
Препарат против мравки Добол 300 гр. Kwizda
SKU: 30045
Тегло: 0,300 кг.
Производител: Kwizda FRANCE

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: KWIZDA

Описание и начин на употреба

Препарат против мравки Добол 2МГ Kwizda

Примамка препарат против мравки, която мравките взимат и носят в гнездата си, където хранят ларвите и царицата.  Целта е царицата да бъде убита като с нея загива цялата колония, това се случва след около седмица. Особено подходяща за малките, кафяви (фараонови) мравки, нападащи панелните жилища.

Начин на употреба: Препаратът против мравки е готов за употреба. Предствалява микрогранули с дълго действие.  Препарата няма  мирис. Прилага се на местата, където мравките се движат или стоят – покрай стените, около и в пукнатини,  на входа на гнездата.  

Препарата  против мравки може да се прилага се по три различни начина - поръсване, опръскване и омокряне.

Поръсване: Поръсете фин слой от препарата за мравки при разходна норма от 20 грама на 1м2 
Прилагайте бариерно третиране около местата, които искате да бъдат защитени от мравки. 
Не почиствайте третираните повърхности, за да се запази инсектицидната активност. 
Да не се допуска разпръскване на прахообразният биоцид извън третираните места, разпрашаване във въздуха и замърсяване на хранителни продукти, повърхности в контакт с храни и други повърхности и предмети, чрез които биоцидът може да влезе в контакт с кожата. Поръсването покрай стените не е препоръчително за жилищни и други помещения, в които пребивават хора, и за помещения, в които се намират хранителни продукти.

Опръскване: 100 грама от препарата за мравки в един литър вода за 5м2 . Пръскайте от разстояние около 30 сантиметра.  Можете да използвате градинска пръскачка или пулверизатор от препарат за почистване на прозорци или за пръскане на цветя. Помещенията, които ще се третират трябва да се освободят от хора и домашни животни, както и да се изнесат / покрият храни, напитки, прибори, терариуми, аквариуми и клетки с животни. 

Омокряне: Само за употреба на открито. В лейка се смесват 20 грама от препарата с един литър вода за 1 м2  Третират се входовете на гнездата, около тях и пътечките, по които се движат мравките. 

Интервал между обработките:  Обработката против мравки може да се повтори след  три месеца при нормални условия и на всеки 30 дни при висока заселеност с мравки.  Препарата трябва да се приложи отново в случай на почистване на повърхностите при приложение на закрито и след валеж при приложение на открито.

ВАЖНО! Да не се прилага на места достъпни за деца и домашни животни.

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

АДВ: Ацетамиприд 0.2%, Сярна киселина, моно-C12-14-алкил естери, натриеви соли

Вид на препарата: Суха микрогранула

Количество: 300гр.

Производител: Kwizda - France

Технически характеристики

Тегло: 0.300000 Документи:

Етикет

MSDS

Разрешение на МЗ

МАРКА: KWIZDA Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда АДВ:: Ацетамиприд 0.2%, Сярна киселина, моно-C12-14-алкил естери, натриеви соли Начин на прилагане: Поръсване или напръскване Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Прах Доза на приложение: 1) Поръсване: поръсва се фин слой при разходна норма от 20 гр/м2 2) Опръскване: 100 гр от препарата в 1 л вода за 5 м2 3) Омокряне: 20 гр от препарата в 1 л вода за 1 м2 Само за употреба на открито, прилага се направо върху гнездото. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мравки, фараонови мравки, черни мравки Количество: 300 гр. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против мравки Добол 2МГ Kwizda
Може да имате нужда и от това: