Соларен уред против змии Weitech WK2030

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-10%
Промо цена 97,20 лв. Редовна цена 108,00 лв.

Уред против змии и влечуги със соларен панел за защита на плою от 450-650 кв.м

SKU: 2030-1
Тегло: 0,340 кг.
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 5414099020309
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Соларен уред за защита от змии и влечуги излъчващ мощна защитна вибрация Weitech

Соларен уред против змии "Weitech WK 2030" осигурява ефективна защита срещу влечуги в градината, двора, детската площадка, тревните площи пред къщата и навсякъде където има належащата нужда. Ще ви помогне бързо да прогоните змиите от вече заселени зони или ще защитите от заселване такива площи, които има риск да бъдат заселени от различни видове влечуги.

Корпусът на уреда е защитен от дъжд и пръски вода в съответствие на стандарт IP44.  Изработен от здрава UV-стабилизирана пластмаса и алуминий. Големият соларен панел спомага за бързото зареждане на вградените в него NiMh батерии, които осигурява непрекъсната защита от змии зоните, в които е поставен апарата. 

Уреда предлага максимална защита от различни видове змии чрез излъчване на мощна вибрация на площ от 450-650 кв.м в зависимост от вида на почвата, в която го поставите. По твърдите и глинести почви предават по-добре вибрацията от колкото по-песъчливите и не плътни почви.

Соларен уред против змии>>топ цена>>топ качество

Как работи:

Едно устройство е достатъчно, за да осигури ефективна защита срещу змии и гущери на площ от около 450-650 квадратни метра (в зависимост от вида на почвата и наличието на препятствия в нея). Отбъскващият уред генерира вибрационни сигнали, които се разпространяват в почвата, те карат змиите да се чувстват застрашени и ги принуждават да напуснат зоните в които усещат тези сигнали.

Устройството не създава физически бариери за влечугите в защитената зона, но работата му ги отблъсква и прогонва веднага. Може да бъде изпозвано за превантивна защита в зони, които са рискови и има опасност да бъдат заселени с влечуги или да се постави в зони, които вече са заселени с влечуги.

След поставяне в земята устройството излъчва вибрационни сигнали във всички посоки около себе си това е кръг с приблизителен радиус около 20 метра. При наличие на по голяма площ или терасирани дворове се препоръчва поствянето на повече урди. При изпозване върху равни площи с голяма квадратура уредите се поставят на 40 метра един от други за постигане на опимални резултати.

Как да поставя правилно уреда:

За да пуснете уреда е необходимо да съедините конекторните букси на главата и колчето, след което сглобете колчето и глвата. За да пуснете уреда е необходимо да натиснете бутон ON, който се намира под глвата на уред.

Уреда се забива в земята. Разполага се в близост до зоната, която желаете да защтитите. Изберете място, което е добре ограяно от слънцето по този начин ще сте сигурни в доброто зареждане на батериите на апарата прогонващ змии.

Предварително направете отвор в почвата с подходящ инструмент, размера на отвора трбва да съответсва на размера на колчето на уреда. Не забивайте уреда с чук или прекомерна сила защото това може да повреди уреда. 

Колчето на уреда трбва да бъде забито 2/3 в земата като долнато му част тбва да има дбър контакт с почвата за да предава максимално добре вибрационните сигнали. 

Понякога уреда може да се нуждае от кратко време, което да бъде изложен на слънце за да възбуди батерите и да започне да функционира.

Соларен уред за защита от змии>>топ качество>>топ цена

Експлатация и поддръжка: 

Въпреки че модулите на уреда са устойчиви на атмосферни влияния, се препоръчва да го премахвате при екстремни климатични условия като градушка,
наводнения и сняг. Ако уредът се намокри и устройството спре да работи, извадете го и оставете да изсъхне, нормално когато изсъхне напълно, уредът ще се върне към нормална работа.

Единствената необходима поддръжка е с мека кърпа да избършете капака на соларният панел за премахване на излишната мръсотия и прах. Моля, внимавайте, когато изваждате уреда от земята, при използване на прекомерна сила той може да се повреди. 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 450-650 кв.м Честотен обхват: Вибрация Звуково налягане: Под 100 dB Интервал на работа: : 24/24 Комплекта съдържа: : Уред против змии и влечуги със соларен панел Начин на прилагане: Монтира се в земята Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Змии, влечуги Цвят: Кафяв Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Соларен уред против змии Weitech WK2030
Вашата оценка:
img
Соларен уред против змии Weitech WK2030