Леплива плоскост съвместима с инсектицидна лампа Практика 39 х 31см

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
7,20 лв.
SKU: 500236-1
Производител: Полша

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Леплива Плоскост за Инсектицидна Лампа Практика 30W


Сменяемата плоскост съвместима с инсектицидна лампа модел PRACTIKA 30W е проектирана за ефективно привличане и улавяне на летящи насекоми като мухи, комари, молци, пеперуди. Особената ѝ характеристика е силното високоефективно лепило, което не засъхва и запазва лепкавите си свойства дълго време.

Изработена от плътен гланциран картон, сменяемата плоскост е произведена с мисъл за лесно и бързо отчитане на уловените насекоми. Това я прави идеален избор за професионален контрол на мухи и други летящи насекоми в хранително-вкусовата промишленост и други сектори, работещи по стандарти като HACCP и IFS.

Леплива плоскост за инсектицидна лампа Практика

Конструкция и Ефективност:

Материал: Гланциран картон с плътен черен цвят без разграфени поета с дебелина 0.6 мм. Силно инсектицидно лепило за улавяне на летящи насекоми.
Принцип на Действие: След поставяне в инсектицидна лампа улавя всички видове летящи насекоми, който влезнат в контакт с лепивата повърхност.
Инсектицидната лампа излъчва UV-BL светлина със специфичен спектър, която привлича насекомите. Веднъж привлечени, те се залепват за лепливата повърхност и остават там.

Смяна на Плоскостта:

Периодичност: Сменя се при запълване с насекоми или преди старта на всеки летен сезон.
Цел: Поддържане на ефективността на лампата и осигуряване на непрекъснат мониторинг на плътността на насекомите в помещението.
Мониторинг:Лепливите плоскости позволяват точно отчитане на активността на насекомите в затворени пространства, давайки яснота за плътността им и помагайки за адекватното реагиране и контрол.

Задължителни Консумативи:

Инсектицидни Пури: Основен компонент, който осигурява ефективността на лампата. Те се подменят годишно за оптимална работа.

Важно!:

За да поддържате вашата инсектицидна лампа в оптимално състояние и да осигурите нейната ефективност, редовно проверявайте и подменяйте консумативите, включително лепливите плоскости и инсектицидните пури.

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Леплива плоскост съвместима с инсектицидна лампа Практика 39 х 31см
Вашата оценка:
img
Леплива плоскост съвместима с инсектицидна лампа Практика 39 х 31см Добави