Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Капани за котки

6 артикула

на страница

Това, че съседът храни редовно кварталните котки, не означава, че трябва и ние да го правим. Доста собственици на имоти намират престоят на животни от този вид недопустимо в двора или дори пред вратата. Определят ги като досадни и своенравни, а ако се появят и неканени в жилището ни, това би могло да донесе след себе си бурни емоции на силно раздразнение и дори гняв.

Не е изключено четириногото да е преносител на зарази, които се разпространяват чрез изпражненията и не само. Капаните за котки са отлично средство за залавянето на този вид животни, без да ги наранява по какъвто и да е начин. Пособието може да се ползва за хващане и на други видове като белки и невестулки

Капани за котки

Какво е предназначението на капаните за котки

Много е важно да заложим на хуманни методи, когато сме решили да поставим ефективни примамки за неканените посетители. По този начин ще се справим успешно с четириногите нашественици, без да застрашаваме техния живот, който много често зависи от нас хората. С помощта на метални капани със специален механизъм ще можем да уловим животното, а после да го пуснем на свобода. 

Работата на пособието е безотказна, а резултатите са отлични. Сухата котешка храна е най-добрата примамка за котки, но в клетката може да се постави и друг вид лакомство. Нейните технически предимства са многобройни, а именно:

  • Функционални размери, които обуславят и широкото приложение на този вид клетка;

  • Оптимална дебелина на металната мрежа и добре работещ механизъм;

  • Висока устойчивост на всякакви атмосферни влияния и защита от поява на ръжда;

  • Удобна за пренасяне и поставяне;

  • Малко тегло.

Доверете се на онлайн магазин Otrovi.com и поръчайте капан за котки още днес. Голямо разнообразие и ниски цени Ви очакват, а Вие побързайте да се възползвате. 

Защо да изберете хуманен капан за котки?

Хуманните капани за котки са не само ефективни, но и природосъобразни, които не нараняват или убиват животните. Те ще накарат неканените гости да напуснат дома и градината ви, без да се налага да посягате на тяхното здраве. Благодарение на тези приспособления, котките ще останат живи и ще могат да продължат живота си без да създават безпокойство за вас. Освен това, те не съдържат химикали и вещества, които са опасни за пускането в околната среда и не влияят неблагоприятно върху природата. Продукти от този тип могат да бъдат под формата на шипове, които съхраняват територията ви неприкосновена. 

За къде са подходящи

Капаните за животни като котета, невестулки и белки са подходящи най-вече за дворни площи, където често се отбиват различни по вид четириноги, които не са добре дошли в нашия имот. Но това не е единственото място, където бихте могли да позиционирате клетката. Тя може да се постави и около търговски помещения, също както и индустриални зони. 

Капани за котки - Изображение 2 — Otrovi.com

Откъде да ги купим

Със сигурност ще се натъкнете на доста магазини, където се предлагат капани и защитни бариери срещу животни. Но само в магазин Otrovi.com ще откриете всичко накуп - изгодни цени, добро обслужване, голямо разнообразие и гарантирано качество. Отнесете се хуманно към четириногите посетители и се погрижете за спокойствието си още днес.