Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Гривни против комари

7 артикула

на страница

С настъпването на високите температури се подобряват и условията за развъждане на комарите, които са кръвосмучещи насекоми и обичат човешката кръв. В този период много хора започват да търсят различни начини за защита, като някои прибягват до употребата на различни уреди против хвърчащи вредители, други се пръскат със спрейове, а трети се възползват от предимствата на специалните гривни против насекоми. По-долу ще стане дума именно за последните варианти.

За кого са предназначени гривните против комари?

Носенето на подобни аксесоари на ръката не изисква допълнителното впръскване на различни репеленти и съответно няма опасност от неволно попадане в очите или поглъщане. Ако не се нуждаете от тях, просто ги сваляте и не се налага почистването им. Гривните против комари:

  • най-често са напоени с комбинация от масла и цитронела, лавандула, мента и не съдържат DEET токсичен продукт;
  • ароматите на споменатите масла отблъскват насекомите и не се налага допълнителната употреба на други продукти;
  • могат да се използват дори и при чувствителна кожа, тъй като липсва директния контакт с препарата;
  • подходящи са за използване дори и от малки деца и бременни жени.

Доколко са ефикасни?

Гривните срещу комари не могат да ви гарантират пълна 100% защита, но могат значително да прогонят част от нашествениците. За да се удължи ефективността им, специалистите препоръчват, когато не се носят на ръката, да се съхраняват в найлонова торбичка, която предотвратява изпарението на репелента и задържат неговата миризма. Времето за действие може силно да варира, но то е в границите на 20-90 часа, което е напълно достатъчно за няколко кратки разходки вечер или за продължително парти на открито с приятели.

Какви гривни против комари се предлагат?

Като специализиран онлайн магазин, в тази категория предимно ще откриете детски гривни против ухапвания от комари и такива за възрастни. Отличават се по своите малки и по-големи размери, но нивото на осигурявана защита е еднакво. При детските варианти, основна особеност е разнообразието от ярки цветове, докато другите преобладават с класическите си нюанси.

Съществуват и ултразвукови решения, които генерират звуци в недоловимия от човешкия слух спектър, но силно чувствителен за комарите. Такива гривни против насекоми се носят на ръката, като стилен аксесоар и не изискват напояване с определени, излъчващи аромати, средства.

Защо да купите от нас?

Предлаганите гривни против комари в онлайн магазин Otrovi.com се предлагат на изгодни цени, тъй като работим с много проверени брандове. Пазаруваме в големи количества и това води до възможност за изгодни намаления. При необходимост от професионална помощ или за допълнителни въпроси, свържете се с нас!