Силиконова гривна против комари с контейнер за възрастни

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
4,90 лв.

Гривна за защита от комри с цитронела

SKU: 904785
Тегло: 0,020 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Силиконова гривна против комари за възрастни с контейнер

Силиконовата гривна против комари с контейнер съдържащ прогонващо насекомите масло от цитронела. Използва се на открито и закрито при спорт, отдих, пикник, риболов, лов- дома офиса училището.

За да активирате активната защита от комари, пробийте с игла от 1-5 дупки, от белязани на капака на контейнера с цитронела против комари, в зависимост от интензитета на аромат, който желаете.

Поставете гривната на вашата или на детето китка, глезен или закачете на детската количка, на чантата, на детското креватче. Гривната може да се прибере в херметичната опаковка и да се използва отново до пълното изветряване. Действието на гривна против комари е ефективна от 7 - 10 дни.

Гривна против комари с цитронела>>топ цена>>топ качество

Съвети за безопасност:

Да се пази от не контролиран достъп на деца.Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите или алергична кожна реакция, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска консултация.

Състав: Силиконов контейнер пълен с 4 мл 100% с масло от цитронела ( лимонена трева) .

Технически характеристики

АДВ:: 100% с масло от цитронела ( лимонена трева) . Антидот: Симптоматично Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Комари Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Оранжев Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Силиконова гривна против комари с контейнер за възрастни
Вашата оценка:
img
Силиконова гривна против комари с контейнер за възрастни Добави
Може да имате нужда и от това: