Препарат против хлебарки, мравки, паяци, бълхи, мухи и комари VEBI CY 10 50 ml

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
13,50 лв.
Силен препарат против хлебарки, бълхи, комари и други 50 ml
SKU: 500200
Тегло: 0,050 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175037

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Инсектицид за унищожаване на хлебарки, мравки, бълхи, мухи, паяци Веби CY 10 50ml

Иновативен препарат за борба с широк спектър пълзящи и летящи насекоми. Веби CY 10 е течен инсектицид, който се разрежда с вода и от него се приготвят водни разтвори, чрез, които се третират зони и участъци заселени с различни видове летящи и пълзящи насекоми.

Препарат против насекоми Веби CY 10 съдържа активно вещество CY Циперметрин, което унищожава бързо и ефективно почти всички видове пълзящи и летящи насекоми.

Препарат против насекоми VEBI CY 10 на ТОП ЦЕНА

Област на приложение на препарата VEBI CY 10:

Препарат за унищожаване на летящи насекоми (мухи, единични оси, комари, включително тигров комар и флеботоми (пясъчни мухи), пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, паяци, бълхи, миризливки) акари и насекоми - складови вредители (молци, житни гъгрици и брашнени бръмбари) в обекти с обществено предназначение, промишлени, животновъдни обекти, в бита (жилища), обекти от хранително-вкусовата промишленост, доилни зали, транспортни средства, селски райони, обори, подслони за животни, торища, депа за отпадъци, складове, магазини, казарми, ресторанти. За обработка на зелени площи, като улици с дървета, жив плет, тревни площи и декоративни храсти, единствено за контрол на комари.

Начин на употреба:

Препарата е концентрат. Прилага се чрез пръскачки, ултрамалообемни (ULV) пръскачки и генератори за топъл аерозол. Биоцидът се използва разреден с вода в закрити помещения, открити площи и площи с растителност.

Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми,
терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

Разходна норма спред целеви вредители:

Комари и пясъчни мухи:

Неабсорбиращи повърхности: 5 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 10 ml биоцид/1 L вода

Начин на употреба на препарат против комари:Обработват се местата където кацат комарите/пясъчните мухи. На открито: под растения, храсти и високи треви, долната страна на листата на
дървета и храсти.

Също така, стрехи на сгради, под веранди и тераси, и влажни сенчести места. Да се избягва обработка на цъфтящи растения. На закрито: на тъмни, влажни места, напр. под мивки, в тоалетни, в перални помещения, зад мебелите, в горната част и ъглите на помещенията.

Препарат против мухи и единични оси:

Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода. Обработват се местата където кацат насекомите: стени, тавани и первази на прозорци и врати.

Препарат против хлебарки, мравки и миризливки : Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода: Обработват се кухни и бани, в близост до източници на храна и вода, вградени шкафове, гардероби, тоалетни, панти и каси на врати, цепнатини и пукнатини, кухини в стените, около и под електроуреди, в и около струпани предмети (кашони, картони хартии и т.н.).

Препарат против бълхи:

Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода.

На закрито: обработват се местата на които бълхите се крият: завеси, килими, зад и под мебели. Преди обработка на деликатни материали, като коприна и плат, да се тества съвместимостта на продукта на малка скрита област.

Да не се обработват тъкани, които влизат в контакт с кожата. На открито: пръскат се тревните площи в близост до дървета, каменни стени, или декоративни растения. Обработват се и площите, които се използват често от хора.

Препарат против паяци:

Неабсорбиращи повърхности: 10 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода. Обработват се кухни и бани, в близост до източници на храна и вода, вградени шкафове, гардероби, тоалетни, панти и каси на врати, цепнатини и пукнатини, кухини в стените, около и под електроуреди, в и около струпани предмети (кашони, картони хартии и т.н.)

Препарат против Акари (Dermatophagoides spp.):

Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода. Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода. На закрито: обработват се местата на които акарите се крият: завеси, килими, зад и под мебели. Преди обработка на деликатни материали, като коприна и плат, да се тества съвместимостта на продукта на малка скрита област. Да не се обработват тъкани, които влизат в контакт с кожата.

Препарат против складови вредители:

брашнени бръмбари (Tribolium spp.), молци по сушените плодове (Plodia interpunctella) и житни гъгрици (Sitophilus granarius) : Неабсорбиращи повърхности: 10 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода: На закрито: обработват се засегнатите места като се избягва контакт на биоцида с фуражи, храни и напитки. Обработват се само празни складове.

Разходна норма:

с 1 литър работен разтвор се обработват 15 - 25 m2 площ
Биоцидът да не се пръска във въздуха. Да се обработвата само повърхности. Да се пръска на само на места, недостъпни за деца и домашни животни.

Употреба с Ултрамалообемна (ULV) пръскачка:

разрежда се 20 - 30 ml биоцид в 1 L вода или пропилен гликол. С 1 L разтвор се обработват на 2500 m3 или 1000 m2 площ.

Употреба с Генератор за топъл аерозол:

Обработка на закрито. Разрежда се 20 - 30 ml биоцид в 1 L пропилен гликол или вода. С 0,8 - 1 L разтвор се обработват 2000 m3. Да не се използва директно върху животни. Да не се използва при земеделски култури. Да не се замърсяват храна, напитки и техните опаковки по време на употреба. Да се избягва вдишването на спрея. След работа с биоцида ръцете да се измият. Да не се използва в концентрирана форма.

Интервал между отделните третирания: В случай на повторно намножаване на насекоми,третирането може да бъде повторено. Биоцидът има остатъчно действие от 3 седмици.

Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на не по-малко от 1 час. След обработка на открито, да се изчака 30 минути след третирането, за да се разнесе спрея. След третиране на открито на тревни площи, достъпът е разрешен след 24 часа.

Производител на биоцида: VEBI ISTITUTO BIOCHIMICO SRL Италия

Технически характеристики

Документи:

MSDS

МАРКА: Vebi Италия Площ на покритие: В зависимост от вида вредител Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда АДВ:: Циперметрин, Emulson AG/7717/A Начин на прилагане: Аерозолно, ръчна пръскачка, пулверизатор Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 5-30 мл, в зависимост от вида вредител (прочети упътването) Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца.прочети етикета! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, паяци, оси, бълхи, пеперуди, щипалки, бръмбари Количество: 50 мл Достъп до третираните зони:: 1 час Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против хлебарки, мравки, паяци, бълхи, мухи и комари VEBI CY 10 50 ml
Вашата оценка:
img
Препарат против хлебарки, мравки, паяци, бълхи, мухи и комари VEBI CY 10 50 ml Добави