Телефон 0700 10 522

Препарат против хлебарки, мравки, паяци, бълхи, мухи и комари VEBI CY 10 50 ml

Препарат против хлебарки, мравки, паяци, бълхи, мухи и комари VEBI CY 10 50 ml

Цена (с ДДС):
9,50 лв.
В наличност
Брой:
Силен препарат против хлебарки, бълхи, комари и други 50 ml
Характеристики

Артикулен номер: 500200

Тегло: 0.5000

Производител:

Сподели

Препарат против хлебарки, мравки, бълхи, мухи, паяци Веби CY 10 50ml

Иновативен препарат за борба с широк спектър пълзящи и летящи насекоми. Веби CY 10 е течен инсектицид, който се разрежда с вода и от него се приготвят водни разтвори, чрез, които се третират зони и участъци заселени с различни видове летящи и пълзящи насекоми. Препарат против насекоми Веби CY 10 съдържа активно вещество CY Циперметрин, което унищожава бързо и ефективно почти всички видове пълзящи и летящи насекоми.

Област на приложение на препарата VEBI CY 10:

Препарат за унищожаване на летящи насекоми (мухи, единични оси, комари, включително тигров комар и флеботоми (пясъчни мухи), пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, паяци, бълхи, миризливки) акари и насекоми - складови вредители (молци, житни гъгрици и брашнени бръмбари) в обекти с обществено предназначение, промишлени, животновъдни обекти, в бита (жилища), обекти от хранително-вкусовата промишленост, доилни зали, транспортни средства, селски райони, обори, подслони за животни, торища, депа за отпадъци, складове,
магазини, казарми, ресторанти. За обработка на зелени площи, като улици с дървета, жив плет, тревни площи и декоративни храсти, единствено за контрол на комари.

Начин на употреба:

Препарата е концентрат. Прилага се чрез пръскачки, ултрамалообемни (ULV) пръскачки и генератори за топъл аерозол. Биоцидът се използва разреден с вода в закрити помещения, открити площи и площи с растителност. Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми,
терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума.

Разходна норма спред целеви вредители:

Комари и пясъчни мухи: Неабсорбиращи повърхности: 5 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 10 ml биоцид/1 L вода

Начин на употреба на препарат против комари:Обработват се местата където кацат комарите/пясъчните мухи. На открито: под растения, храсти и високи треви, долната страна на листата на
дървета и храсти. Също така, стрехи на сгради, под веранди и тераси, и влажни сенчести места. Да се избягва обработка на цъфтящи растения. На закрито: на тъмни, влажни места, напр. под мивки, в тоалетни, в перални помещения, зад мебелите, в горната част и ъглите на помещенията.

Препарат против мухи и единични оси : Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода. Обработват се местата където кацат насекомите: стени, тавани и первази на прозорци и врати.

Препарат против хлебарки, мравки и миризливки : Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода: Обработват се кухни и бани, в близост до източници на храна и вода, вградени шкафове, гардероби, тоалетни, панти и каси на врати, цепнатини и пукнатини, кухини в стените, около и под електроуреди, в и около струпани предмети (кашони, картони хартии и т.н.).

Препарат против бълхи: Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода.

На закрито: обработват се местата на които бълхите се крият: завеси, килими, зад и под мебели. Преди обработка на деликатни материали, като коприна и плат, да се тества съвместимостта на продукта на малка скрита област. Да не се обработват тъкани, които влизат в контакт с кожата. На открито: пръскат се тревните площи в близост до дървета, каменни стени, или декоративни растения. Обработват се и площите, които се използват често от хора.

Препарат против паяци: Неабсорбиращи повърхности: 10 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода. Обработват се кухни и бани, в близост до източници на храна и вода, вградени шкафове, гардероби, тоалетни, панти и каси на врати, цепнатини и пукнатини, кухини в стените, около и под електроуреди, в и около струпани предмети (кашони, картони хартии и т.н.).


Препарат против Акари (Dermatophagoides spp.): Неабсорбиращи повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода. Порести повърхности: 30 ml биоцид/1 L вода. На закрито: обработват се местата на които акарите се крият: завеси, килими, зад и под мебели. Преди обработка на деликатни материали, като коприна и плат, да се тества съвместимостта на продукта на малка скрита област. Да не се обработват тъкани, които влизат в контакт с кожата.

Препарат против складови вредители: брашнени бръмбари (Tribolium spp.), молци по сушените плодове (Plodia interpunctella) и житни гъгрици (Sitophilus granarius) : Неабсорбиращи повърхности: 10 ml биоцид/1 L вода, Порести повърхности: 20 ml биоцид/1 L вода: На закрито: обработват се засегнатите места като се избягва контакт на биоцида с фуражи, храни и напитки. Обработват се само празни складове.

Разходна норма: с 1 литър работен разтвор се обработват 15 - 25 m2 площ
Биоцидът да не се пръска във въздуха. Да се обработвата само повърхности. Да се пръска на само на места, недостъпни за деца и домашни животни.


Употреба с Ултрамалообемна (ULV) пръскачка: разрежда се 20 - 30 ml биоцид в 1 L вода или пропилен гликол. С 1 L разтвор се обработват на 2500 m3 или 1000 m2 площ.

Употреба с Генератор за топъл аерозол: Обработка на закрито. Разрежда се 20 - 30 ml биоцид в 1 L пропилен гликол или вода. С 0,8 - 1 L разтвор се обработват 2000 m3. Да не се използва директно върху животни. Да не се използва при земеделски култури. Да не се замърсяват храна, напитки и техните опаковки по време на употреба. Да се избягва вдишването на спрея. След работа с биоцида ръцете да се измият. Да не се използва в концентрирана форма. Интервал между отделните третирания: В случай на повторно намножаване на насекоми,третирането може да бъде повторено. Биоцидът има остатъчно действие от 3 седмици. Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на не по-малко от 1 час. След обработка на открито, да се изчака 30 минути след третирането, за да се разнесе спрея. След третиране на открито на тревни площи, достъпът е разрешен след 24 часа.

Количество: 50ml

Производител на биоцида: VEBI ISTITUTO BIOCHIMICO SRL Италия

Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници всички поръчки, които са направени на дати 24, 25 ,26 12.19г ще бъдат обработени и изпратени на 27.12.19г същите ще бъдат доставени 30 или 31.12.19г. Поръчки направени на дати 30,31.12.2019г и 01.01.2020г ще бъдат обработени на 02.01.2020 и ще бъдат доставени 03,04.01.2020г

Екипа на сайта otrovi.com ви желае Весели и щастливи коледни и новогодишни празници!

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: