img

Ултразвуков електронен уред PEST STOP One Room, Против гризачи

В наличност
Цена (с ДДС):
27,40 лв.
Добави
Ултразвуков електронен уред против мишки, плъхове, хлебарки и насекоми 90кв.м
SKU: 100601
Тегло: 0,100 кг.
Производител: PELSIS Великобритания

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Ултразвуков електронен уред против гризачи PEST STOP - OR

Ултразвуковият електронен уред против мишки и плъхове PEST STOP е устройство, което прогонва гризачите, чрез ултразвукови вълни от една стая с размер до 90кв.м. Ултразвуковите вълни излъчвани от устройството са нечуваеми и безвредни за хора и домашни любимци, те са калибрирани да действат само на гризачи и някои насекоми, като хлебарки и паяци, но в ниска плътност. Уреда причинява на мишките и плъховете силен дискомфорт и стрес, като ограничава тяхното необезпокоявано хранене и размножаване. Точно това е и основната причина, те да напуснат местата, където е поставено електронното устройство против гризачи. Честотите, които излъчва електронният апарат за гризачи, се менят непрекъснато, за да няма привикване към тях. Този вид уред  за прогонване на мишки трябва да работи постоянно, това ще предотврати повторни посещения на мишки и плъхове в помещенията, където са поставени електрическите машинки против мишки.

Къде да поставя уреда против гризачи PEST STOP

Електронният уред PEST STOP е проектиран за защита на едно помещение с размер до 90кв.м. Той трябва да бъде поставен в контакт, който гледа към най - широката част на помещението, за да може ултразвуковите вълни да се разпространят в цялото помещение. Много важно е да знаете, че ултразвуковите вълни не могат да преминават през материя или предмети. Те се отразяват в твърди повърхности и попиват в меки. Не поставяйте уреди за прогонване на мишки зад пердета, мебели или неща, които спират излъчването на ултразвук против гризачи.

Очакван ефект от електронният уред против мишки и плъхове PEST STOP

Първоначалният ефект от електронният ултразвуков уред против мишки и плъхове ще настъпи след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. През това време може да се забележи повишена активност на гризачи. Те търсят начин да напуснат всички помещения, в които са поставени машинки против мишки. Обикновено те напускат помещенията по същият път, по който са влезли в тях. При висока плътност на гризачи, мишки и плъхове, може да използвате и спомагателни методи, като капани, лепливи капани, с които да изловите наличните гризачи. 

ВАЖНО:

Ултразвук против гризачи не може да премине през стени и повърхности, те се отразяват в твърди предмети и попиват в меки. Не поставяйте уреда за защита от гризачи PEST STOP зад мебели, пердета или в ограничени пространства. Поставете електронното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начин ултразвуковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защитават от гризачи по ефективно. Това важи в пълна сила за всички видове уреди за прогонване на мишки, които излъчват ултразвук.

Предназначение: Машинки против мишки и хлебарки в ниска заселеност.

Защо да купя този уред за защита от гризачи?:

Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24/7.

Не се нуждае от консумативи и поддръжка

Без употреба на химикали и препарати.

Безопасен за хора и животни.

Гаранционен сервиз.

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: 90 кв.м. Звуково налягане: Над 100 dB Целеви Вредител: Гризачи, хлебарки в ниска плътност Размери: 8 x 8 x 3 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков електронен уред PEST STOP One Room, Против гризачи
Може да имате нужда и от това: