Капан за мухи ролка с лепило

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
32,00 лв.
Капан за мухи с лепило 3D технология ролка 9м
SKU: 500207
Производител: PELSIS-Великобритания
EAN: 5060525032622

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

3D капан за мухи ролка с лепило 9 метра

Високоефективен леплив капан за улавяне на мухи Pest Stop. Капана за мухи представлява висококачествена леплива плоскост с 3D апликации на мухи, които са оптична симулация за по-висока ефективност за кацане на мухи. Капана за мухи разполага с метална скоба за окачване, може да го разположите навсякъде където има висока плътност на мухи. Лепливият капан за мухи е без отровен и не съдържа никакви препарати или биоциди. С този капан за мухи може да уловите стотици мухи без употреба на препарати за мухи дори и в чувствителни зони, в който е не възможна употребата на препарати.

Капан ролка за мухи PEST STOP Fly Roller XL на ТОП ЦЕНА

Размери на ролката капан за мухи:

Дължина:9 л.м

Широчина:30 см.

Къде се използва капана за мухи:

Този капан е предназначен за места с високи концентрации на мухи като животновъдни ферми, конюшни или подходящи други места където може да бъде поставен.

Монтаж на лепливия капан за мухи:

Лепливият капан за мухи може да бъде разположен вертикално или хоризонтално на стени или тавани.

Как се използва:

След като разположите лепливата ролка против мухи на избраното от вас място развийте част от ролката колкото ви е необходимо. След което махнете защитната хартия от лепливата зона на капана. Дръжте до напълване с мухи след, което откъснете запълнената с мухи част и развийте нова.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest Stop АДВ:: Лепило за мухи Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мухи Размери: (Ш) 30 см x (Д) 9 метра обща лепяща площ 2.7 кв.м Монтаж и приложение: Външен, Висящ, Вътрешен, Висящ Материал: Водоустойчив картон Технология: Леплива повърхност, Капан Цвят: 3D Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за мухи ролка с лепило
Вашата оценка:
img
Капан за мухи ролка с лепило Добави
Може да имате нужда и от това: