Защитна маска за лице 3М 9322 AURA

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
7,50 лв.
Предпазна маска за лице 3М 9322 AURA
SKU: 34200
Тегло: 0,100 кг.
Производител: 3M

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: 3M

Описание и начин на употреба

3М защитна маска за лице 9322 

Защитна маската за лице ЗМ  9322  е  лека,  ефективна,  удобна маска за респираторна защита.  Тя осигурява хигиенична защита срещу прах и аерозоли, грипни вируси и др.

Новата трипанелна конструкция, двете двойки каишки, уплътнител от мека пореста пластмаса и алуминиева скоба на носа, гарантират добро прилягаме на 3М маската към лицето, независимо от големината на лицето.

Авангардната електретна технология съчетава предимствата на механичните и електростатичните филтри и като резултат осигурява по-ниско дихателно съпротивление.

3M 9322 Защитна маска

Уникалният клапан и гъвкавата трипанелна конструкция гарантират продължителна и удобна зашита, особено в условия на повишена температура и влажност, като разпределят правилно потоците на вдишвания и издишвания въздух. Електретната материя е по-тънка от аналозите в повечето конвенционални респиратори, което в комбинация с изпускателния клапан свежда до минимум възможността за повишаване на температурата и влажността защитната маска. Маска ЗМ 9322 не изисква скъпо струваща поддръжка. Маска ЗМ 9322 практически не се нуждае от поддръжка, осигурява максимална защита като отговаря на стандарт FFP2.

Приложения на маската 3М:

Металолеене
Корабостроене/кораборемонтни дейности
Керамика/Порцелан
Печене на тухли и патрудпотопими материали
Строителство
Металодобив
Фармацевтична промишленост
Селско стопанство - съединения
Разфасовка на хранителни продукти и прахообразни добавки
Прахообразни химически съединения и други

Количество: 1бр 

3М МАСКА ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАРИ И ГАЗОВЕ 9322 АУРА

 

 
 

 Производител: 3М
 

Технически характеристики

МАРКА: 3M Категория на потребителите: Масова и професионална Цвят: Бял Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Защитна маска за лице 3М 9322 AURA
  Оценка:
  100%
  Супер маска.Благодаря за доставката.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Защитна маска за лице 3М 9322 AURA
Вашата оценка:
img
Защитна маска за лице 3М 9322 AURA Добави
Може да имате нужда и от това: