Димилин 2 ГР-Препарат за унищожаване на ларви на мухи и комари 1кг.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
85,00 лв.

Димилин за унищожаване на ларви на комари и мухи

SKU: 22038
Производител: Arysta LifeScience Great Britain Ltd
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Arysta

Описание и начин на употреба

Препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи - Димилин 2 ГР

Препарат инсектицид със забавено и мощно убиващо действие за контрол на лаври на комари в застояли води и затворени водни системи (канализационни шахти, помийни ями, прокопани канали) в предградия, градски и селски райони, в декоративни езера и водоеми, както и на ларви на мухи в торища, отпадни ями, сметища и ферми за птици и животни.

Димилин 2 ГР за унищижаване на ларви на мухи и комари на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Препаратът за унищожаване на ларви на мухи и комари представлява готови за употреба ефервесцентни гранули, разтварящи се във вода.

За ларви на комари:

Гранулите се поръсват директно в биотопите на комарите при разходна норма: - замърсени води – 2.50 кг/ Ха водна площ (50 г а.в./ Ха); - чисти води – 1.25 кг/ Ха водна площ (25 г а.в./ Ха). Ако водата е с дълбочина по-голяма от 0.5 м, дозите се удвояват. - затворени водни системи със силно органично замърсяване (отходни ями и др.) - 50 г/ м³ ( 1 г а.в./ м³).

За ларви на мухи:

Гранулите се разтварят във вода и се опръскват местата, където се развиват ларвите на мухите при разходна норма 250 г в 5 л вода / 10 м² (5 % концентрация на препарата или 0.1 % на а.в. за разтвора и 0.5 г а.в. /  м²). При висока заселеност, дозата се удвоява.

Време на въздействие: 24-48 часа.

Интервали между обработките: препаратът е с остатъчно действие и третирането може да се повтори след 2-4 месеца за Aedes, след 11-27 дни за Culex и Anopheles, и след 3-4 седмици за мухи.

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета
Информационен лист за безопасност
Разрешение на МЗ

МАРКА: Arysta LifeScience Great Britain Ltd АДВ:: Дифлубензурон 20 гр/кг Начин на прилагане: Чрез поръсване и опръскване с ръчна или моторна пръскачка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Ларви на комари и мухи Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Димилин 2 ГР-Препарат за унищожаване на ларви на мухи и комари 1кг.
Вашата оценка:
img
Димилин 2 ГР-Препарат за унищожаване на ларви на мухи и комари 1кг.