Адвион гел за хлебарки 30гр Syngenta

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
24,40 лв.
Препарат против хлебарки Адвион гел Syngenta 30гр.
SKU: 45986
Тегло: 0,030 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария
EAN: 0103800225301275

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Адвион гел против хлебарки 30гр Syngenta

Advion е високоефективен инсектицид, създаден да предложи надеждно и дълготрайно решение срещу хлебарките в дома ви.

Какво представлява Advion гел за хлебарки?

Advion е препарат от ново поколение, разработен от Syngenta. Съдържа активното вещество индоксакарб, което действа специфично върху нервната система на хлебарките:

 • метод на действие – продуктът привлича хлебарките със своята уникална формула, като след приемане, активното вещество блокира нервните импулси, което води до ефективно и цялостно унищожаване на популацията;
 • употреба – предназначен за приложение в различни условия, Advion е подходящ както за домашна, така и за професионална употреба. Може да се използва в домове, офиси, хотели, ресторанти и други обществени и частни помещения, където се наблюдава проблем с хлебарки.

За постигане на най-добри резултати, редовно проверявайте и подновявайте приложението на гела, особено на места с висока активност на хлебарки.

Advion гел срещу хлебарки на ТОП ЦЕНА

Как се прилага Адвион срещу хлебарки?

За да постигнете максимални резултати, следвайте тези стъпки:

 • На закрито

Идентифицирайте гнездата и маршрутите на хлебарките. Поставете гела близо до гнездата или по пътеките, които използват, като внимавате да го държите далеч от деца и домашни любимци. Може да се аплицира директно в пукнатини и цепнатини или върху различни подложки, което улеснява по-късното му премахване.

 • На открито

Инспектирайте външните зони, които искате да третирате. Поставете от продукта точково на местата, през които хлебарките влизат в сградата, създавайки по този начин ефективна бариера.

Важно е да знаете, че препаратът позволява на хлебарките да се хранят с отровата и след това да се върнат в гнездото си, където ефективно разпространяват токсина сред останалите индивиди.

Препарат против хлебарки на ТОП ЦЕНА

Превенция и безопасно използване

Поддържайте хигиената на помещенията и редовно почиствайте труднодостъпните места, за да намалите привлекателността на средата за хлебарки.

Внимание: Избягвайте контакт на гела с кожата и очите. При случайно поглъщане, незабавно потърсете медицинска помощ.

Колко се използва от продукта?

Количеството гел, което трябва да се използва за борба с хлебарките, зависи от степента на заселеност от вредителите. Ето как можете да определите необходимото количество:

 • при ниска плътност – препоръчителната разходна норма е между 0.2 и 0.5 грама на квадратен метър. Това означава, че трябва да поставите поне две точки на всеки квадратен метър от засегнатата площ;
 • при висока заселеност – в такива случаи е необходимо да увеличите количеството на продукта, като нанесете минимум пет точки на всеки квадратен метър.

Advion предлага бързо и ефективно решение срещу хлебарки с дълготрайно действие и лесна употреба, без да оставя неприятни миризми или петна

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

Разрешение

 

МАРКА: Syngenta Комплекта съдържа: : 1бр Адвион гел против хлебарки x 30гр, Едно бутало за ръчно поставяне на гела, един брой апликатор за оформяне на прецизна точка от препарата за хлебарки АДВИОН. АДВ:: Индоксакарб 0.06% Начин на прилагане: Прилага се директно от тубата чрез пистолети за инсектициден гел или пластмасово бутало Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Предупреждение за опасности: Използвайте биоцидните препарати безопасно! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Ориенталска хлебарка, Германска хлебарка, Американска хлебарка Количество: 1 x 30гр Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Костова
  Оценка:
  100%
  Адвидон 30 гр

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Адвион гел за хлебарки 30гр Syngenta
Вашата оценка:
img
Адвион гел за хлебарки 30гр Syngenta Добави