Адвион гел за хлебарки 30гр Syngenta

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
24,40 лв.
Препарат против хлебарки Адвион гел Syngenta 30гр.
SKU: 45986
Тегло: 0,030 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария
EAN: 0103800225301275

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Адвион гел против хлебарки 30гр Syngenta

Адвион е нов супер ефективен инсектициден гел за унищожаване на хлебарки, както на закрито така и на открито. Препарата е високо ефективен  срещу Ориенталска хлебарка, Германска хлебарка, Американска хлебарка, като това са и най-често срещаните хлебарки в бита.

Гел за хлебарки Адвион е регистриран като ниско рисков продукт, тъй като има ниско токсилогичен профил и бързо действие, като атакува нервната система на хлебарките и ги унищожава трайно.

Advion гел срещу хлебарки на ТОП ЦЕНА

Препарата против хлебарки действа на база Хоризонтален трансфер  – това е нов начин на действие, чрез предаване на инсектицидният гел  от едно насекомо на друго или (повторен ефект), по този начин Адвион гел за хлебарки е в състояние да унищожи цялата популация от хлебарки в едно гнездо.

Препарата против хлебарки е създаден по иновативна формулация, като атрактантите му са предпочитана храна от хлебарките и не съдържа отблъскващи вещества, които биха намалили ефекта на гела. Адвион гел хлебарки е ниско токсичен и е одобрен за употреба в помещения за храни и фуражи.

Област на приложение на ADVION:

Адвион гел за хлебарки е предназначен за унищожаване на ориенталска хлебарка, Германска хлебарка, Американска хлебарка. Прилага се директно от тубата чрез пистолети за инсектициден гел или пластмасово бутало. Гела се нанася в пукнатини, цепнатини и точково около жилищни сгради, промишлени помещения, офиси, складове, търговски обекти, болници, училища, автобуси, влакове, училища.

Препарат против хлебарки на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Препарата против хлебарки е опакован в готови за употреба туби по 30гр прилага се с пистолет или пластмасово бутало точково около местата, на които сте забелязали наличие на хлебарки.

Употреба на закрито:  

Преди да поставите гела за хлебарки огледайте внимателно зоните, в които сте забелязали хлебарки, за да може да прецените общото състояние на заселеност и местоположения на гнезда. Поставете препарата против хлебарки в близост до техните гнезда или пътища, по които преминават. Поставете гела за хлебарки далеч от достъп на деца и домашни любимци.

Гела може да бъде поставен директно в пукнатини, цепнатини, фуги или на различни по вид подложки, байтстейшъни или в капачки от минерална вода или безалкохолни напитки. Предимството на това да поставите препарата против хлебарки в подложка е, че няма да изцапате обработваната повърхност и премахването на гела след разрешаване на проблема с хлебарките ще бъде далеч по -лесно.

Употреба на открито: 

Преди употреба направете внимателен оглед на местата, които желаете да обработите с препарата за хлебарки поставете препарата точково на местата, от където хлебарките навлизат в сградата. По този начин правите активна бариера и блокирате достъпа на хлебарки до сградата.

Поставяйте гела на места недостъпни за деца и домашни любимци. Поставяйте гела около точките на проникване на хлебарки, например прозорци, врати, рампи, между строителни елементи, шахти или места, които служат като убежище на хлебарките.

Препарата унищожава, както възрастни хлебарки, така и нимфи, хлебарките не умират веднага, което им дава възможността да се хранят необезпокоявано с отровата за хлебарки, след което да се върна в гнездото си и да пренесат примамката върху други индивиди. Леталният ефект настъпва забавено, нo за сметка на това цялото гнездо на хлебарките е унищожено.

Разходна норма:

При ниска плътност на хебарки: 

0.2 - 0.5 гр/кв.м. Което означава минимум две (2) точки гел на кв.м.

При висока заселеност с хлебарки: 

Нанесете минимум пет (5) точки гел на кв.м 

Една точка гел с диаметър 5мм е приблизително 1гр.

Една точка с диаметър 10мм е приблизително 0.5 гр

Една тънка ивица с дължина 5см ш широчина 3мм  е приблизително 0.35гр

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

 

МАРКА: Syngenta Комплекта съдържа: : 1бр Адвион гел против хлебарки x 30гр, Едно бутало за ръчно поставяне на гела, един брой апликатор за оформяне на прецизна точка от препарата за хлебарки АДВИОН. АДВ:: Индоксакарб 0.06% Начин на прилагане: Прилага се директно от тубата чрез пистолети за инсектициден гел или пластмасово бутало Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Предупреждение за опасности: Използвайте биоцидните препарати безопасно! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Ориенталска хлебарка, Германска хлебарка, Американска хлебарка Количество: 1 x 30гр Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Костова
  Оценка:
  100%
  Адвидон 30 гр

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Адвион гел за хлебарки 30гр Syngenta
Вашата оценка:
img
Адвион гел за хлебарки 30гр Syngenta Добави
Може да имате нужда и от това: