Мо-Би Трап - капан за тютюнев молец

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
126,00 лв.
Мо-Би Трап - капан за тютюнев молец
SKU: 50015
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SUTERRA

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Suterra

Описание и начин на употреба

Капан за тютюнев молец комплект от 10 бр.

Икономичен и ефективен капан за едновременен мониторинг и контрол на двата най-важни неприятеля по складиран тютюн. Дава възможност за ранно откриване на нападението. Безопасен за околната среда, не съдържа пестициди.

Продукта се предлага в оригинален комплект от 10 броя капан за тютюнев моцелц в складове и производства. 

Капан срещу тютюнев молец Мо-Би Трап на ТОП ЦЕНА

Мо-Би Трап е оформен и щанцован от картон, така че да се сглобява на мястото на употреба. Картонът на капана е покрит с дебел слой не засъхващо лепило. В долната страна на лепливата повърхност се закрепва феромоновата примамка. Тя съдържа два различни сексуални феромона в определена комбинация, така че да привлича тютюневия молец и тютюневия бръмбар едновременно. Инспекция за уловените насекоми се прави без да се разглобява капанът.

Начин на действие:

Насекомите се привличат в капана от феромоновата примамка. Когато докоснат слоя лепило, то ги задържа и остават залепени за идентификация и преброяване

Инструкции за употреба:

  • Отстранете предпазната хартия от повърхността с лепилото.

  • Сглобете конструкцията по перфорациите.

  • Отворете запечатаното пликче и извадете готовата за употреба феромонова примамка.

  • Закрепете я върху лепилото в центъра на долната част на капана.

  • Изхвърляйте празното пликче от феромона далече от пространството, което ще наблюдавате.

  • Капаните се поставят по 1 бр. през 10 линейни метра под формата на решетка, като се разполагат по стените на височина 2 метра. При залагане в контейнери - по 1 бр/контейнер (33 м³).

  • Номерирайте капаните и направете карта на наблюдаваната площ. Отбележете позицията и номера на всеки капан на картата.

  • Капаните трябва да се инспектират на интервали от 1 седмица при слабо нападение или по-често при високо нападение.

  • Записвайте броя на уловените насекоми. Продължителното отчитане дава възможност да се проследи нарастването на популацията, да се определят местата, където започва ново нападение, а също и тези, които са особено поддатливи на нападение. Тогава може да се прецени дали да се направи фумигация, да се извърши дезинсекция или да се предприемат хигиенизиращи действия.

  • Капаните остават ефективни за около 6 седмици. Подменете ги след този период или и по-рано, ако се препълнят или са запрашени.

Съхранение и срок на годност:
До 18 месеца, ако се съхраняват при температура под 15C
До 24 месеца, ако се съхраняват при температура под 4С.


Производител: Suterra, Treforest Industrial Estate, Pontypridd, UK,

Технически характеристики

МАРКА: Suterra АДВ:: Неотровно лепило Друго: Срок на ефективност: Около 6 седмици Начин на прилагане: Складове за съхранение на тютюн и тютюневи изделия, производствени помещения и транспортни контейнери. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Тютюнев молец Количество: 10 бр Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Мо-Би Трап - капан за тютюнев молец
Вашата оценка:
img
Мо-Би Трап - капан за тютюнев молец Добави
Може да имате нужда и от това: