img

Препарат против птици, гълъби, прилепи Mondo Verde Ala Stop Volatile 750 мл.

В наличност
Цена (с ДДС):
19,70 лв.
Добави
Препарат за отблъскване на птици гълъби, прилепи и др.
SKU: 500401
Тегло: 0,800 кг.
Производител: Mondo Verde Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MONDOVERDE

Описание и начин на употреба

Препарат против  гълъби, прилепи и птици Mondo Verde Ala Stop Volatile 750 мл.  

Препаратът против птици ALA STOP VOLATILE е готов за употреба спрей и служи за отблъскване на различни видове птици от подпрозоречни дъски, балкони, тераси,  веранди, покриви и места, където има не желано присъствие на гълъби, врабчета, прилепи и др. Препарата е произведен от изцяло натурални съставки, които птиците не обичат и избягват. Препарата има ролята на птицегон, като създава силно ароматна бариера въху зоните обработени с него.

Как и къде да използвам препарата против птици?:

Преди употреба на спрея за птици почистете повърхността от птичи екскременти добре, така ще заличите ароматните следи, които оставят гълъбите. Напръскайте обилно със спрея при първоначална обработка повторете опръскването след 2-3 дни целта е да подсилите действието на препарата и да отучите гълъбите да кацат и пребивават върху местата, които не желаете. Повторете обработката и след силен дъжд той може да отмие препарата и да остави повърхностите не защитени от птици.

Как действа препарата препарата против птици?:

Препарата за прогонване на гълъби действа на база ароматна бариера, която отблъсква птиците на далеч от обработените зони. Препарата Mondo Verde ALA STOP Volatile  създава навици в гълъбите, като основната идея е да не се връщат на местата които са били обработени с препарата.

ВАЖНО:

Да не се пие и пуши по време на работа с препарата против птици.
При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци.
Дръжте продукта на сухо и проветриво място.
Само за външна употреба.

Количество:750мл

Производител: Mondo Verde ITALY

Технически характеристики

Тегло: 0.800000 МАРКА: MONDOVERDE Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда или след обилен дъжд АДВ:: Ароматни есенции от натурални етерични масла Начин на прилагане: Пръска се директно на местата, на които гълъбите кацат, нощуват, гнездят Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 5 впръсквания на едни линеен метър Предупреждение за опасности: Да не се пие и пуши по време на работа с препарата против птици. При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци. Дръжте продукта на сухо и проветриво място. Само за външна употреба. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Диви гълъби, гълби Количество: 750 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против птици, гълъби, прилепи Mondo Verde Ala Stop Volatile 750 мл.
Може да имате нужда и от това: