Препарат против птици, гълъби, прилепи Mondo Verde Ala Stop Volatile 750 мл.

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
19,70 лв.
Препарат за отблъскване на птици гълъби, прилепи и др.
SKU: 500401
Тегло: 0,800 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526022390

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Препарат спрей за прогонване на гълъби, прилепи и птици Mondo Verde Ala Stop Volatile 

Mondo Verde Ala stop Volatile e готов за употреба спрей за прогонване на гълъби, прилепи и други видове птици от подпрозоречни дъски, балкони, тераси,  веранди, покриви и други видове конструкции, на които присъствието на птици е нежелателно.

Прогонващият препарат е произведен от изцяло натурални съставки и етерични масла, които птиците не обичат и избягват. Не съдържа биоциди или други химични вещества. Спрея има ролята на птицегон, като създава силно ароматна бариера върху зоните обработени с него.

Освен прогонващите му свойства, спрейят има и обучителен ефект предимно върху гълъби, като с времето птиците се научава, да не кацат върху третираните с него повърхности.

Препарат против гълъби Mondo Verde>>топ цена>>топ качество

Как и къде да използвам препарата против птици?

Преди употреба на спрей против гълъби, прилепи и птици почистете повърхността от птичи екскременти добре. Може да почистите с вода или ако замърсяването е по-голямо може да добавите и малко почистващ препарат с обезмасляващо действие, така ще заличите ароматните следи, които оставят гълъбите.

Напръскайте обилно с прогонващият препарат при първоначална обработка повторете опръскването след 2-3 дни целта е да подсилите действието на препарата и да отучите гълъбите да кацат и пребивават върху местата, които не желаете. Повторете обработката и след силен дъжд. Той може да отмие препарата и да остави повърхностите не защитени от птици.

Как действа препарата препарата против птици?

Препарата за прогонване на гълъби действа на база ароматна бариера, която отблъсква птиците на далеч от обработените зони. Препарата Mondo Verde ALA STOP Volatile  създава навици в гълъбите, като основната идея е да не се връщат на местата които са били обработени с препарата.

ВАЖНО:

Да не се пие и пуши по време на работа с препарата против птици.
При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци.
Дръжте продукта на сухо и проветриво място.
Само за външна употреба.

Количество:750мл

Производител: Mondo Verde ITALY

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда или след обилен дъжд АДВ:: Ароматни есенции от натурални етерични масла Начин на прилагане: Пръска се директно на местата, на които гълъбите кацат, нощуват, гнездят Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 5 впръсквания на едни линеен метър Предупреждение за опасности: Да не се пие и пуши по време на работа с препарата против птици. При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци. Дръжте продукта на сухо и проветриво място. Само за външна употреба. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Диви гълъби, гълби Количество: 750 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Прогонване на гълаби
    0898481406

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат против птици, гълъби, прилепи Mondo Verde Ala Stop Volatile 750 мл.
Вашата оценка:
img
Препарат против птици, гълъби, прилепи Mondo Verde Ala Stop Volatile 750 мл. Добави