Лютив спрей за защита от животни и хора Predator 40 мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
25,00 лв.

Силен защитен спрей от кучета и хора

SKU: 2001478
Тегло: 0,050 кг.
Производител: HPE Полша

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Спрей за защита от нападения на агресивни кучета и хора Predator Peper spray 50 мл

Predator Pepper Spray е мощен лютив спрей, предназначен за защита от агресивни кучета и хора. Този спрей е лют и не токсичен, като не оставя трайни последствия. Ефективен е срещу агресивни хора и може да обезвреди нападателя за минимум 30 минути.

Predator Pepper Spray разпръсква силна струя от лютив капсаицин, като този вид разпръскване предоставя допълнителна предимство. Струята позволява на потребителя да насочи спрея точно към атакуващата заплаха, независимо дали става дума за агресивно куче или друг агресор. Тази прецизност и контрол правят спрея изключително ефективен и минимизират риска от щети.

Ето някои от характеристиките на Predator Pepper Spray:

  1. Силно действие: Този лютив спрей предизвиква зачервяване, подуване и силно парене на кожата и очите на нападателя, както и обилно разкъсване на лигавицата, което може да му причини значително дискомфорт и затрудни му видимостта и дишането.

  2. Неоставящ трайни последствия: Важно е, че Predator Pepper Spray не оставя трайни или сериозни увреждания и проблеми след употребата си. Ефектите му са временни и се отразяват краткосрочно.

  3. Лесен за използване: Спреят е лесен за използване и може да се пренася удобно в джоб или чанта. Той може да бъде използван като средство за самозащита в случай на агресия от страна на куче или човек.

  4. Не се изисква специално разрешение: За закупуването и носенето на този лютив спрей обикновено не се изисква специално разрешение, но е важно да се запознаете с местните закони и регулации относно носенето и употребата на спреи за самозащита.

Predator Pepper Spray е надежден инструмент за самозащита и защита от агресивни ситуации с кучета и хора. Все пак, трябва да се използва отговорно и в съответствие с местните закони.

Силен защитен лютив спрей за защита от кучета

Как действа

Predator Pepper Spray е изключително ефективно средство за самозащита срещу агресивни кучета и хора, независимо дали сте на разходка в парка или на път. Този спрей представлява важен инструмент за вашата лична безопасност. Той съчетава мощ и безопасност, предоставяйки ви средство за защита без да наранява трайно нападателя. С високото съдържание на капсициноиди, които са вещества, отговорни за лютивостта на чили пиперите, Predator Pepper Spray достига до невероятните 3 000 000 SHU (Scoville Heat Units) единици, което го прави едно от най-мощните средства за самозащита на пазара.

Когато сте изложени на агресия от страна на куче или човек, използването на този спрей е бърз и лесен начин да се защитите. Пръскането на мощната струя от Predator Pepper Spray предизвиква реакция върху агресора, като зачервяване на кожата и очите, подуване на лицето и разкъсване на лигавицата. Тези ефекти създават силно дискомфортно усещане и временно лишават нападателя от способността му за атака. Спреят е проектиран така, че да предоставя на потенциалната жертва достатъчно време, за да се отдалечи от опасността и да потърси помощ или да се свърже с полицията.

Една от големите предимства на Predator Pepper Spray е, че той не оставя трайни последствия. Ефектът от употребата му изчезва след около 30 минути, без да причинява сериозни наранявания или увреждания на агресора. Този факт го прави изключително подходящ за самозащита в случаи, когато сигурността ви е заплашена, но не искате да нараните нападателя трайно.

Predator Pepper Spray също така разполага с предпазител, който предотвратява случайното пръскане и предпазва от нежелана употреба. Това означава, че можете да носите спрея си безопасно в джоба или чантата си, готов да го използвате при нужда.

След като сте взели решение да закупите Predator Pepper Spray, важно е да го използвате отговорно и само в случаи на наистина настъпила опасност. Поемете отговорност за вашата собствена безопасност и бъдете готови да се защитите, когато това е необходимо.Н

Нето количество на спрея: 40 ml

Буруто съдържание на флакона:50 ml

Технически характеристики

АДВ:: Лютивост: 3.000.000 SHU, Капсициноиди: 2% Начин на прилагане: Пръска се директно върху нападателя от разстояние 1 метър Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Количество: 40 мл, вместимост 50 мл Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лютив спрей за защита от животни и хора Predator 40 мл
Вашата оценка:
img
Лютив спрей за защита от животни и хора Predator 40 мл Добави