Комплект капан за къртици и препарат против къртици

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
33,60 лв.
Ефективен комплект за защита от къртици
SKU: 20031
Тегло: 0,500 кг.
Производител: GARDIGO Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Комплект от капан против къртици Gardigo и течен препарат против къртици Bros

Комплект от лесно зареждащ се капан за къртици и полевки в комбинация с прогонващ препарат за максимална защита на двора и градината. Капна с лесно и без опасно зареждане, който се активира само с едно движение. Направен от здрава пластмаса със прецизен спусък. Препарат за отблъскване на подземни гризачи с силна ароматна бариера срещу подземни гризачи.

Ние знаем колко е важно да имате добре поддържана и красива градина и заради това Ви предлагаме едно добро съчетание между добра цена и ефективност. Както знаете, капаните за къртици улавят подземните гризачи веднага щом те попаднат в обсега на капана за да стане това по бързо е необходимо подземните гризачи да имат по сериозна двигателна активност точно това прави и препарат против къртици Брос, който има силен аромат и прогонващ ефект.

Препарат срещу къртици и капан в комплект>>топ цена>>магазин

Как да използвам капан за къртици GARDIGO

1.Намерете активният тунел на подземните гризачи чрез специалната сонда или тънък твърда метална пръчка

Трябва да пробождате почвата около къртичина или дупката на подземните гризачи, при намиране на тунела ще усети леко пропадане на сондата това е знак че сте на правилното място. Никога не залагайте капана в центъра на къртичина или тунел от сляпо куче винаги трябва да разположите капана на минимум 1м от тях. Деактивиране на капана ако сте заредили капана и искате да го деактивирате може да направите това, чрез натискане на активиращият спусък с тънък и далак предмет, така ще задействате капан и ще освободите спусъка. Може да поръчате само капан против къртици ВИЖ ТУК!

 

2.Използвате шилото тип лопата за да направите дупка за поставянето на капана за сляпо куче и къртица

Шилото прави чист и точен разрез на почвата с диаметър 6см. точно колкото е диаметъра на капана.

3.Поставете зареденият капан за подземни гризачи в дуката така че вътрешният спусък да е по дължина на тунела на подземният гризач

Уплътнете с пръст около капана ако е необходимо сляпото куче и къртиците не обичат светлина

4. Капана е готов за улов, Успех !

 

 

ВАЖНО!: Никога не бъркайте с гола ръка в капана. Никога не докосвайте активиращият спусък с ръце, когато капана е зареден. Да не се използва за друго освен за описаното в инструкцията за употреба

Да се пази на страни от деца !

Как да използвам препарат против къртици Bros

Препарата се сипва директно в тунела на къртицата за целта е необходимо да откриете новообразувана къртичина и да разкопаете докато не намерите тунела.В дупката излейте около 30 мл от Брос препарата против къртици.
Заровете дупката,като върнете изкопана пръст обратно така че миризмата да се разпространява по лесно навътре в тунелите на къртицата.Продуктът оказва силно въздействие върху къртиците веднага след нанасянето му и оказва пълна ефективност след 1-2 дни. Повторете процедурата в нови къртичини и след валежи. Може да поръчате само препарат против къртици ВИЖ ТУК!


Количество: 500 мл

Производител: Брос

Технически характеристики

МАРКА: Bross Площ на покритие: Препарат Bros излейте около 30 мл в една дупка, Капан за една дупка Комплекта съдържа: : Капан за къртици(1бр), Препарат против къртици (1бр) АДВ:: Препарат: ароматни есенции Начин на прилагане: Директно в тунела на подземният гризач Доза на приложение: Препарат: 30 мл в една дупка Предупреждение за опасности: P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P280 Използвайте предпазни ръкавици P305 + P351 + P338 ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няко Целеви Вредител: Къртици, подземни гризачи Размери: Капна: Размери не зареден: 19 x 6 см Размери зареден:24 x 6 см Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ спрей, Капан Комплекта съдржа: : Капан къртици (1бр), Препарат против къртици (1бр) Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект капан за къртици и препарат против къртици
Вашата оценка:
img
Комплект капан за къртици и препарат против къртици
Може да имате нужда и от това: