Телефон 0879 400 500

Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14 Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14
Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14 Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14
Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14 Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14
Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14 Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14
Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14 Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14
Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14 Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14

Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14

Цена (с ДДС):
225,00 лв.
В наличност
Брой:
Електронен уред за прогонване и защита от вредни птици BR 14 срещу:
гълъби,свраки,скурци,врабчета,врани,
лястовици и др.
Характеристики

Артикулен номер: 111

Тегло: 2.0000

Производител: Pest-X-Repel

Безплатна доставка

Сподели

Електронен уред против птици BIRD GUARD- BR 14

Електронният уред против птици представлява устройство, което излъчва редуващи се био сигнали на хищни птици. Био сигналите плашат и пропъждат всички дребни птици като създават усещане за присъствието на хищник в територията в която е поставен уреда. Уреда срещу птици е звуков с ясно и силно чуваеми  различни стрес сигнали.

Принцип на работа на електронния уред срещу птици:

В основните принципи на действие на електронното устройство за защита от птици са заложени няколко вида стрес сигнали против птици.

1. Биосигнали от ято разтревожени птици- биологичният инстинкт на различните видове вредни птици да предупреждават ятото си при опасност от нападение на хищна птица.
2. Електронният уред против птици излъчва крясъци на хищни птици които предупреждават и плашат ятата от вредни птици да не навлизат в ловното поле на хищната птица.
3. Електронният уред против птици излъчва пироефект три последователни изстрела от ловна пушка които прогонват птиците на далеч от мястото където е поставено устройството против птици.

Електронният уред срещу птици редува сигналите последователно през 8 минути като времеви интервали. Това гарантира при масивно нападение от големи ята птици основно при земеделските производители че продукцията им ще остане невредима.

Основни предимства на уреда против птици BR14:

Уредът против птици има вграден светлинен сензор, който активира електронното устройството против птици през деня и го изключва нощем, когато птиците не са активни и спят. Уреда против птици има възможност за захранване както от акумулатор, основно за полева защита от птици, така и от електромрежа -220V чрез адаптор.

Адапторът на уреда против птици не е включен в комплекта на устройството за защита от птици.

Уреда за защита от птици BR 14 е изключително лесен и удобен за монтаж и експлоатация.

Ефект от уреда против птици BR 14:

Средната ефективност на електронния уред за защита от птици е отчетен, като намаление на загубите на земеделска продукция спрямо контролна площ в същия регион преди употребата на устройството за защита от вредни птици. Варира между 50-80%. Ефектът зависи от вида на охраняваните култури и първоначалната плътност на птиците.

Монтаж на уреда против птици BR 14:

Уредът против птици не изисква специализирани познания за монтаж и експлоатация. Електронният уред против птици се монтира в средата на охраняваната площ на височина 150-200 см. За целта се използува носещ метален пилон с диаметър 30-40мм. Уредът против птици се фиксира към носещия пилон посредством двете метални закрепващи скоби.

Електрозахранването на уреда против птици изисква захранващ източник с напрежение 12V и капацитет 40-60Аh (напр. автомобилен акумулатор). Свържете червения накрайник към извод "+" на акумулатора, а черния накрайник към извод "-". За да предпазите клемите на акумулатора от корозия можете да ги намажете с тънък слой технически вазелин. Добре е акумулаторът да бъде защитен от пряка слънчева светлина. След включване на захранването, зелената лампичка на уреда против птици светва, което е индикация за работа на уреда. С едно зареждане на акумулатора на електронното устройство против птици BR-14 работи 6-8 седмици, а при по-големият модел за защита от птици BR-30 4-6 седмици. Срокът на работа, все пак, варира в зависимост от качеството на акумулатора и заряда. След правилно включване на захранването изчакайте около 15 минути и ще чуете първия звуков сигнал за защита от птици

ВНИМАНИЕ:

При заявка на уред за защита от птици уточнявайте вида на птиците, срещу които ще се използува електронното устройство за птици.
Електронният уред против птици има вградени сигнали за прогонване на различни видове птици като косове, чучулиги, гълъби, дроздове, свраки и други

МОЖЕ ДА СЕ ВГРАДЯТ ИНДИВИДУАЛНИ СИГНАЛИ ПРОТИВ НЕ ТИПИЧНИ ПТИЦИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ВИДА ВРЕДИТЕЛ (ПТИЦА)

Технически характеристики:

Захранващо напрежение: 12C/DC
Буферно захранване: 220V опция
Консумирана мощност: 20W
Ефективна площ: 4-5 декара
Работна температура: -10 C+ 40 C

Гаранция: 12 месеца

Произход : България

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: