Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
225,00 лв.
Уред против птици със звук защита до 5 дка.
SKU: 111211
Тегло: 2,000 кг.
Производител: Pest-X-Repel
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Електронен птицегон със звук и биосигнали против птици Pest X Repel Br-14

Електронният уред против птици представлява устройство, което излъчва редуващи се биосигнали на хищни птици и изстрели от ловна пушка. Тези звуци са силно прогнващи за повечето дребни птици и вредители.

Био сигналите плашат и пропъждат всички дребни птици като създават усещане за присъствието на хищник в територията, в която е монтиран птицегона. Уреда срещу птици е звуков с ясно и силно чуваеми различни стрес сигнали, които се редуват през различни интервали от време.

Апарата разполага с опция за намаляване и усилване на звка, както и вграден датчик за светлина, който гаси автоматично птицегона когато стане тъмно.

Това дава възможност да използвате устройството, както на полето за защита на земеделска продукция, така и в смесени райни за защита на малки дворове, градини или постройки от набези на различни видове птици. Птицегона се предлага и в по мощен вариант BR-30 за защита птици на 30-40 дка

Уред със звук против птици BR-14 Pest X Repel

 

Принцип на работа на електронния уред срещу птици:

В основните принципи на действие на електронното устройство за защита от птици са заложени няколко вида стрес сигнали против птици. Този вид пиро ефекти в комбинация с биосигнали са изкючително ефективни при борба със диви птици и се изпозват масово в световен мащаб. Звуците променят нормалната среда, в която живеят птиците, като я правят враждебна и опасна за тях и тяхната популация, следователно те се преместват на друго място, на което няма подобни сигнали.

1. Биосигнали от ято разтревожени птици- биологичният инстинкт на различните видове вредни птици да предупреждават ятото си при опасност от нападение на хищна птица.
2. Електронният уред против птици излъчва крясъци на хищни птици които предупреждават и плашат ятата от вредни птици да не навлизат в ловното поле на хищната птица.
3. Електронният уред против птици излъчва пироефект три последователни изстрела от ловна пушка които прогонват птиците на далеч от мястото където е поставено устройството против птици.
Електронният уред срещу птици редува сигналите последователно през 8 минути като времеви интервали. Това гарантира при масивно нападение от големи ята птици основно при земеделските производители че продукцията им ще остане невредима.

 

Основни предимства на уреда против птици BR14:

Уредът против птици има вграден светлинен сензор, който активира електронното устройството против птици през деня и го изключва нощем, когато птиците не са активни и спят. Уреда против птици има възможност за захранване както от акумулатор, основно за полева защита от птици, така и от електромрежа -220V чрез адаптер (не е включен в комплекта)

Ефект от уреда против птици BR 14:

Средната ефективност на електронния уред за защита от птици е отчетен, като намаление на загубите на земеделска продукция спрямо контролна площ в същия регион преди употребата на устройството за защита от вредни птици. Варира между 50-80%. Ефектът зависи от вида на охраняваните култури и първоначалната плътност на птиците.

Монтаж на уреда против птици BR 14:

Уредът против птици не изисква специализирани познания за монтаж и експлоатация. Електронният птицегон се монтира в средата на охраняваната площ на височина 150-200 см. За целта се използува носещ метален пилон с диаметър 30-40мм. Уредът против птици се фиксира към носещия пилон посредством двете метални закрепващи скоби.

Електрозахранването на уреда против птици изисква захранващ източник с напрежение 12V и капацитет 40-60Аh (напр. автомобилен акумулатор). Свържете червения накрайник към извод "+" на акумулатора, а черния накрайник към извод "-". За да предпазите клемите на акумулатора от корозия можете да ги намажете с тънък слой технически вазелин. Добре е акумулаторът да бъде защитен от пряка слънчева светлина.

След включване на захранването, зелената лампичка на уреда против птици светва, което е индикация за работа на уреда. С едно зареждане на акумулатора на електронното устройство против птици BR-14 работи 6-8 седмици, а при по-големият модел за защита от птици BR-30 4-6 седмици. Срокът на работа, все пак, варира в зависимост от качеството на акумулатора и заряда.

След правилно включване на захранването изчакайте около 15 минути и ще чуете първия звуков сигнал за защита от птици

Внимание!:

При заявка на уред за защита от птици уточнявайте вида на птиците, срещу които ще се използува електронното устройство за птици.
Електронният уред против птици има вградени сигнали за прогонване на различни видове птици като косове, чучулиги, гълъби, дроздове, свраки и други.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 4-5 декара Честотен обхват: Звук, биосигнал на хищни птици, ято бягащи птици, изтрили на ловна пушка Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: от -10 до +40 градуса Интервал на работа: : 6 - 10 минути Комплекта съдържа: : Уред против птици BR 14, захранващ кабел за свързване с акумулатор, крепежни елементи, инструкция за употреба Друго: Ако желаете да захраните уреда с ток чрез адаптер е необходимо да го поръчате отделно Начин на прилагане: Поставя се на открити площи Целеви Вредител: Птици Размери: 240 x 260 x 100 mm Захранване: 12V Влагозащита : Да Материал: Пластмаса и метал Технология: Звук Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу вредни птици PEST X REPEL BR 14 Добави
Може да имате нужда и от това: