Отрова за плъхове и мишки Mumia Pel Gar 150gr

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
5,50 лв.
Отрова за гризачи с мумифициращ ефект гризачите изсъхват и не миришат.
SKU: 50012
Тегло: 0,150 кг.
Производител: PELGAR
EAN: 5056325900353

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Силна отрова за мишки и плъхове с мумифициращ ефект гризачите изсъхват и не миришат 150 гр

Готова за употреба родентицидна примамка с мумифициращ ефект за унищожаване на мишки и плъхове, след консумация гризачите изсъхват и не миришат. Отрова за мишки и плъхове Mumia е под формата на паста напълно готова за употреба, съдържа висококачествени атрактанти с вкус на бадем и ванилия. Препарата може да бъде използван външно, около сгради и вътрешно в закрити помещения. 

отрова за гризачи Мумия на топ цена

 

Употреба на препарат против гризачи:

Преди началото на третиране с отровната примамка Мумия паста е необходимо да се идентифицират видовете гризачи, вероятните причини за нападението и интензитета му. Да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на продукта и да се намали вероятността от повторна инвазия.

Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди третирането с отрова за мишки и плъхове, за да не се обезпокои популацията на гризачите, което би затруднило приемането на отровната примамката.

Продуктът трябва да се използва само като част от система за интегриран контрол на вредители, включващ освен всичко друго мерки за хигиена и при възможност не химични методи за контрол (например използването на капани за гризачи).

Отровата за мишки и плъхове се поставя в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и не целеви животни. Примамките се фиксират вътре в отровната точка, за да не бъдат разпилявани от гризачите.

Дератизационните кутии трябва да са снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват. Те се поставят в засегнатите от гризачи зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат.

Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване. Заложените примамки трябва да се посещават често поне веднъж на 2-3 дни (при обработки срещу мишки) или на 5 -7 дни (при обработки срещу плъхове) след началото на третирането и поне един път седмично след това, за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени.

Това продължава докато консумацията спре. Ако приемането на примамката е сравнително слабо, въпреки установената висока численост на вредителите,е необходимо дератизационните кутии да се преместят на други места или да се използва родентицид с друга формулация.

Разходни норми  за приложение:

Против мишки: 12 g - 15 g (едно или две сашета) от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 m една от друга. При висока заселеност 2 g - 15 g (едно или две сашета) Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 2 m
Против плъхове: 1- 4  сашета от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 10 m една от друга. При висока заселеност дератизационните кутии се разполагат на 5 m една от друга.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Pelgar АДВ:: Бродифакум 0,0025 g/100 g Начин на прилагане: Залага се в зони заселени с гризачи Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Предупреждение за опасности: Против мишки: 12 g - 15 g, Против плъхове: 1- 4 сашета от примамката в една дератизационна кутия. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове Количество: 150 гр Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за плъхове и мишки Mumia Pel Gar 150gr
Вашата оценка:
img
Отрова за плъхове и мишки Mumia Pel Gar 150gr Добави