Гел против хлебарки и мравки Ecorex contakt gel 300 ml

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
45,90 лв.
Препарат против хлебарки и мравки гел 300 мл
SKU: 600231
Тегло: 0,300 кг.
Производител: MYLVA-Испания

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Mylva

Описание и начин на употреба

Инсектициден гел против хлебарки и мравки Ecorex 300 мл

Контактен инсектициден гел за унищожаване на пълзящи насекоми хлебарки и мравки.Препарата представлява контактен инсектицид под формата на хидродиспергиращ се гел. Унищожава мравки и хлебарки чрез контакт на насекомите с препарата, активните вещества преминават през кутикула на целевите насекоми, препарата унижава насекомите и при поглъщане.

Гел срешу хлебарки и мравки Ecorex на ТОП ЦЕНА

Област на приложение Ecorex contakt gel

Препарат гел против хлебарки и мравки за приложение на открито и закрито в бита(жилищни сгради и помещения), обекти с обществено предназначение, индустриални сгради и складове, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства,(кораби, влакове, самолети и др.

Начин на употреба гел против хлебарки и мравки Ecorex contakt gel

Биоцидът е готов за употреба, представлява контактен инсектицид, който унищожава хлебарки, мравки и пълзящи насекоми, които са били в контакт с препарата или са консумирали от него.Прилага се точково, под формата на ленти по местата, където преминават или се укриват хлебарки или мравки.

Това могат да бъдат различни места в зависимост от целевият вредител, обикновено се прилага по пукнатини и цепнатини, под и зад мебели и оборудване, топли и влажни зони и помещения, по пода, зад первази, около двигатели, платформи, фуги, канализационни тръби и др.

При поставянето му се цели инсектицидна бариера, която да гарантира защитата на третираните против хлебарки и мравки зони срещу повторно заселване. Препарата се разпространява сред хлебарките и мравките, чрез контакт.Нанася се със стандартен пистолет за силикон.

Технически характеристики

МАРКА: Mylva Интервал на работа: : В случай на повторно нападение, ако примамката е изконсумирана изцяло, биоцида може да се приложи отново. АДВ:: Циперметрин 0,25g/100g, Помощни вещества и деминерализирана вода qs 100% Начин на прилагане: Нанася се с пистолет за силикон в зони с наличие на хлебарки и мравки Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 25-35 ml препарат на линеен метър Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Хлебарки, мравки Количество: 300 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Гел против хлебарки и мравки Ecorex contakt gel 300 ml
Вашата оценка:
img
Гел против хлебарки и мравки Ecorex contakt gel 300 ml Добави