Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Мрежи за комари

5 артикула

на страница

Жегите наближават и условията за развъждане на различни насекоми се подобряват все повече, което е индикация, че трябва да се подготвим за тяхното нашествие. Един от най-евтините и ефикасни варианти за това е поставянето на мрежи против комари на външната врата и прозорците у дома. Ще видим дали наистина си заслужава употребата на подобни аксесоари и кои са по-подходящите? Какви предлага онлайн магазин Otrovi.com и защо да ни се доверите?

Ефективни ли са мрежите срещу комари?

Според независими изследвания, предварително третираните с пиретроиден инсектицид мрежи против комари са най-ефикасни. Това не само не позволява проникването им вкъщи, но ги унищожава. Ако все повече домакинства използват този метод, борбата с досадните насекоми значително ще напредне. Третирането се извършва на всеки шест месеца, до една година.

Мрежите срещу комари са изработени от полиестер, полиетилен или полипропилен и създават защитна бариера от много малки отвори, които са непосилни за преодоляване от дребните насекоми.

Кои видове са най-подходящи?

За да се осигури цялостна защитна бариера срещу навлизане на кръвосмучещите вредители в жилището, е редно да се поставят мрежи срещу комари на външната врата и на всички отварящи се прозорци. Това е особено наложително привечер, когато дребните вредители се активизират и тръгват на лов за храна. Съществуват няколко вида:

  • за прозорци – предназначени са за поставяне върху PVC или дървена дограма;
  • за врата – може да е поставена в метална подвижна рамка, която се отваря и затваря при преминаване;
  • магнитни – също се поставя на вратата, но е с процеп по средата, който е с магнитни елементи. При преминаване се разделят на две части и при пускане се слепват обратно;
  • лепящи – бързо се поставят и махат при необходимост. Прикрепването им става посредством силиконови вендузи или с друг тип лепящи елементи.

Защо Otrovi.com е подходящо място за пазаруване?

Онлайн магазинът е насочен изцяло към продуктите за защита от вредители и насекоми, така че внимателно подбираме с кого да работим и предварително тестваме изделията за да сме сигурни в тяхното високо качество. Предлагаме над 300 вида артикули, включително и мрежи за комари на отлични цени.

Екипът ни надгражда компетенциите си, за да сме максимално адекватни и полезни на клиентите си. Ако и вие изпитвате трудности в избора или имате въпроси, свързани със защитата от вредители и насекоми, потърсете ни!