Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Устройства за прогонване на оси

8 артикула

на страница

Ако имотът или домът ви са заплашени от нашествие на оси или в семейството си имате хора, които са алергични към ужилвания, то вие се нуждаете от специалните уреди за прогонване на оси. Какво представляват тези прибори и какво е действието им? Какви ще откриете в онлайн магазин Otrovi.com и защо да ни се доверите?

Какво представляват електронните уреди за прогонване на оси?

Това обикновено са ултразвукови устройства, генериращи нечуваем за човека и домашните любимци звук. Той обаче е много дразнещ за малките хвърчащи и лазещи насекоми и те бягат далеч от него. Това важи и за осите. Устройствата са компактни и единственото, което трябва да направите, е да ги включите в контакта и да ги оставите да работят. Някои модели имат бутон за промяна на честотата в няколко степени и това е всичко.

Уредите за прогонване са изключително икономични консуматори, потребявайки само няколко вата електроенергия дневно. Същевременно те са мощни средства не за убиване, а за прогонване на нежеланите насекоми, гризачи и паразити. В тях липсват консумативи, което елиминира необходимостта от периодична смяна на различни аксесоари.

Устройства за прогонване на оси

Какви видове се предлагат при нас?

Продуктовата гама в онлайн магазина ни Otrovi.com е доста разнообразна, така че тук ще откриете следните уреди:

  • соларни – тези уреди за прогонване на оси се захранват с напълно безплатна и неизчерпаема слънчева енергия, благодарение на наличието на специален панел, преобразуващ слънчевата светлина в електроенергия. Подходящи са за употреба на места, където липсва електрифициране;
  • ултразвукови – в основата им стои зумер, генериращ трептения от ултразвуковия спектър, които са нечуваеми от хората и домашните любимци, но са силно дразнещи за малките паразити с по-чувствителна нервна система;
  • електронни – изискват включване в контакта за тяхното захранване. Те са изключително икономични и същевременно ефективни при необходимост от премахване на нежеланите нашественици.

Какви са предимствата от използването им?

Уредите за прогонване на оси са напълно безопасни и безшумни. Те са универсални, което ги прави ефективни срещу мишки, хлебарки, комари, мравки. Не излъчват каквито и да е вредни токсични миризми и газове, напълно екологични са и могат да работят денонощно.

Избере да поръчате от нас, защото

Ние от Otrovi.com сме с над 10 годишна история и сме достатъчно разпознаваем бранд в областта. Ние сме се доказали със своя професионализъм, качествени продукти и отлични цени. Нашата система на работа е добре оптимизирана, така че да обработваме бързо поръчките на уреди за прогонване на оси и да ги изпращаме към клиентите си. Същевременно възможността за безплатна професионална консултация дава възможност за направата на информиран избор и решаване на наболели проблеми. Така клиентската ни база постоянно се допълва с нови лоялни потребители, на които редовно помагаме.