Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Газови оръдия за птици

19 артикула

на страница

Газови оръдия-птицегони

Газовите оръдия, още наричани птицегони, са идеално решение за всички земеделски производители. Този тип защита от птици създава мощни гърмежи, които прогонват ятата, които нападат земеделските насаждения. Газовото оръдие ZON MARK 4, което предлагаме е чисто механично и няма електрически компоненти. Доверявайки се на тази марка, Вие се оставяте в ръцете на професионалисти - холандска фирма, известна в цял свят с качествената си продукция.

Газови оръдия за птици

Как се използва

Употребата на газовото оръдие е сравнително проста и все пак трябва да се използва само от хора, които знаят как се случва това. Запознайте се отблизо с условията и инструкциите на оръжието, което сте избрали и действайте с внимание.

Птицегонът се захранва само с газ пропан бутан и генерира изстрел (гърмежи) на интервал от 40 секунди до 40 минути. Това зависи от настройката, която ще изберете преди това.

Какви аксесоари можете да добавите към оръжието си

Към газовото оръдие против птици можете да добавяте различни аксесоари. Например, можете да заложите на висока стойка. Тя се използва при лов в по-високи земеделски култури, като ниви със слънчоглед или царевица. Основната идея на този аксесоар е звукът от гърмежа да се разпростре над насажденията и по този начин да покрие по-голяма площ на действие. Друг полезен аксесоар е таймерът за контрол на гърмежи ден и нощ. Чрез този таймер Вие може да избирате кога уредът против птици да работи и кога да не работи. Без този таймер оръжието ще издава гърмежи спрямо това на какъв интервал сте го настроили (от споменатите 40 секунди до 40 минути). По този начин Вие бихте могли да използвате птицегона без физически да сте край него, включително и през нощта.

Газови оръдия за птици - Изображение 2 — Otrovi.com

На кого да се доверите при избора си

Сайтът Otrovi.com се е посветил не само на отличния подбор от продукти за онлайн магазина си, но и на персоналното отношение към всеки клиент. Винаги можете да се обърнете към екипа ни от професионалисти и да зададете Вашите въпроси, свързани както с продуктите ни, така и с начина на употреба, правилния избор според ситуацията и евентуалните Ви последващи питанки. Не се колебайте, свържете се с Отрови на 0899 308 921 и изберете най-подходящия за Вас продукт.