Въртящо се плашило за птици отразяващо слънчевата светлина Pest-Stop Reflect-A-Bird

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
95,80 лв.

Защитно средство за прогонване на птици Reflect-A-Bird

SKU: 897423
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5060525035593
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Reflect-a-Bird: революционен метод за отблъскване на птици от дворове, покриви на сгради, индустриални халета и други среди

Reflect-a-Bird е иновативно плашило за птици, което работи тихо и се върти, като се възползва от вятъра и слънчевата светлина за да създаде ефективна защитна зона. С огледалния си дизайн, той отблъсква птиците, като ги кара да избягват района, в който е монтиран.

За оптимална защита, комбинирайте Reflect-a-Bird с други методи за отблъскване, като макети на хищни птици, звукови или ултразвкови уреди за прогонване на птици. Устройството е особено подходящо за защита на различни места като търговски обекти, кораби и селскостопански площи,дворове, градини, покриви на сгради, балкони, тераси и много други среди. Птицегона плашило се върти от полъха на вятъра и създава силни отражения от скънчевата свтлина, които плашат и прогонват повечето видове птици.

Плашило за птици Reflect-A-Bird>>птицегон>>топ цена

Начин на употреба:

За да се постигнат най-добри резултати, Reflect-a-Bird трябва да бъде позициониран на място, където може да улавя и отразява слънчева светлина, а също така да бъде достатъчно изложен на вятъра за да се върти. Устройството е лесно за инсталиране и не изисква специални инструменти. Препоръчително е да се разположи на височина, където може ефективно да покрива зоната, която искате да защитите. Регулируемата ос на устройството позволява наклон до 90 градуса, за да подобрите покритието и ефективността на на плашилото за птици птицегон.

Видове птици на който прогонва птицегона плашило: врабчета, скорци, лястовици, кълвачи, гълъби, граки, врани, гъски, чайки и други!

Особености на Reflect-a-Bird:

  • Завърта се от полъха на вятъра.
  • Повърхността му, е като огледало, ефикасно плаши птиците чрез отблясъци.
  • Изработен е от издръжливи материали като алуминий и пластмаса, гарантиращи дълготрайност на открито.
  • Оста на устройството може да се регулира и накланя до 90 градуса за максимална ефективност.

Огледален Ефект: Огледалната повърхност на устройството отразява слънчевата светлина, създавайки блестящи и променящи се мигове светлина, които са объркващи и неприятни за птиците. Този интензивен визуален стимул кара птиците да избягват засегнатата зона.

Движение от Вятъра: Въртящият се механизъм на Reflect-a-Bird се задвижва от вятъра, което добавя допълнителен елемент на движение към визуалните стимули. Различните ъгли на отражение и непредсказуемите модели на движение увеличават ефекта на объркване за птиците.

Регулируемост: Способността да се регулира наклона на устройството до 90 градуса позволява оптимизиране на визуалния ефект в зависимост от конкретните условия на мястото, където е инсталирано. Това гарантира максимална видимост и ефективност в различни среди.

Мултисензорно Въздействие: Комбинирането на светлинни отблясъци и движение създава мултисензорно въздействие, което е особено ефикасно срещу птиците. Този подход прави устройството много по-ефективно от статичните визуални плашила.

Екологичност и Безопасност: Reflect-a-Bird е напълно безопасен за птиците и не нанася вреда на околната среда. Той предлага екологичен метод за контрол на птиците, без да използва химикали или да навлиза в хранителната верига.

Чрез тези принципи на действие, Reflect-a-Bird предоставя дълготрайно и ефективно решение за проблемите с птиците в различни среди, като едновременно с това е устойчив и безвреден метод за контрол на птици.

Технически характеристики

МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: няма определена Категория на потребителите: Масова и професионална Количество: врабчета, скорци, лястовици, кълвачи, гълъби, граки, врани, гъски, чайки и други! Размери: Дължина: 305 мм, Широчина: 279 мм Монтаж и приложение: Свободно стоящ Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса, метал Технология: Плашило Комплекта съдржа: : Плашило за птици, което отразява светлина, монтажни елементи Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Въртящо се плашило за птици отразяващо слънчевата светлина Pest-Stop Reflect-A-Bird
Вашата оценка:
img
Въртящо се плашило за птици отразяващо слънчевата светлина Pest-Stop Reflect-A-Bird
Може да имате нужда и от това: