Разредител за употреба с машини за топъл аерозол и mini fog Пропиленгликол - GLIKOL 5л.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
147,50 лв.
SKU: 80010
Тегло: 6,000 кг.
Производител: ORMA Италия
EAN: 8014874751052

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Orma

Описание и начин на употреба

Течен разтворител за употреба с машини за топъл аерозол Пропиленгликол- Гликол 5л.

Течният разредител пропиленгликол служи за напълно заместване на нафта, която се използва основно при машини за топъл аерозол и в частност за опушване срещу комари, пеперуди и други насекоми. 

Продукта е ниско токсичен, безцветен течен разтворител без мирис, използван за разреждане на концентрирани течни формули с инсектицидно действие. Той позволява получаването на оптимални разтвори за използване на закрито и на открито със специфично оборудване като генератори за топъл аерозол (термофогери) или студен аерозол ULV (ултра нисък обем)

Гликоловият разтворител позволява да се получат плътни инсектицидни мъгли (след добавяне на подходящ инсектицид), способни да наситят напълно и равномерно третираните зони. Има висока степен на проникване в дерета или растителност, без да омазнява или замърсява повърхностите, с които димът влиза в контакт.

Разредител за употреба с машини за топъл аерозол и mini fog Пропиленгликол - GLIKOL 5л.

Разтворите, получени с ГЛИКОЛОВ РАЗТВОРИТЕЛ, насърчават хомогенна дисперсия на активните съставки, присъстващи в оригиналните формулировки и поддържат тяхната стабилност и суспензия, без да променят техните характеристики.

Гликоловият разтворител, съвместим с EC формула (Емулсионни концентрати), ME (Микроемулсия), формула .B.I.A (Слабо въздействие върху околната среда), да се използва като разредител съгласно предписанията на етикета на формулата в ГЛИКОЛОВ РАЗТВОРИТЕЛ относно топлинните мерки за обработката и съхранението му във всеки случай в съответствие с добрите работни практики.

Как се използва:

Продукта служи за заместител на нафтата, при машини за топъл аерозол. Към продукта се прибавя подходящ инсектицид, който е предназначен за употреба с генератор за топъл аерозол, мини термофогери или ULV

 

Технически характеристики

Документи:

ИЛБ

МАРКА: Orma Площ на покритие: Няма определена Интервал на работа: : При нужда АДВ:: GLIKOL 100,00% Начин на прилагане: С генератор за топъл аерозол Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Няма определена Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: комари, мухи, молци, пеперуди, белокрилка Количество: 5 литра Цвят: Прозрачен Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Разредител за употреба с машини за топъл аерозол и mini fog Пропиленгликол - GLIKOL 5л.
Вашата оценка:
img
Разредител за употреба с машини за топъл аерозол и mini fog Пропиленгликол - GLIKOL 5л. Добави
Може да имате нужда и от това: